Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не че се заяждам, ама този пич бъзика ли се?! Продавам вила с 500 кв. метра двор, ама без документи :D

Изобщо не се бъзика даже. На Отдих много малко от имотите имат нотариален акт. Това обаче изобщо не пречи да си се търгуват, пък било то и на смешни цени. На времето семейството ми също имаше вила там, но я продадохме. Не помня вече точно какъв беше казусът с тази вилна зона... Във всеки случай обаче добре си спомням, че корубата на нашата вила бе издигната за 2-3 (фазер, талашит и прочее) за да може самолетът да заснеме, че на това място има постройка и в последствие тя да се узакони.

while :;do clear;echo -e 'beer\nwine\nwhiskey\nvinegar' | sort -R | head -1 | figlet -tc; read -t .01 -n 1 && read -n 1; done

Party Russian roulette for geeks and nerds:

1. Run.

2. Hit any key.

3. Drink Up! what is on screen.

4. Hit any key to continue...

5. Go to 2

Ferante, в последната версия май беше нещо от сорта на

dd if=/dev/null of=/dev/sda0

Иначе така и не съм се осмелявал да го пусна... Въпреки, че и ам една кофа виртуалки със snapshot-ове :-)

Я распугал давно друзей, но мой спокоен взгляд 

Свободный волк-одиночка к законам спиной

Мне надо сдать себя в музей и жить там как экспонат.

Минава ми през главата да поздравя колегата Виден с тази снимка, хайде НАЗДРАВЕ!!!

805133.jpg

Толкова много грешки, незнание и безпомощност виждам в последно време, че вече наистина си мисля, че нямам работа по-вече в тази система МВР. За професионално спасяване изобщо не може и дума да става! Дъното отдавна е достигнато! Стратегия за развитие - не съществува.. условия на труд - унизителни и мизерни, качество на работа - ударно по принципа на циганизацията максимално с количество за сметка на качество. Опита, огромния опит натрупан във времето с много труд и лишения си тръгва след няколко месеца... а следващия който ще дойде.... единствено може да бъде горд, че преди него е имало български професионални спасители уважавани от колегите си по целия свят. Че в тяхна чест са вдигали националния флаг, че са давали мило и драго да останат да работят в другите държави срещу условия каквито те определят само защото са професионалисти дълбоко в сърцата си и са били ЕКИП.

Виновните за да се стигне до тази смрад - цялото политическо ръководство на МВР включително министър председателите от 2009г. до сега, Главния директор на служба ПБЗН, служители в отдели назначени без опит и квалификация извършващи безумни неща на базата проба-грешка използващи основно техниката копи-пейст и пръскащи милиони левове не по предназначение... мноого брак има в тази система, която продължава да работи с методите от 60-те години все още на базата на червената боя.

Ако потърся грешката в себе си - компромиси със сигурността не трябва да има!!!

Спасяването е високо хуманна но неблагодарна професия. Никой уважаващ себе си спасител не трябва да търси облаги или признание за извършена работа, защото това е призвание а не бизнес. Това е професия която трябва да е вътре в теб да я чувстваш и усещаш и всеки който не разбира за това което пиша и 20г. трудов стаж да има пак ще си остане безхаберник.

Последен шанс от мен! Мога да помагна със стойностни знания и истински опит изчакващи толкова дълго подходящото време но подаръци няма да правя! За да живеят другите но не като цигани!

Уважение и поклон на всички спасители, действащи и вече в почивка за тежкия труд полагали по време на спасителни акции за това да я има България.

Думи на познат от бившата ГЗ...Минала под шапката на МВР

Излезеш да изкараш някой лев и получаваш СМС, че се прави барбекю. Полов ден отново и отебаване на бачкането. Кво да се прави :D

Полов ден отново и отебаване .....

Нещо не ми стана ясно - "половин ден" или "полов ден"....или да не е "половин ден 'полов ден' ", щото после и за няк'во "отебаване" се споменава....ама пък не е писано "доебаване", та затова си питам. :lol:

Думи на познат от бившата ГЗ...Минала под шапката на МВР

А МВР или иначе казано полицията нали знаеш как е възникнала като структура и какво е нейното основно предназначение?

Подсказка: Не, не е за да се бори с престъпността или да те защитава от нещо.

А МВР или иначе казано полицията нали знаеш как е възникнала като структура и какво е нейното основно предназначение?

Като се има предвид, че са се занимавали и с ветеринарно дело, нищо чудно, че още има толкова добитък в редиците им.

Това не е изненада. Напоследък Микромек започват да се обвъзрват с все повече популярни open-source проекти. Това откакто откачалника Стив Балмър и най-голям противник на всичко open-source се разкара от компанията. Например сравнително скорошното обвързване на Microsoft Azure с WordPress.

не е изненада и E нещо много позитивно. powershell е невероятно добър, един *nix админ вече може да се чувства удома си в уиндоус среда, да не говорим, че powershell е в пъти по-мощен от кой да е *nix шел - в смисъл нещата които може да прави с уиндоус, сравнено с нещата които *nix шеловете могат да правят с *nix... и ще става още по-мощен - nano server... Server 2016... И като му добавят ssh поддръжка - става вече страшно... разделението *nix/windows администратори отива в миналото... а това няма как да не е нещо добро :)

към списъка да добавим и Microsoft - Docker връзката... Сатя се доказва като много по-добър визионер от Балмър...

Като се има предвид, че са се занимавали и с ветеринарно дело, нищо чудно, че още има толкова добитък в редиците им.

За друго говоря. Полицията не е създадена да защитава народа от престъпниците. Хваща криминално проявените някак като странична дейност. Основната й цел е да се бори с безредиците.

Ето чети:

https://worxintheory.wordpress.com/2014/12/07/origins-of-the-police/

Това не е изненада. Напоследък Микромек започват да се обвъзрват с все повече популярни open-source проекти.

Напоследък те са добрите момчета в махалата, особено сравнени с Apple и Google.

Нещо съм прихванал от многоуважаемият гусин Мидекс. Имах едни 9 лева останали в картата, които ме дразниха, че седят там без предназначение и посетих любимия ми сайт за дръпната техника и след 5 мин бях на изходна позиция с usb лампа и usb вентилатор. Сега вече не е ме яд, че имам 4 стотинки в картата :moon:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...