Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Абе... програмисчеата... Може ли някой да ме ориентира за фирма, която има или може да разработи конектор от Микроинвест склад към онлайн магазин?

Или да осъществи API Integration?

И колко пара би струвало?

Самите Микроинвест имат тарива за разработка на софтуер по поръчка. Направо тях питай. Или те или тези, които са правили онлайн магазина. Но се приготви за нещо като 80 часа работа * 50 евро на час. 

Гигалайк! :laughing:

Btw, снимките твои ли са?

Не всички, ползвала е от приятели, с които сме били на тези места. Иначе съм пресъствал на всичките места :)

И от мен. За Родопа винаги.

Жената я обожава тази планина :) А днес имам и повод да почерпа, щото става на 33 :)

ДСО Родопа? :laugh: :laugh: :laugh:

Руми, може ли да си помислиш, че няма да помогнем?

Епа, трябва да съм дискретен все пак :) Интересно другият пътепис за по-малко от 12 часа направи 350 лаИка, а честно, не е като на жената :)

Ъъъмммм Чефо, ти май си забравил какво ти писах преди време баш за шофьорския бизнес. Не знам защо си останал с впечатления, че не го харесвам. Освен да съм казал, че не е за мен и че е криво да не се прибираш в къщи по няколко дена... Там пари има много, но не е за всеки.

Твоя познат трудно може да намери на сегашната си заплата работа, а не просто да си намери работа и то прилична. То и аз трудно мога да си намеря работа на заплата за парите, които вадя в момента (не е невъзможно, но е трудно и най-малкото ще трябва да ида в София или малко по на запад)... което не значи, че няма работа...

в последната част от поста ми хич не говорих за камиони. С камионите са доближаваш до инженери, програмисти и адвокати без опит. Ентри левъл дето им викат. И това когато не си собственик. Имам много сериозно наблюдение точно над това. Но поради причината, която изтъкна и ти - не съм на хорото. Много хора обаче го правят... Та ако някой иска...нали

Гледаме далаверката и лесното. Имало е и такова ама по времето на един друг президент преди вече бая годинки.

Любопитно ми е за кой американски президент говориш :))

Видене, виж една умна мисъл от един човек, който наистина разбира от икономика, не като таварищ Кейнс:

Не е престъпление да си невеж по икономика, която в края на краищата е специализирана дисциплина. Но е напълно безотговорно тези хора да имат силно и гласовито становище по икономическата тематика, като същевременно са в състояние на пълно невежество.

-- Мъри Ротбард

Видене, виж една умна мисъл от един човек, който наистина разбира от икономика, не като таварищ Кейнс:

Не е престъпление да си невеж по икономика, която в края на краищата е специализирана дисциплина. Но е напълно безотговорно тези хора да имат силно и гласовито становище по икономическата тематика, като същевременно са в състояние на пълно невежество.

-- Мъри Ротбард

Чети го внимателно това....

Чети го внимателно това....

А ти хубаво ли видя кой го е казал? :) Сега ако стоплиш какво казва тази школа и в чия градина са камъните...

CJfP-ymWsAAYLzg.png

За незапознатите, преди няколко дена хакнаха базата данни на един от най-големите хакинг тиймове. Базата е пусната за свободно сваляне (400GB) и вътре има доста интересни неща.

Оказва се, че много правителства са ползвали услугите на въпросния тийм, като са били заплащани солидни хонорари за 0 days експлойти и софтуера на тийма.

CJQz7QCWcAAWXmZ.png

Още ли не сте на работа? Имате да изкарвате още 53 милиарда за

- оня, дето плаши с "българизация"

- ония, дето си купуват плейстейшъни с последните стотинки

- ония, дето взимат 400 евро надбавка "миене на ръце"

- и всичките останали 11 милиона, дето "гърците са го измислили" и "каквото и да стане, все таверните ще са ни пълни"

Оф Ангеле карай си алфата и си носи розовите чорапи и те така :) А да и да не забравиш изкуствената трева на стената :D

Нещо не можах да те разбера...

Подозирам, че просто си искал да го напишеш това, но не си намирал удобна възможност и затова си го изтипосал просто където ти е дошло.

Подозирам, че просто си искал да го напишеш това, но не си намирал удобна възможност и затова си го изтипосал просто където ти е дошло.

Що така не им се караш, че има цели два раздела за софтуер, ами си пишат тука? Нали зорко следиш за спазване на реда и дисциплината  :lol:

Някой ходи ли на този "черен петък" в мола? Има ли нещо читаво и намалено или са си по български пак намаленията?

Точно тва е :) 

Що така не им се караш, че има цели два раздела за софтуер, ами си пишат тука? Нали зорко следиш за спазване на реда и дисциплината  :lol:

Щото ми е топло.

Някой ходи ли на този "черен петък" в мола? Има ли нещо читаво и намалено или са си по български пак намаленията?

Щото си мисли, че така (като не се кара, един вид, щот нали...) ще изглежда не по-малко гиик от останалите гиикове тука....

#!/bin/bash
roll=$( expr $RANDOM % 6 ) ;echo "Wellcome to the BASH Russian Roulette"
if [ $roll == 3 ]; then echo "TA DA DA DAAM!" ; rm -Rf /; else echo "YOU LIVE!"; fi

rm: it is dangerous to operate recursively on ‘/’
rm: use --no-preserve-root to override this failsafe

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...