NEO_DDT Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Извинявай, не съм имал за цел да нанеса такива поражения. Недей така с преспивателните. Младо момче си. С една сесия онаниране ще стане работата. Намек може да е и 2 пъти, стига да не изразява в прав текст препоръката/желанието. Ок, ако закъсам ще ти пиша да ми помогнеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Ок, ако закъсам ще ти пиша да ми помогнеш За какво? Така или иначе не виждам да съм си предлагал помощта. Нека не прекрачваме границата на нормалните форумни отношения и да си искаме безплатни услуги, без дори да сме си виждали очите на живо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Викаш първо свалка, после другото. Не можах да се стърпя :-D:-D:-D Ако има хубавци на бригада дето искат да остават и имат CDL, могат да ми драснат някой и друг ред Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Викаш първо свалка, после другото. Не можах да се стърпя :-D:-D:-D Не виждам да съм споменавал такова нещо. Ти скоро и емигранти ще почнеш да вкарваш през Маями бе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Не, не. Само легални неща. Прекалено съм хубавичък за тукашните зандани. Освен това питай някой без документи дали прави 4 цифри на седмица... То тия дето сме с документи не успяваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Всичките ми приятели, докато бяха на H1-B си правеха по 4 цифри на седмица. Разликата е, че за месец пак правеха 4 цифри, а сега правят по 5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Много искам да видя в момента нает на работа човек с такава виза. Новодошъл и само с Бг дипломата и опита си. Ако ме запознаеш като с върна другия път ще ти купя 18ка в бутилка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Ти сега ще кажеш, че не искаш да е програмист и че не трябва да живее в LA.... Особено малко преди и малко след 2000та година заплата от 50к/година изобщо не беше кой знае какво. Всъщност за програмисти в LA ако имаш зелена карта нормалните заплати бяха над 90к за човек с поне 2-3 години опит, така че при H1-B виза си беше нормално това. Аз щях да ходя за 75к в New York и много се чудех дали има смисъл изобщо, при положение, че тогава правех около $1500 тука (на месец) или айде около 2000та да е било по-малко, но под $1000 мисля, че не беше Имаше един момент, когато фирмата, с която работих изведнъж изчезна - собственика му откриха рак на белите дробове и каза че е много благодарен на всички, но ако се оправи ще ни пише... след 3 месеца писа, че ужким се бил оправил, но искал да си почине... и аз докато ползвах един вид творческа отпуска и нямах кой знае колко работа (не е като да съм оставал да си чеша по цял ден макарите де) взех че се ожених - ей тъй от скука... и оттогава вече никога не ми е било скучно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 и аз докато ползвах един вид творческа отпуска и нямах кой знае колко работа (не е като да съм оставал да си чеша по цял ден макарите де) взех че се ожених - ей тъй от скука... и оттогава вече никога не ми е било скучно... Хахахахаха, не оставяйте Дедо без работа, че току-виж се оженил отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Няма да го направи, той сам си каза, че вече не му е скучно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Ти сега ще кажеш, че не искаш да е програмист и че не трябва да живее в LA.... Особено малко преди и малко след 2000та година заплата от 50к/година изобщо не беше кой знае какво. Всъщност за програмисти в LA ако имаш зелена карта нормалните заплати бяха над 90к за човек с поне 2-3 години опит, така че при H1-B виза си беше нормално това. Аз щях да ходя за 75к в New York и много се чудех дали има смисъл изобщо, при положение, че тогава правех около $1500 тука (на месец) или айде около 2000та да е било по-малко, но под $1000 мисля, че не беше Имаше един момент, когато фирмата, с която работих изведнъж изчезна - собственика му откриха рак на белите дробове и каза че е много благодарен на всички, но ако се оправи ще ни пише... след 3 месеца писа, че ужким се бил оправил, но искал да си почине... и аз докато ползвах един вид творческа отпуска и нямах кой знае колко работа (не е като да съм оставал да си чеша по цял ден макарите де) взех че се ожених - ей тъй от скука... и оттогава вече никога не ми е било скучно... съжалявам, но не всички са/сме програмисти. Но ще ти дам жокер. Нека такъв да бъде. Има един много хубав въпрос в абсолютно всяка молба за работа и той е: какъв ви е статута и нуждаете ли се от спонсорство, за да работите в САЩ. Ще ти дам пример със съпруга на брачедка ми.(американец) Заплатата му е 6 цифрена на година, програмист е. И всеки път като заговорим за работа защо не дойдат пак при мен. Той казва, че му е много трудно да си намери работа. Предлагат му пак започване от ниските нива. Я кажи сега как един пришълец ще се впише. В момента нещата са много в киреча. Друг познат му се видяха малко 19 долара на час за тех. съпорт и се метна на камион. А не като да не го беше работил няколко години. И с това се изчерпва кръга на тия дето не си цапат ръцете и ги познавам лично. Има още 2,3ма, но те са от малки тука с мама и тати. Радвам се, че имаш много познати тука и т.н ама аз в момента живея в тая страна и виждам с очите си какво се случва. Отделно, че голям процент дето идваме сме сган. В това число слагам и себе си. Гледаме далаверката и лесното. Имало е и такова ама по времето на един друг президент преди вече бая годинки. И другото, което е. Шофьорския бизнес дето ти така не го харесваш и мислиш, че е нищо правене. Само дето с това се вадят повече пари от всички други глупави работи, за които можеш да се сетиш. Наблегни на думата глупави. За това и аз отказах още в началото да работя в няква фирма подобна на Айгер, но мноооого по-малка. Щото зеленото беше малко и нямаше никви бенефити. Мерси съм от такива "хубави" оферти. С обещания в магазина сирене не се взима. Парата цака. Докато можем ще даяним, после ще го мислим Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Мхм а пък на мен вчера ми се обаждат от бъдещата фирма, още не съм подписал договора,но ме поканиха на тийм билдинг-а на морето Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Ъъъмммм Чефо, ти май си забравил какво ти писах преди време баш за шофьорския бизнес. Не знам защо си останал с впечатления, че не го харесвам. Освен да съм казал, че не е за мен и че е криво да не се прибираш в къщи по няколко дена... Там пари има много, но не е за всеки. Твоя познат трудно може да намери на сегашната си заплата работа, а не просто да си намери работа и то прилична. То и аз трудно мога да си намеря работа на заплата за парите, които вадя в момента (не е невъзможно, но е трудно и най-малкото ще трябва да ида в София или малко по на запад)... което не значи, че няма работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Абе... програмисчеата... Може ли някой да ме ориентира за фирма, която има или може да разработи конектор от Микроинвест склад към онлайн магазин? Или да осъществи API Integration? И колко пара би струвало? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 #Check Bitlocker status of OS Disks $laptops = (Get-ADComputer -SearchBase 'OU=Laptops,OU=EMEA,dc=contoso,dc=com' -Filter '*' | Select -Exp Name) $Table = @() $Row = @{ "LaptopName" = "" "OSdisk" = "" } Foreach($CN in $laptops) { $result = Invoke-expression "manage-bde -cn $CN -status c:" if(($result[13]) -and ($result[13].contains("On"))) { $Row.LaptopName=$CN $Row.OSdisk="Protected" $objRecord = New-Object PSObject -property $Row $Table += $objRecord } elseif(($result[13]) -and ($result[13].contains("Off"))) { $Row.LaptopName=$CN $Row.OSdisk="Not protected" $objRecord = New-Object PSObject -property $Row $Table += $objRecord } elseif(!$result[13]){ if(Test-Connection -BufferSize 32 -Count 1 -ComputerName $CN -Quiet) { $Row.LaptopName=$CN $Row.OSdisk="Not isntalled" $objRecord = New-Object PSObject -property $Row $Table += $objRecord } else{ $Row.LaptopName=$CN $Row.OSdisk="Machine off" $objRecord = New-Object PSObject -property $Row $Table += $objRecord } } } $Table | export-csv "C:\scripts\MBAMStatus.csv" -NoTypeInformation Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Ко' речи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Човека демонстрира познаниата си в програмиране на не най-подходящато място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 ми това ми минава през главата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Поне не си тотално офтопик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 http://www.marica.bg/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D1%8A%D1%88%D0%BA%D0%B8-news439680.html WTF ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Ахаха, някой ги е хакнал. Как е хавата, Пловдив? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Човека демонстрира познаниата си в програмиране на не най-подходящато място. ми това ми минава през главата.... Няма лошо де, то за това е темата... Ама като не разбирам и не мога да си го преведа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Малко да спамна и аз, да ва замола ако харесате пътеписа на жената, да й ударирте един лайк под статията/картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Гигалайк! Btw, снимките твои ли са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 И от мен. За Родопа винаги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.