Midex Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Разликата със спама в нестандартните въпроси е, че за политиката си има отделна тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 И какво от това?!?!? То и за коли има цял раздел и за компютри, но не пречи тук да се говори за тях на воля. Тая тема е за тая работа - всеки може да си коментира каквото си поиска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Ам' че ний пречим ли нещо, само си се възмущаваме...така е при демокрацията - някои политиканстват, други се възмущават, а трети прибират парите на първите 2 групи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Интересна работа е понякога Форума.... Когато редовно се сере по 2-3 страници спам в тема като "Нестандартни въпроси" и се върти махленски лаф - пълна тишина и никаква реакция... Днес обаче в БАШ темата за свободен махленски лаф, където и се развива един точно свободен лаф, който нищо не нарушава, ревнали другарите... Проблема е, че има конкретна тема. Постовете са прекалено дълги. Няма откровено заяждане и не е интересно за останалите, дори за четене - без участие. Няма теми за това коя операционна система е по-добра - затова се обсъжда тук. Ако се обсъжда в другите теми, постовете се трият. И това е само един пример. То ако ще е така, дай да пишем само в тая тема, щото няма правила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Не съм съгласен. Едно че тук не се говори само за политика, а и за икономика, армия, че и за "спомени от Народната република" и второ, че в тази тема не е никакъв проблем това да се прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Не знам за какво се говори честно казано. От 3 страници насам не чета.Еми нека затриваме останалите теми тогава и да пишем само в тая. Направо един mIRC канал да си направим по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Еми нека затриваме останалите теми тогава и да пишем само в тая. Взе ми думите от устата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 И затваряме нестандартните въпроси и хората почват да си правят теми за отделните неща, стоят систематизарани и става форум с теми, а не форум с 2-3 теми за всичко. Ще се прави ли нещо тази вечер в Йегерхофа, да знам как да си планирам нещата - дали утре да ходя до Перущица или още днес да се пробвам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Тва не са ора бе.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Ще се прави ли нещо тази вечер в Йегерхофа, да знам как да си планирам нещата - дали утре да ходя до Перущица или още днес да се пробвам? Освен само ти и аз двамата, като в оня виц, дето търсели повод да се напият... Няма смисъл, ама с мисири така е... Тва не са ора бе.... Не са - мисири са! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Миро, да та таковам в таковата, върни си стария аватар, този е гнусен бе майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 PS: Видене, за "глобалното затопляне" поне на хора с нобелови награди дали ще повярваш? Щото айде аз нищо не разбирам, ама тези хора са друга работа (и не са на хранилката със субсидиите та нямат далаверка да бъзикат данните за да им се вържат теориите, нищо че моделите от край време са им грешни) http://dailycaller.com/2015/07/07/nobel-prize-winning-scientist-says-obama-is-dead-wrong-on-global-warming/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Миро, да та таковам в таковата, върни си стария аватар, този е гнусен бе майна Сега по-добре ли е? ПП. Това, че е нобелов лауреат, не значи, че имунизиран срещу кинти Само тарифите са други Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Сега по-добре ли е? Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Никого не наричам рубладжия, но когато си говоря с руснаците в офиса, слушам абсолютно същата защита - Виж американците! Има обаче една лееека разлика. Аз не съм руснак И мога да храча по русия със същото ожесточение и обоснованост, както го правя и срещу щатите. Малък хинт от мене... Да разбираш дадено нещо съвсем не е еднозначно с това да го приемаш или одобряваш. В някои случаи просто му казват - Анализ. Имам доста по - добър поглед върху нещата от теб и затова го твърдя. Приказките от кварталното заведение нямат нищо общо с това как са реално нещата. Все пак съм вътре в нещата и ги виждам лично. Освен рубладжия си и Путлераст. Нещо като Гербераст, но май даже е и по - лошо. Ам, хуу... Щом си рекъл... Абе, чай да та питам нещо.... Аз все още мога с голяма точност да цитирам точните бройки, видовете единици и възможния им оръжеен товар, както и това, как точно, този товар влияе върху характеристиките им, както и кодовете които се отнасят за тях във вътрешната комуникация. Естествено тази информация е била актуална за времето, когато съм бил ангажиран с това. Таа... въпросът ми беше... Ти кат си толкоз навътре в нещата, дали го можеш това? Ей тъй... само типовете и бройките самолети да ми изредиш, кат не ща да те затормозявам с полетните им характеристики, оръжейният товар, зоните им на опериране и т.н. Питам щот, балига..., може там на мрежаджиите и да ви дават достъп до подобна информация.... П.п. И не ми говори за глупости, щот ти първи започна с тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Миро, тоя не ме кефи. Преди него беше по-чко гнусен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Утре, че са ми свалени в офиса Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Сега по-добре ли е? Тоя па е още по-гнусен. Честно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Що бе, к'во му е на аватара - много е гот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 АКХМ пичове направете си тема за аватари тука е лав мохабет, че сега ще дойде woox и ще ви се скара Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Утре, че са ми свалени в офиса Еейии.... палавнико.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 AKHM пичове направете си тема за аватари тука е лав мохабет, че сега ще дойде woox и ще ви се скара Дребнавост.. Не трябва толкова явно да демонстрираш, че си засегнат от малкия ми намек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Това AKHM и с Google не става ясно какво е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Дребнавост.. Не трябва толкова явно да демонстрираш, че си засегнат от малкия ми намек. Доста се засегнах, трогнах, травмирах... Тази вечер ще ми трябва приспивателно за да заспя! Чак пък ти да говориш за дребнавост... Освен това намек, можеше да бъде, ако го беше казал веднъж... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Доста се засегнах, трогнах, травмирах... Тази вечер ще ми трябва приспивателно за да заспя! Чак пък ти да говориш за дребнавост... Освен това намек, можеше да бъде, ако го беше казал веднъж... Извинявай, не съм имал за цел да нанеса такива поражения. Недей така с преспивателните. Младо момче си. С една сесия онаниране ще стане работата. Намек може да е и 2 пъти, стига да не изразява в прав текст препоръката/желанието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.