Godfather Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Добре. Няма да се препирам. Това признавам, че лично не съм го чел нито ме е вълнувало - преди време говорехме с приятели (при това и 2мата са изключително начетени хора и определено не са фенове на Путин, особено пък стандартния махленски тип), та имам спомени, че единия спомена за подобни договорки. Дори да не са верни пак си имаше и известна доза подбутване от страна на запада - помниш какви "помощи" обещаваха САЩ на Украйна, като това е само официалната част. Кой, какво и на кого е обещавал не знам, но със сигурност няма невинна страна. Сега нали няма да ми кажеш, че нито ЦРУ нито КГБ нямат пръст в цялата работа, ама хич... Аз не съм по конспиративните теории, ама не вярвам и на случайните съвпадения. Дедо, това е едно много добро доказателство за силата на пропагандата. Както още Гьобелс го е казал навремето - една лъжа повторена хиляда пъти вече става истина в съзнанието на масите. Аз няма да спра да се изумявам как може една страна като България, която от десет години е член на НАТО и от осем на ЕС, да е така зверски пропита с целенасочена руска пропаганда, водеща до това дори хора, които са много далече от каквото и да било симпатизиране на кремълския режим, да вярват в едни абсолютни лъжи и измислици. А фактите много лесно могат да се проверят, но проблема е, че никой не се задълбочава в това и почва да възприема постепенно с времето всичкия бълвоч, който се излива от подкупните медии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Момчиле, никой не иска да мисли. Но разбира се, тъй като аз съм путлерист и още със ставането съм обърнал 3 водки и съм направил задължителните метани към иконите на Ленин, Сталин, Путин и Пугачова, няма как да се вярва на думите ми. Ай, че трябва да си заработвам рублите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Момчиле, никой не иска да мисли. Но разбира се, тъй като аз съм путлерист и още със ставането съм обърнал 3 водки и съм направил задължителните метани към иконите на Ленин, Сталин, Путин и Пугачова, няма как да се вярва на думите ми. Ай, че трябва да си заработвам рублите. Айде пък и ти, говорим за това човек понякога да се замисля върху важните неща и да проверява фактите, а не да се води по течението. И най-важното, когато човек установи, че е сгрешил и се е подвеждал по нещо, да си признае поне пред себе си и да има едно на ум. Интернет е изключително благодатна среда за развъждане и разпространение на всякакви митове, легенди и откровени глупости, та само това човек да осъзнае в един момент, пак не е малко. Иначе става като с гърците - по изключително трудния начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Смятам, че мога да мисля самостоятелно, все още... "Гърция се посещава от 16 милиона туристи годишно и има високо развита туристическата индустрия. В Гърция има 3 големи корабостроителници, които могат да строят кораби от всякакъв тип. Гърция произвежда тежкотоварни камиони, автобуси, железопътни вагони, бетонобъркачки, ремаркета и др. На Гърция принадлежат 2400 големи танкери и товарни кораби - в тази позиция страната се нарежда на първо място в света, Кипър 5-то място (1500 големи танкери и товарни кораби). Гърция е втора в света по производство на овче мляко, 3-то място за производство на маслини и захтин, произвежда и шафран, киви, праскови. Страната се намира на трето място в света по производство на алуминий, трето място в Европа за производство на никел (18630), магнезит, хидромагнезит, перлит (1.6 милиона тона), Втора е в света по производството на бентонит (1,50 милиона тона) и на първо място в Европа в производството на боксит (2174000 тона)" *** А наще "патреоти" и "европейци" само им дрънкат балалайките, че гърците били мързеливи и за никакъв х*й не ставали. Ми българите кат ставаме, и кат сме толкова яки и готини и кат сме толкоз изпълнителни и разумни- що не произвеждаме? Що 120 хиляди българи бачкат кат слуги в Гърция, а не 120 хиляди гърци да бачкат кат слуги в България? Защо тук никога нищо не се случва? Защо няма нито една българска фирма спечелила международен проект и изнасяща каквото и да е в световен, хайде дори в европейски мащаб? ..ми щот от фарфаронщината на тиквоглавите у нас тая държава го докарала до там, че дори бягащите от африканските диктатори -канибали и "Ислямска държава" не я щат.." Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=4fOsCzJ9dDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 направо да се чуди човек при такава развита икономика и толкова производство как аджеба се докараха на тоя хал... чудеса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Правиш ли разлика между база за презареждане и такава с военна техника и хора? Правя. А ти нали се сещаш що чудо има струпано в Инджирлик, Бандърма и още няколко бази при комшиите? А сещаш ли се, че тези бази за презареждане и 'аварийни' летища дават възможност за нападение вече не само през Кавказ? Да оставим на страна, че в уж отбитата от американската хранилка Гърция има минимум две бази за презареждане на ВМФ (нищо особено... просто някаква си планина проядена от вътре с резервоари). Не, че нещо, ама съм се наслаждавал на гледката на американски самолетоносач, докато си пия кафето на верандата. И тук иде въпросът, за кво аджеба са им нови, постоянни военни бази със струпана жива сила и техника в тях, след като са си осигурили коридорите и логистиката? Bullshit да не казвам нещо по-силно ------ А тези които защитават идеята на руснаците, че държавите от източна Европа нямали право да се присъеденят към НАТО - Не ви ли е малко тъпо някакви руснаци да решават към кой пакт можем да се присъеденим и към кой не можем ? Нищо и никого не защитавам! Свинщините в световен мащаб, които предъвкваме в момента се дължат именно на тези две държави. Като щатите водят пред русия с едно шкембе.... Егоистично, но вас кво ви боли фара? Браво! За толкова малко време.... и вече си истински американец. Мисля, че спокойно можеш да се кандидатираш за конгреса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Ни позна - Чефо си беше такъв и преди да замине ; там само го усъвършенстваха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 направо да се чуди човек при такава развита икономика и толкова производство как аджеба се докараха на тоя хал... чудеса... Хахахаха, точно. В Гърция от древни времена се наблюдават прояви на всякакви световни чудеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Интересно всички противници на Русия думичка не издумват за американската демокрация за износ. Все Украйна Украйна. И винаги изместват фокуса натам. А Афганистан, Ирак, Либия и куп други държави които 'освободиха' и как лекиичко заляха Европа с бежанци. Много обективно колеги. Turn off this option! SM-G900F Turn off this option! Виж ся, това, че критикуваме Путлер защо според теб означава, че имаме Щатите за светци? И техните ръце са мръсни, но кое те кара да мислиш, че щом презирам руското джудже, трябва да обожавам хАмериканците? BАКСИНИТЕ - Най-жестокото престъпление срещу човечеството!!О, не! Антиваксъри... Заради такива просветлители разцъфнаха болести, дето са били на изчезване в западния свят... Ся остава и някой с ужас да изреве как небето цялото е в кемтрейлове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 О, не! Антиваксъри... Аз успях да го изгледам/изслушам само до първата минута, понеже клипчето е с ужасен звук и нямах нерви за повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Ми то е! Къв си такъв сляп, не виждаш, че от до е нашарено?! Мидекс се е вмъкнал между мен и Пешо, моето е за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 То затуй си е quote-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 На единия колега.жена му е против ваксините и едното им дете няма никакви.То да фане 1 от тия изброените болести и много ще им е забавно след това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Виж ся, това, че критикуваме Путлер защо според теб означава, че имаме Щатите за светци? Защото това е начин на мислене, когато някой вярва безпрекословно в непогрешимостта на един хм ... несменяем, свръхестествен батюшка. Тогава автоматично почва да си мисли, че и останалия свят работи на същия принцип. Да, ама не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Правя. А ти нали се сещаш що чудо има струпано в Инджирлик, Бандърма и още няколко бази при комшиите? А сещаш ли се, че тези бази за презареждане и 'аварийни' летища дават възможност за нападение вече не само през Кавказ? Да оставим на страна, че в уж отбитата от американската хранилка Гърция има минимум две бази за презареждане на ВМФ (нищо особено... просто някаква си планина проядена от вътре с резервоари). Не, че нещо, ама съм се наслаждавал на гледката на американски самолетоносач, докато си пия кафето на верандата. И тук иде въпросът, за кво аджеба са им нови, постоянни военни бази със струпана жива сила и техника в тях, след като са си осигурили коридорите и логистиката? Нищо и никого не защитавам! Свинщините в световен мащаб, които предъвкваме в момента се дължат именно на тези две държави. Като щатите водят пред русия с едно шкембе.... След като не ги защитаваш - какъв е проблема за една суверенна страна да постави бази на съюзниците си на своя територия ? Трябва да питаме руснаците ли ? За нещо друго трябва ли да ги питаме ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Абе вокса не ви ли препрати на майн...пардон, на по-подходящо място...ай' стига сте бистрили тия източно-западни политики. ---------------------------- Слухов копи/пейст от БНТ2 (по памет): С трима диса съм....как шъ ги пращам на училище, нали трябват пари за учебници, тетрадки и други глупости.... ---------------------------- P.S. Не мога да повярвам, че Психара наистина напусна форума...все чаках да се появи по някое време....и така и не разбрах на кого и за какво се разсърди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 P.S. Не мога да повярвам, че Психара наистина напусна форума...все чаках да се появи по някое време....и така и не разбрах на кого и за какво се разсърди. Липсват ли ти обясненията как ДПС е най-яката партия в БГ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Точно това не. Но иначе ми липсва колоритното му присъствие...и друг път си беше тръгвал, даже няколко пъти май, но за малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Дедо, това е едно много добро доказателство за силата на пропагандата. Ама 'начи четеш каквото ти отърва и си "доодурдисваш" (както казваше баба ми). Единия от приятелите ми, който цитирам на доверие вече е американски гражданин - живее от над 15 години там. Другия общо взето е най-умния човек, който познавам и ще е последния, който би се поддал на пропаганда, защото това, което успява да изчете за 1 ден аз не мога и за 3 (поради липса на време и желание в общи линии), а медиите, които чете са основно западни. Подчертах, че не е мое мнение, а цитирам приятели на които имам доверие, тъй като нито ми се спори, нито ми се търсят доказателства, само че ти реагира малко първосигнално, затова и настоящото обяснение. Точно това не. Но иначе ми липсва колоритното му присъствие...и друг път си беше тръгвал, даже няколко пъти май, но за малко... Мда Щеше да е забавно неговото обяснение за малоумщините на антиваксърите... О, не! Антиваксъри... Заради такива просветлители разцъфнаха болести, дето са били на изчезване в западния свят... Ся остава и някой с ужас да изреве как небето цялото е в кемтрейлове... Аааа как забравих за кемтрейловете? Ами за флуора във водата, дето бил средство да ни направи по-податливи на внушения и по-послушни? Аз затова му казах, че тази наклонена плоскост води до правене на шапки от алуминиево фолио Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Явно няма спасение от тая политика... ------------ Ядат ми се пуканки...дали да не взема да отида да изгледам Терминатора и да се наям с пуканки, че там каквито "порциони" предлагат...тъкмо после ще имам повод да се направя на интересен с някой коментар в раздела с филмите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Явно няма спасение от тая политика... Като няма модератори на място да преместят цялата дискусия накуп в правилната тема ....... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Сотбиса отдавна драпа да стане модератор...избива комплекси някакви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Правя. А ти нали се сещаш що чудо има струпано в Инджирлик, Бандърма и още няколко бази при комшиите? А сещаш ли се, че тези бази за презареждане и 'аварийни' летища дават възможност за нападение вече не само през Кавказ? Да оставим на страна, че в уж отбитата от американската хранилка Гърция има минимум две бази за презареждане на ВМФ (нищо особено... просто някаква си планина проядена от вътре с резервоари). Не, че нещо, ама съм се наслаждавал на гледката на американски самолетоносач, докато си пия кафето на верандата. И тук иде въпросът, за кво аджеба са им нови, постоянни военни бази със струпана жива сила и техника в тях, след като са си осигурили коридорите и логистиката? Нищо и никого не защитавам! Свинщините в световен мащаб, които предъвкваме в момента се дължат именно на тези две държави. Като щатите водят пред русия с едно шкембе.... Браво! За толкова малко време.... и вече си истински американец. Мисля, че спокойно можеш да се кандидатираш за конгреса. Нямам паспорт иначе баш ма курац боли Даже ще ми е гот да лежа на данъкоплатеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.