chistacha Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Минава ми през главата, че утре + другиден ще е лоша комбинация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Минава ми през главата, че утре + другиден ще е лоша комбинация. И за мен.. може би и по-другиден , ко да се праи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Минава ми през главата, че утре + другиден ще е лоша комбинация. Защо ли си мисля ,че тебе те очаква същото каквото и мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Ебаси кефа майна! Голем звер Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Псувни.... ама каруцарски и то много стабилни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Каквото и да си говорим жичната връзка си е друго нещо. Почвам да копирам 50гб музичка на лаптопа~1час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Псувни.... ама каруцарски и то много стабилни. Минава ми през главата че доста често зех да използвам този начин на изразяване относно някой си....дразня сеееее Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Death - Crystal Mountain е баси яката песен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Минава ми през главата че доста често зех да използвам този начин на изразяване относно някой си....дразня сеееее Ми аз псувам курсовия ми проект и мишкарския ми даскал Иначе Ексел е ВЕЛИКАН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Колкото и пъти да слушам саундтрака на 300 не ми омръзва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 някой иска ли да учи вместо мен по статистика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 някой иска ли да учи вместо мен по статистика A aз бих задал въпроса - а някой иска ли да ми реши задачите по Кинематика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 някой иска ли да учи вместо мен по статистика A aз бих задал въпроса - а някой иска ли да ми реши задачите по Кинематика Да ви имам проблемите Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 И аз! Тея предмети, кога съм ги минал... Чак не помня колко време мина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 е, всяко нещо с времето си и аз така ще си казвам след някоя друга година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Статистиката е изключително приятна наука, особено, ако обичаш покера А кинематиката освен всичко е и интересна... Ламери! Иначе през главата ми минава следния "виц": - Къде се намира G-точката на жената? - В края на думата shopping... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Май не си харесвам работата - от снощи се тръшкам, че почивните дни свършват, казах на глас, че мразя колегите си (даже и тези, с които си пием биричката), спомних си далечните сутрини на 80-те години, когато имах същото усещане при мисълта за детската градина... П.С. Студена вода след екстра силни Fisherman's Friend бонбони - лоша идея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Направих пълен тест на рам паметта и няма никакви грешки ... улекна ми на душата вече . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Колкото и пъти да слушам саундтрака на 300 не ми омръзва... Супер надъхващо действа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Мен пък ме кефи саундтрака на Карибски пирати и той предава чувство ... този на гайвър също . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Мен пък ме кефи саундтрака на Карибски пирати и той предава чувство ... този на гайвър също . Hoist the colours е направо трепач ама се нервя че е само 1 минутка (там ак осе сещаш на 3-тата част в началото кадето ги бесеха я пяха всички) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Човек не е по-голям от хляба! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 ROCK = ON! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Трябва да изкажа моето изключително голямо разочарование от най-тъпия филм, който съм глледала в моя живот! Една жена изби над 50 души и накрая отиде да живее в някакъв район, който е бил под карантина повече от 20 години и....простооооооооооо, ужасТ! Пълни откачалки се снимат в тия филми и пълни откачалки ги снимат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 ROCK = ON! Все се каня да те питам. Какво по точно играеш. Лесничей ли си? . Майтапа на страна ама само няква природа има в тая игра. Ква е целта в нея? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.