Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Е ти пък къде отиде на $20k бе човек? Ето ти една мега набримчена конфигурация с черешката в тортата GTX Titan на EVGA само за $2,600 или доста по-евтино от цената, която платих само за билетите това лято до България. А това е машина-убиец за много години напред. :)

Corsair Graphite Series 760T Full Tower $219.00

Corsair AX860 860W ATX 12V V2.31 80 Plus Platinum Modular Power Supply Active PFC $229.00

ASUS Maximus VII Hero ATX LGA1150 Z97 $269.00

Intel Core i5 4690K Unlocked Quad Core 3.5GHZ/3.9GHZ Processor LGA1150 Haswell 6MB Cache Retail $289.00

Corsair Vengeance Black CMZ16GX3M2A1600C10 16GB 2X8GB DDR3-1600 CL10 1.5V Dual Channel Memory Kit $129.00

Samsung 850 EVO Series MZ-75E250B/AM 250GB 2.5in SATA III Internal SSD $139.00

EVGA GeForce GTX Titan X Superclocked 12GB GDDR5 $1,339.00    

TOTAL: $2,613.00

Много слабо. Не си струва за това да сглобяваш машина. Направо вземи една работна станция на DELL.

Гледай сега какво е ЯКАТА РА'ОТА:

Слагаш поне един i7 extreme ($1029 преди tax в newegg), 128gb ram (около $600-700), 16 броя дискове (човека на клипчето каза, че като купиш още 2 допълнителни кутийки за дискове общо 12 може да навреш + още 4 отзад за SSD-тата) - слагаш примерно 1tb 850 pro-та (общо около $8500). 2 видеокарти - всяка е около $1k... въпреки, че за да играеш на 4к разделителна способност не знам дали 2 ще ти стигнат или ще трябват 4... и задължително дъно ASUS RAMPAGE V... Отделно водното охлаждане на паметите, процесора и видеото и то е поне едно $500...

Та така на око до тука около $15,000 :)

Как успя да наречеш ЯКА машина след като не е с extreme процесор и абсурдно много памет. А пък 850 EVO дори няма да го коментирам :P :P :P

Или за около 10к може направо ей това да вземеш от newegg, само че тези много са се изложили - само 32gb ram има:

http://www.newegg.com/Product/ComboBundleDetails.aspx?ItemList=Combo.2349536

combo2349536.jpg

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ти си с отклонения :-D:-D:-D:-D

За 15к долара напипвам 335, а за 20 srt8 и ще си играя истински Nfs. Трябва да съм свирепо богат и много извратен, че да дам такава сума за комп. Моя настолен го погребахме след 11 години работа. Почнал нещо да пуши

Гледай сега какво е ЯКАТА РА'ОТА:

Хаха, това ми прилича на онези поръчкови ферарита на арабски шейхове със златни шасита да речем. С какво изобщо превъзхожда "скормната" система от $2,600 по показателя "може да прави неща, които другата не може"? :lol:

Та така на око до тука около $15,000 :)

И като ги позлатиш всичките - ей ти ги станали $150 000. :Facepalm:

Бах маа му, комарите вече щъкат - вкъщи е пълно с мрежи по прозорците, а един все пак е успял да се промъкне отнякъде...сега ще има да ме тормози цяла нощ гадината. :pirate

Хаха, това ми прилича на онези поръчкови ферарита на арабски шейхове със златни шасита да речем. С какво изобщо превъзхожда "скормната" система от $2,600 по показателя "може да прави неща, които другата не може"? :lol:

Веднага ти казвам - това ще подкара последните игри на 4k монитори без да се задъха. Виж с дисковете какво ще правиш идея си нямам ама е мега яко :) Сега ти маниак ли си или не си :P :P :P

И като ги позлатиш всичките - ей ти ги станали $150 000. :Facepalm:

Това с позлатяването поне на една част от чаркалъците не е чак толкова лоша идея като се отчете, че най-добре за охлаждането е не медта ами златото :) Та примерно ако ще си мега-турбо гъзар от тип арабски шейх може да си позлатиш радиаторите на паметите, видеокартите и процесора :)

или просто ше излезнеш и постреляш в пустинята некакви бели или черни... после малко НФС със бугатито на път за вкъщи, после малко строене на нови квартали, отглеждане на руски манекенки, накрая може и някой друг футболен отбор или баскетболен да купиш ... и те така ... 

... отглеждане на руски манекенки, ....

И как ли се отглеждат тия руски манекенки - сигурно както цветята...вероятно се поливат, само че с водка. :lol:

----------------------------------------------------------

Мааму стара...е не е възможно такава "пазарска" чанта от телешка кожа да струва $400, пък ако ще и да е произведена от най-мастития дизайнер. :blink:

bagback_1024x1024.jpg?v=1384978703bagopen_1024x1024.jpg?v=1384978704

Тия дни накупих 10 чанти, всяка от които поне 10 пъти по-практична и красива от тая и всичките 10 взети заедно - за в пъти по-малка цена, отколкото струва само тая....ама пък тази била с монограм, разбираш ли. :wtf:

Не, просто съм идиот и понякога не мога да се спра, когато нещо ми хареса - половината са големи пътни чанти, другата половина - ежедневни и бизнес такива и всичките са кожени. Започнах с една дето ми хвана окото и после - а и това, а и онова...просто в такива моменти съм си за доктор, знам си го... :angel:

П.П. Но пък чантите си ги бива...даже исках да уредя Иван (netrootbg) с една на 1/4 от Амазонската цена, ама той спал и си изключил телефона докато съм му звънял и изпусна офертата. :P

Баси, такова страшно свежо гуакамоле си направих с пасатора, че ми идва да си посегна. В момента го унищожавам с ледено студена чешка Krušovice и органик тортия чипс. :lol: :beerchug

Баси, такова страшно свежо гуакамоле си направих с пасатора, че ми идва да си посегна. В момента го унищожавам с ледено студена чешка Krušovice и органик тортия чипс. :lol: :beerchug

Гуакамоле с пасатора...Домата сигурно изобщо не се усеща. Друго си е ситно нарязах домат,малко люта чушка и пикантен тортила чипс :) 

Друго си е нарязан домат, домашно овче сирене, краставички от градината, един суджук и половин кило ракия и лаф-моабет. Ебал съм ти вносните повърни.

Значи... като изключим някои части от нашето мило родно черноморие (Съни бич-а, Златни пЕсъци и Несебър и т,н.) има и места, на които може да си починеш добре, без да ти одерат кожата откъм цени, да виждаш пияни повръщащи чужденци през 5 метра + курви и цигани.

Догодина може пак да избера българското пред Турция и Гърция.

Гуакамоле с пасатора...Домата сигурно изобщо не се усеща. Друго си е ситно нарязах домат,малко люта чушка и пикантен тортила чипс :)

Младежо, нещо сериозно си се отнесъл, в гуакамолето домати не се слагат - виж рецептата в темата за мезета.

...Догодина може пак да избера българското пред Турция и Гърция.
Аз пък не...До година пак съм в Гърция,за поредна година.С родното черноморие приключих.Хем ми е по-близо хем качество на друго ниво.За спокойствие да не говорим...

Аз пък не...До година пак съм в Гърция,за поредна година.С родното черноморие приключих.Хем ми е по-близо хем качество на друго ниво.За спокойствие да не говорим...

Мдам, гръцките плажове направо са девствени в сравнение с бетонираното ни Черноморие. За морето да не говорим - на светлинни години е по показателя чистота спрямо нашенското. Да не говорим за това колко по-рано започва сезона там. Когато бях преди месец, температурата на водата беше 26 градуса.

Мдам, гръцките плажове направо са девствени в сравнение с бетонирантото ни Черноморие. За морето да не говорим - на светлинни години е по показателя чистота спрямо нашенското
На едва 195 км от Пловдив знам уникален плаж удостоен със син флаг...ама истински ;-)Като се замисля някога тия места са били наши....и май е по-добре че отдавна не са :unsure:

Значи... като изключим някои части от нашето мило родно черноморие (Съни бич-а, Златни пЕсъци и Несебър и т,н.) има и места, на които може да си починеш добре, без да ти одерат кожата откъм цени, да виждаш пияни повръщащи чужденци през 5 метра + курви и цигани.

Догодина може пак да избера българското пред Турция и Гърция.

И кое е това място?

Да не говорим за това колко по-рано започва сезона там. Когато бях преди месец, температурата на водата беше 26 градуса.

А и кога свършва също...бях на Корфу през октомври...и се къпах...и хич не беше студено. :))

......обещавам да назнача всичките си роднини на заплати по 2500 евро минимум а моята да бъде около 15,000 евро.

А мен няма ли да ме назначиш? Аз съм скромен - повече от 1500 евра няма да ти искам и даже ще ти нося кафето като бонус. :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...