Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ами на темата с вкуса - има няколко човека във форОма, които не просто не принзават мнение, различно от тяхното, но и се чувстват длъжни да ти обяснят, как аджеба ти трябвало да мислиш като тях.

Ся к'вато и да е кутията, Виден го кефи. Не разбирам какъв по-важен фактор може да има. Дали е скъпа, непрактична, такава, онакава... баси сапунката. Кефа цена няма и точка.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

...и от цената спрямо финансите...щото и на мен бая неща ми се щат, ама пусто тия туристически екскурзии в орбита все още бая скъпи... :P

...и от цената спрямо финансите...щото и на мен бая неща ми се щат, ама пусто тия туристически екскурзии в орбита все още бая скъпи... :P

Ако намалиш теглото и обема до една урна - става по-евтино. Ама не е ясно колко ще се разбере то разходката тогава :)

Абе смятам да пропусна по-евтиния вариант и засега ще се задоволя само с астрофотографията. :laughing:

А по повод тая мишка, след доста работа с нея, смея да твърдя, че това е най-удобната мишка, която е попадала в ръката ми през последните 15-тина години. Браво на братята китайци...вече толкова свикнах с нея, че чак си поръчах още една за всеки случай, ако случайно тази вземе да се прецака по някое време. ;)

Който чете през ред, обикновено не забелязва и линковете със снимките. :))

Само да поясня, че мишката не е подходяща за жени или мъже с малки длани. :)

Мисирлъка ни тресе яко вече :D заразен е

0I353B_20140222020829599.jpg

За какво ще похарчите милион долара. Условието е задължително да ги похарчите, никакви инвестиции, никакви коли и къщи(щото тия двете са ясни).

На мен лично ще ми трябват още 100 бона заем за един часовник :D :D :D

Вариант 2 е околосветско пътешествие...няколко пъти :)

Стефчо! Знаеш ги наште карибски дестинациЙ!!! Веднагически си купуваме скромно имотче и гражданство! Останалото по депозитна сметка и живот от лихви! :laughing:  

Пфу деба.... Ся се сетих!

В понеделник (късния следобед) тука ли си си?

Стефчо! Знаеш ги наште карибски дестинациЙ!!! Веднагически си купуваме скромно имотче и гражданство! Останалото по депозитна сметка и живот от лихви! :laughing:  

коя част от условието без къщи  и коли не разбра? И от кога харчене = депозитна сметка?

Учителят Тео Теодосиев - нежелан от родители, пишел тройки трагично... Провеждали подписка против него, че искал от дечицата им да знаят нещо...

:Facepalm: :Facepalm: :Facepalm: Нашествието на войнствената простотия. Жалка картинка, а никой не схваща, че това повече от всичко друго ще затрие нацията.

ЕТО ТОВА Е КУТИЯ! Накефи ме колко е измислено всичко!

Ама цената й е $200, но пък иначе е жестока. Като гледам тази кутия и последните модели дъна почвам сериозно да се чудя дали да не се хвърля отново в приключението, наречено сглобяване на мега-яка десктоп машина. :lol:

:Facepalm: :Facepalm: :Facepalm: Нашествието на войнствената простотия. Жалка картинка, а никой не схваща, че това повече от всичко друго ще затрие нацията.

Какъв PATREOT си ти бе, че говориш такива неща. KLETA MAIKA BALGARIQ! 

Ама цената й е $200, но пък иначе е жестока. Като гледам тази кутия и последните модели дъна почвам сериозно да се чудя дали да не се хвърля отново в приключението, наречено сглобяване на мега-яка десктоп машина. :lol:

Не си струва, освен ако нямаш намерение да похарчиш над $20к за да играеш на игри после.

Аз поне не виждам смисъл. В офиса сме с едни i5-ци и видеокарти на дъната и всичко си лети (верно, 16гб рам и ссд дискове навсякъде), хем студиото не е лека програмка, чат-пат и виртуални машини с XP се налага да пускаме...

Не си струва, освен ако нямаш намерение да похарчиш над $20к за да играеш на игри после.

Е ти пък къде отиде на $20k бе човек? Ето ти една мега набримчена конфигурация с черешката в тортата GTX Titan на EVGA само за $2,600 или доста по-евтино от цената, която платих само за билетите това лято до България. А това е машина-убиец за много години напред. :)

Corsair Graphite Series 760T Full Tower $219.00

Corsair AX860 860W ATX 12V V2.31 80 Plus Platinum Modular Power Supply Active PFC $229.00

ASUS Maximus VII Hero ATX LGA1150 Z97 $269.00

Intel Core i5 4690K Unlocked Quad Core 3.5GHZ/3.9GHZ Processor LGA1150 Haswell 6MB Cache Retail $289.00

Corsair Vengeance Black CMZ16GX3M2A1600C10 16GB 2X8GB DDR3-1600 CL10 1.5V Dual Channel Memory Kit $129.00

Samsung 850 EVO Series MZ-75E250B/AM 250GB 2.5in SATA III Internal SSD $139.00

EVGA GeForce GTX Titan X Superclocked 12GB GDDR5 $1,339.00    

TOTAL: $2,613.00

....черешката в тортата GTX Titan .....

Само за протокола - Титанът (и то Х, а не Z версията) не се различава кой знае колко от новата 980Ti....а дедо пак лети по небесата и се рее из облаците. :popcorn-and-drink-smiley-emotic

Само за протокола - Титанът (и то Х, а не Z версията) не се различава кой знае колко от новата 980Ti....а дедо пак лети по небесата и се рее из облаците. :popcorn-and-drink-smiley-emotic

Така е, но тя и цената не се различава толкова - само около 20%. Аз тази конфигурация я наблъсках точно за минута, без изобщо да мисля върху подбора, просто като илюстрация за цената, иначе е ясно, че могат да се направят далеч по-оптимизирани варианти.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...