RaptoR Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Общо взето понеже нищо не знаеш - нищо недей питай... И не ми мисли машината. ======================== Някой да е чул нещо за пожар в Чернобил и разнасяща се радиация? Че тук из входа са изпаднали в паника... Аз се чудя да се смея ли.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 150лв за кутия ше дадем точно никога.......иначе интересен компютър се очертава, последен модел видео, шукаритетна кутия и накрая да и боцнеш едно флопи в мръсно бял цвят Bitcoin реално изгря покрай SilkRoad - нещо като Walmart за наркотици в който се пазарува с биткойни.... бих казал макар и криминална изключително хитра схема, оператора го осъдиха на доживотен затвор де ама щото е подходил много ламерски в началото и най-вероятно не е очаквал че ще се разрастне толкова много иначе има пари като цяло но шанса да се набуташ ако не отделиш едно прилично време да се запознаеш с нещата е голям, да почваш да копаеш в момента е безмислено, по-скоро вкарваш сума която си готов да загубиш под формата на монети и почваш да чакаш добри времена да продадеш. както и предполагах... Мерси съм. Еврейския стил е най-добре. Комисионна от тук, комисионна от там, далаверка... Ебем ти и работа и кариера :-D:-D:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Някой да е чул нещо за пожер в Чернобил и разнасяще се радиация? Че тук из входа са изпаднали в паника... Аз се чудя да се смея ли.... Абе и аз така се смях през '86-та след първомайската манифестация, ама после пих йод на поразия, че ако вземе да ми поникне още някой крак... И не, за "пожер" не сме чували, но иначе за пожара казват, че уж нямало опасност за нас, макар, че някои май пресилват малко ситуацията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Общо взето понеже нищо не знаеш - нищо недей питай... И не ми мисли машината. Аз не питам нищо, просто си говоря тука, мохабет да става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 макар, че някои май пресилват малко ситуацията... Как пък куоутна преди да едитна ми е интересно.... Келеш... Инак паниката идва точно от такъв "предупреден".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Аз пък си намерих старата електронна игра със събирането на яйца, намерих и батериЙ(Пешо) и работи След 30 години. докарах до 800+ точки Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Какво й е на кутията Делукс, че нещо не разбрах? 155 лева е между другото Кутийката е най-голямата им уж и е с ТРИ такива вента.... Още обаче се тревожа дали ще побере видеото... Сега станах да пробвам - влиза до микрон! На косъм работата.... ТРИДЕСЕТ санта видеокарта.... ЕДИТ: Моя е грешката.... Захвърлил съм крепежите при ССД-то... Виноват. 1. Ти си си отговорил в следващото изречение направо кво и е на кутията и в тоя цитат долу също. 2. Три вентилатора не са много. Моята има 2 120мм отпред, 2 120мм отзад, 1 140мм отдолу и един 140мм отгоре. И на всичкото отгоре може да събере 50см видеокарта, защото едната клетка за дисковете се маха при нужда. И пак е около същите пари. Верно, не свети цялата ама..... аз лампи си имам. Тя хубаво влезе, ама как ще минават кабелите не ми се мисли като слагам захранването.... Нищо де. За другия път ще знаеш. Ако още не е късно, иди я смени с друга, че ще ти се наложи 1-2 пъти да изкараш нещо от нея и ще я засилиш в стената... Иначе със здраве да си го ползваш. И стига си го сглобявал, вземи пусни някоя игра изиграй. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 АнгИле, понеже нищо не знаеш, не питай. Даже и мнение не смей да даваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Аз пък си намерих старата електронна игра със събирането на яйца, намерих и батериЙ(Пешо) и работи След 30 години. докарах до 800+ точки Аз имам една СЕГА на село, но не ми сотава време да се лигавя с нея... Искам си STREETS OF RAGE... ========================== Не, за разлика от тебе Ангел знае, щото е следил и чел. А кутията ми дотук с нищо не ме е притеснила, напротив - все повече ме радва. Ангеле, няма как да пусна машината без да разглобя сегашната, което скоро няма да стане. Поне седмица ще мине. Също така ще ви очаквам да изсипете 2к за машина, за да ви обясня аз колко е калпава.... Мисири. В тоя ред на мисли установявам, че и досегашната ми кутия е същата марка. Вече нямам никакви притеснения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Събират се нещата, но на косъм. Днес точно като бях и в ЖАР бяха върнали кутия Залман, тъкмо защото не побира картата. И картата ми била извращение? Весо, ква газ пиеш там? Лекувай се.... Вземи си една нормална кутия (full/big tower) Cooler Master за около 200-300 кинта от МОСТ-а и приключвай с драмата. Хем дисковете са на жлебчета, хем нещата са подредени. 150лв за кутия ше дадем точно никога.......иначе интересен компютър се очертава, последен модел видео, шукаритетна кутия и накрая да и боцнеш едно флопи в мръсно бял цвят От 200 нагоре са свестните. Говоря за такива, където дъното е на "шейна", побират много дискове, дисковете не се "завинтват" с болтове за кутията, а са на жлебчета с гумени уплътнители и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Тази кутия е точно такава! С чекмеджета и автоматични шлицове! Някой изобщо направи ли си труда да погледне преди да се плямпа? Единствено не са вложили старание във вътрешното окабеляване, та ще трябва да се намеся аз. Но туй след като кача захранването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Не се купува компютърна кутия DELUX и желание за отличен компютър при наличие на Lian Li,Cooler Master-най-вече CM 690 II Advanced (USB 3.0) и прочие?... Ей тука има вносител . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Гледам вносителят масово продава Залман и Дийп Куул... Същата ралта.... Навремето и моят макси тауър струваше къмто 200$. Не виждам смисъл в момента да давам подобни суми за кутия. Нелогично е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Тази кутия е точно такава! С чекмеджета и автоматични шлицове! Някой изобщо направи ли си труда да погледне преди да се плямпа? Единствено не са вложили старание във вътрешното окабеляване, та ще трябва да се намеся аз. Но туй след като кача захранването. Абе дрънкало, Ангел може и да следи, ти не следиш и не гледаш. Погледнах ти я кутията, пълен ташак е, откъм материали, откъм окабеляване откъм каквото се сетиш. Как пък си наясно аз какво следя и от какво се интересувам. Ето ти кутия за по-малко пари и в пъти по-добра от твоята и това е просто избор за около 10 секунди: http://www.dekada.com/catalog/deepcool-%D0%BA%D1%83%D1%82%D0%B8%D1%8F-case-atx-kendomen-rd-p-2048.html Ебахта експерта моля ти се. Събрал нашия две машини за 15 годин и решил че ги разбира много. Айде троши си главата и се радвай на Делукса. Акъл повече не давам, излишно е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Преди време тези имаха по-голямо разнообразие и доста по-скъпи модели.Обаче явно не се търсят вече такива и затова качествени кутии се избират след проучване в мрежата и покупка онлайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Декада спряха да внасят LianLi. Ама след като си взех моята Аз имам една СЕГА на село, но не ми сотава време да се лигавя с нея... Искам си STREETS OF RAGE... Ra-ta-ta - ще взема да си сложа един емулатор ида поцъкам с моя пад, но двоката Може да зарибя малката да цъка соник :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Абе има на Кулър Мастър кутии дето излизат по 150-160-170лв. с доставката и даже най-скъпия Делукс не мое им стъпи на малкия пръст, ама нали трябва да се правим на интересни тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Абе дрънкало, Ангел може и да следи, ти не следиш и не гледаш. Погледнах ти я кутията, пълен ташак е, откъм материали, откъм окабеляване откъм каквото се сетиш. Как пък си наясно аз какво следя и от какво се интересувам. Ето ти кутия за по-малко пари и в пъти по-добра от твоята и това е просто избор за около 10 секунди: http://www.dekada.com/catalog/deepcool-%D0%BA%D1%83%D1%82%D0%B8%D1%8F-case-atx-kendomen-rd-p-2048.html Ебахта експерта моля ти се. Събрал нашия две машини за 15 годин и решил че ги разбира много. Айде троши си главата и се радвай на Делукса. Акъл повече не давам, излишно е. Ти нещо си станал голЕм калъф тия дни! Ангел следи разговора и събитията тук във Форума, не говорим кой какви познания има в компютърната техника. Тая кутия, която си показал е СЪЩАТА тенекия, СЪЩАТА пластмаса, дори разцветките на USB-тата и чекмеджетата са същите. И размерите вътрешно са АБСЛОЮТНО същите.... Без коментар... Вземи си сипи некво питие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 От 200 нагоре са свестните. Говоря за такива, където дъното е на "шейна", побират много дискове, дисковете не се "завинтват" с болтове за кутията, а са на жлебчета с гумени уплътнители и т.н. Нещо си се объркал. http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/silencio650pure/ Ей такава е моята и съм супер доволен. Има всичко, което си написал. Освен това, гък не се чува почти от нея, а с редовно чистене на филтрите - прах не влиза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Не се е объркал той. Ама файда от такива скъпи кутии не виждам аз. Осен ако не бъркаш вътре по цял ден... Тоя слайд филтър ми хареса.... Ама е само от едната страна, а с толкова вентове лапа отвсякъде... Иначе и твоята ужасно прилича на моята. Същата охладителна система, и при тебе захранването е долу (това някаква нова мода ли е?). Имаш по-малко места за драйвове гледам (те всъщност са излишни) и липсват чекмеджетата за дискове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Ебем ви кутиите... Те му казват,че не разбира ама той си знае неговото и ползва счетоводен софтуер на флопита Кво повече да спорите.Ще ви каже,че и дизела на VW е най-добрия Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 и лаптопите HP ProBook са страхотни впрочем... и най-новата им серия е страхотна ... за тия кутии... ако няма да е нещо качествено... поне да е евтино > http://www.exmory.com/neww/delux_mg858tac.htmlмногократно тествано.. и не е дразнещо ъгловата... само няма UBS3.0, но това се лекува с хубав хъб(или два) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Ебем ви кутиите... Те му казват,че не разбира ама той си знае неговото и ползва счетоводен софтуер на флопита Кво повече да спорите.Ще ви каже,че и дизела на VW е най-добрия Не е възможно да си толкова тъп! Опита се да тролнеш ли? за тия кутии... ако няма да е нещо качествено... поне да е евтино > http://www.exmory.com/neww/delux_mg858tac.htmlмногократно тествано.. и не е дразнещо ъгловата... само няма UBS3.0, но това се лекува с хубав хъб(или два) Коста, тая кутия не ме впечатлява с нищо.... Настоящата ми е по-добра от нея. ========================== Инак всички знаем, че КУТИИ има Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Това последното не е нещо впечатляващо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 Казах, че не виждам смисъл от даването на пари за кутии... и ти казвам какъв е избора ако не е претенциозен човек, върши работа, има място, може да се направи поток вътре ... събира всякакви компоненти. Нищо фешън, яко и т.н. просто е евтино и работи. Ти пак си знаеш. И като му спреш ЛЕД-а си е съвсем прилично на вид. Естествено който иска нещо качествено си гледа други неща, с други цени... кефа цена няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.