Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
при тях понятието постоянност е много разтегливо....следващият път може да пътува и месец.... 

Именно...ама пак не е за вярване :-)

Имате мобилен интернет през флашка ZTE MF667? Ето тези два шорткъта ще направят живота ви по-лесен:

...

Нямам мобилен интернет през флашка, обаче се замислих.

Тъй като напоследък пусна и други интересни трикове в спамърската тема, ми минава през главата защо да не ги отделим от спама и да се обособи нова тема с различни "лайфхакс"?

Офф добре,че се махам след 1 месец от тая фирма...Почнаха се едни тъпи интриги и простотии.Явно заяждане на което нямам намерение да обръщам внимание.

Навсякъде има интриги. Аз се забавлявам какво се случва в бившата ми вече работа. Как са се изприщили останалите :D Не е за смях, ама когато ръководството не мисли... Да пратиш техник за подмяна на изгоряла оптика...А се оказва спрян поради неплащане :D

Кой си беше вкарал Ф150ката отвъд океана. Някой от форума беше. Може ли да ми драсне един ред, че имам един, два въпроса, с които мисля, че съм на ясно, но все пак. И има ли как КАТ или Митници Варна да се свържат с американския дилър(това е много важен въпрос).

Само че до Германия. Мисля точно заради глупостите с нашите митници и институции като цяло.

Ся...съкращават те, след това те питат за преназначаване към външна фирма...с повишение в длъжността и неколкопроцентно намаляне на заплатата...

Странно ми е... :wtf:

Тц. Бях в изпитателен срок. Кви две заплати? Поне си казаха - чакайте да ви се обадим, търсим алтернативи.. Не отричам, че ми предложиха и две други много добри оферти, за които просто нямам знанията. Но това не ми пречи да си работя в тази насока..

Съкратен в случая е само между тях си. На изпитателен срок ще му прекъснат договора на базата на:

(чл.71 ал.1)
Работодателят може да прекрати без предизвестие трудовия договор в срока на изпитване, ако такъв е предвиден в полза на работодателя. В този случай се дължи обезщетение само за неизползван отпуск (пак на база заплата в последния присъствен месец).

Съкратен в случая е само между тях си. На изпитателен срок ще му прекъснат....
Зависи по кой член ще го съкратят.Ако е за намаляване на обема на работа има право на обещетение независимо от изпитателния срок.В предишната ми фирма шефа постъпи педалски и не искаше да съкращава хора-принуждаваше ги по взаимно съгласие.Двама колеги ги намърдахме във фирми на приятели,след месец ги съкратиха както си трябва и си получиха обезщетението дето им се полага.В зависимост от стажа до една година процент от заплатата.

Тва днешните студенти, не са студенти! Трима с различни специалности идват при жената на частни уроци, щото били закъсали с математиката. Аз нямам познат, който като студент да е ходил на частни уроци! Бива ли, толкова да са свикнали да им се налива акъл на готово?

Що? Очевидно образованието не е на ниво за да усвоят мат'риал в час. Пък и щом могат да си го позволят значи всичко е на 6. :)

Те не ходят в час.Те ходят по кафетата и чалгатеките и след тва искат за 1 седмица да научат за тройка.Тва е тъпото.

И след това що не могат да си намерят работа.Повечето са на метода "При живи родители защо да работя" И имат едно такова мизерно съществуване в което постоянно се оплакват как нямат пари,а имат galaxy S5  или айфон 5 примерно.

hahaha

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...