DON_CHEFO Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Младежо, много си изгресил бе. Що така, какво ти пречат толкова тия хора? Щото е педалско и гадно Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 при тях понятието постоянност е много разтегливо....следващият път може да пътува и месец.... Именно...ама пак не е за вярване :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Имате мобилен интернет през флашка ZTE MF667? Ето тези два шорткъта ще направят живота ви по-лесен: ... Нямам мобилен интернет през флашка, обаче се замислих. Тъй като напоследък пусна и други интересни трикове в спамърската тема, ми минава през главата защо да не ги отделим от спама и да се обособи нова тема с различни "лайфхакс"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Ами ако имате желание, отворете една в софтуер или хардуер, а пък после аз ще преместя хаковете там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Ти си прекалено стар. Остави на мен (младежта) да ги пренесе Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Офф добре,че се махам след 1 месец от тая фирма...Почнаха се едни тъпи интриги и простотии.Явно заяждане на което нямам намерение да обръщам внимание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Навсякъде има интриги. Аз се забавлявам какво се случва в бившата ми вече работа. Как са се изприщили останалите Не е за смях, ама когато ръководството не мисли... Да пратиш техник за подмяна на изгоряла оптика...А се оказва спрян поради неплащане Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Добре, че не ме боли, колкото ме мързи тоя уикенд.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Споко - в понеделник сутрин ще ни заболи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 След 18 успешни старта, 19-тата мисия на ракетата Falcon 9 се оказа фатална. https://www.youtube.com/watch?v=FkSnK7nWsjI Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Кой си беше вкарал Ф150ката отвъд океана. Някой от форума беше. Може ли да ми драсне един ред, че имам един, два въпроса, с които мисля, че съм на ясно, но все пак. И има ли как КАТ или Митници Варна да се свържат с американския дилър(това е много важен въпрос). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Любо(TAZ) си го внесе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Само че до Германия. Мисля точно заради глупостите с нашите митници и институции като цяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Ся...съкращават те, след това те питат за преназначаване към външна фирма...с повишение в длъжността и неколкопроцентно намаляне на заплатата... Странно ми е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Ми явно правят някви реформи. Като те съкратиха поне изплатиха ли ти 2 заплати? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Тц. Бях в изпитателен срок. Кви две заплати? Поне си казаха - чакайте да ви се обадим, търсим алтернативи.. Не отричам, че ми предложиха и две други много добри оферти, за които просто нямам знанията. Но това не ми пречи да си работя в тази насока.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Значи правят някакви реформи. Поне няма да останеш без работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Тц. Бях в изпитателен срок. Кви ..Щом си съкратен имаш право на обезщетение от нои... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Съкратен в случая е само между тях си. На изпитателен срок ще му прекъснат договора на базата на: (чл.71 ал.1)Работодателят може да прекрати без предизвестие трудовия договор в срока на изпитване, ако такъв е предвиден в полза на работодателя. В този случай се дължи обезщетение само за неизползван отпуск (пак на база заплата в последния присъствен месец). Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Съкратен в случая е само между тях си. На изпитателен срок ще му прекъснат....Зависи по кой член ще го съкратят.Ако е за намаляване на обема на работа има право на обещетение независимо от изпитателния срок.В предишната ми фирма шефа постъпи педалски и не искаше да съкращава хора-принуждаваше ги по взаимно съгласие.Двама колеги ги намърдахме във фирми на приятели,след месец ги съкратиха както си трябва и си получиха обезщетението дето им се полага.В зависимост от стажа до една година процент от заплатата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Никой не съкращава, всички те жулят по взаимно...освен приятели и познати разбира се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Бахти апача, взех да се изприщвам вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Тва днешните студенти, не са студенти! Трима с различни специалности идват при жената на частни уроци, щото били закъсали с математиката. Аз нямам познат, който като студент да е ходил на частни уроци! Бива ли, толкова да са свикнали да им се налива акъл на готово? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Що? Очевидно образованието не е на ниво за да усвоят мат'риал в час. Пък и щом могат да си го позволят значи всичко е на 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Те не ходят в час.Те ходят по кафетата и чалгатеките и след тва искат за 1 седмица да научат за тройка.Тва е тъпото. И след това що не могат да си намерят работа.Повечето са на метода "При живи родители защо да работя" И имат едно такова мизерно съществуване в което постоянно се оплакват как нямат пари,а имат galaxy S5 или айфон 5 примерно. hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.