vivan Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 хаха, и аз съм на работа и вчера бях и утре сигурно! Добре дошъл в клуба! То събота не минава без аз да работя! Но....после ще имаме повече пари!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Но....после ще имаме повече пари!!!! кога е това после...на 80г ли? минава ми, че си уредих "едини и пиини" за тая вечер, пък и нещо повече най вероятно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Днес е денят в който се решава кой е по-голям: Караман или Дойче Телеком! Никой не е по-голям от Караман !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Кефя се...днес бях малко на балканец апнахме пийнахме релакс ама и едни красоти супер направо.Ей тва е живота...наслаждавайте се на мига Иначе ги гонят... ... И колкото и да се усмихват, просто има такива, които не заслужават бакшиш. zxeAXexAXa мани че ги сменят през ден буквално ама харабийската са усмихнати всички и аз от там съм доста доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Чудя се аз тия матури имат ли оправия......... А някакво клипче се въртяло по ТВ, пародия ли е, от МОН ли е, за кво стаа дума въобще? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 утре на хижа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 ROCK OOOOON MOTHERFUCKEEEEEER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 ROCK OOOOON MOTHERFUCKEEEEEER! Heavy Armour fag xD. Ти мани, мани аз днес к'ъв шлем забърсах xD. Иначе, представям ви новото откритие на UK underground метъл сцената - STINKHOLE!! http://www.myspace.com/stinkhole Препоръчвам Shave me :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Лебервурс Трюфел Звучи...някакси гадно, но всъщност е вкусно... Пфф отварям прозореца и на к'во да ми замирише. Тия ша ми косят трева рано сутрин, даже кафето не мой ми се услади Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Добро утро Поздрав за всички с CrossBreed - Breathe Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Кафето се ослажда на човек тогава , когато му се пие такова ... само трябва да е станал по обяд за да му се пие винаги . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Иначе, представям ви новото откритие на UK underground метъл сцената - STINKHOLE!! http://www.myspace.com/stinkhole Препоръчвам Shave me :]. Тва е яко... едит: тоз обливиън без антиалайзинг ли го играеш бре? мн ръбаво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Искам да пожелая леко и безаварийно пътуване на бат Весо и нека късмета му бъде като болест. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Искам да пожелая леко и безаварийно пътуване на бат Весо и нека късмета му бъде като болест. hear, hear... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 едит: тоз обливиън без антиалайзинг ли го играеш бре? мн ръбаво... За антиалайзинг трябва GF8800, която струва колкото една Лада. Предишните поколения карти правят или само HDR lighting, или само antialiasing, не може и двете едновременно. Естествено, предпочитам HDR, играта изглежда ужасно постно без само на bloom. Natural Environments mod motherfuckeeeeer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Нормално ли е на 19 години да ви е омръзнало вече да ходите по купони защото всеки път картинката е същата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 За антиалайзинг трябва GF8800, която струва колкото една Лада. Предишните поколения карти правят или само HDR lighting, или само antialiasing, не може и двете едновременно. Естествено, предпочитам HDR, играта изглежда ужасно постно без само на bloom. Natural Environments mod motherfuckeeeeer! или да си купиш ати? Нормално ли е на 19 години да ви е омръзнало вече да ходите по купони защото всеки път картинката е същата? не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Нормално ли е на 19 години да ви е омръзнало вече да ходите по купони защото всеки път картинката е същата? И да и не. По тоя въпрос мога да ти изпиша много, но няма смисъл. Всеки е различен и усеща нещата различно. Важното е да си себе си и да не губиш усещането за контрол. Няма проблем да ти е писнало от глупави напивания на 19. Има проблем на 21 да почнеш да предпочиташ да гледаш филма в 9 пред купон заради махмурлука на следващия ден, който ще ти скапе работния ден. Някак си е рано... Но пак, важното е да се чувстваш удовлетворен. Пък как...то си е твоя работа. Не прави нищо "защото трябва на тая възраст това да се прави", но и гледай да не пропускаш, за да не те е яд после. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 или да си купиш ати? И половината ефекти да не ти работят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Минава ми през главата че, ми писна от тази отпуска !!! С нетърпение очаквам седми май. Работи ми се бре !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Тряа пускам прахосмукачка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Тряа пускам прахосмукачка.. и аз..... едит: готов, но сега трябва да сядам да уча... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Копчето е роден билярдаджия Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 кръстова гора е нещо неописуемо Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 И половината ефекти да не ти работят?Да не би някой от производителите на АТИ да те е бил като малък? Винги супер отрицателно се изказваш за тях. Аз ще си взимам - ASUS EAH3650 TOP Минава ми през главата че, ми писна от тази отпуска !!! С нетърпение очаквам седми май...Анатема! А тея, на които това са единствените им почивни дни - днес, утре и в другиден и не сме почивали като вас цял месец почти? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.