Vetim Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Единствената разлика са драйверите. Тия на НВИДИА един път не са се ъпдейтнали без проблем. Освен това се ъпдейтват всяка седмица почти. Може би най-досадното чудо, което имам... Бива ли на всяка нова игра, на която са направени нови дефиници или фиксове да ми преинсталира целите драйвъри и да иска рестарт, както споменаваш почти всеки път трябва и по няколко пъти да се прави. Дори не играя игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Баси жегата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Ъ?Пусни климатика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Ъ?Пусни климатика. Той климатика си работи екстра, обаче ми се наложи да премина отвън разстояние от 50 метра между двете сгради на централния офис и ме удари яката жега, та затова мрънкам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Всъщност, 17 може да е било към 2. Сутринта около 9 беше 11 Тъй де. Нали и аз това казах. Края на ЮНИ ходим с якета с дълги ръкави все едно сме в Лондон или дори още по на север. Пък ужким било глобално затоплянето. На мен на глобално захлаждане ми изглежда по-скоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Тъй де. Нали и аз това казах. Края на ЮНИ ходим с якета с дълги ръкави все едно сме в Лондон или дори още по на север. Пък ужким било глобално затоплянето. На мен на глобално захлаждане ми изглежда по-скоро. Че то... ти и посред Август в кански пек, пак си ходиш с пуловерче и фланелка, та нещо не ти сФанах идеята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Че то... ти и посред Август в кански пек, пак си ходиш с пуловерче и фланелка, та нещо не ти сФанах идеята... Ходех защото бях леко потен а ти пусна климатика до мен на макс. После излезнах и преди да се усетя бях взел стълбите и ме мързеше нещо да се събличам... и като ме напече както вътре ми беше студено ми стана едно хубавко такова... Ники може да потвърди абсолютно всичко! Включително и, че абсолютно черното тяло не е баш абсолютно черно и има още какво да се желае. Така че... Не е мерило Хахахахахаха това ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Тъй де. Нали и аз това казах. Края на ЮНИ ходим с якета с дълги ръкави все едно сме в Лондон или дори още по на север. Пък ужким било глобално затоплянето. На мен на глобално захлаждане ми изглежда по-скоро. Дедо, глобалното затопляне се е преместило при нас. Никога в историята досега в Британска Колумбия не са били регистрирани толкова температурни рекорди през май и юни, както и никога досега не е имало такава суша. То всъщност по цялото Западно крайбрежие е така, като най-сериозно го отнася Калифорния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Пък ужким било глобално затоплянето. На мен на глобално захлаждане ми изглежда по-скоро. Не ги слушай, днес на Мусала е валяло сняг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Сега чакаме Ел Ниньо да се обади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Като каза Ел Ниньо-ай добро утро с Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Дедо, глобалното затопляне се е преместило при нас. То хубаво ама що си е тръгнало от тука. Пък и някак ако е затопляне трябваше да е навсякъде, а не някъде да захладнее. Ужким тропици чакаме да стане тука - палми, едно друго, а то студ и вятър само. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Ами ако е вярно това за влиянието на сладката вода върху морските течения, носещи топлия въздух от Екватора насам, то едно затопляне ще предизвика ледникова епоха в Северното полукълбо. И да почертая, да не скачате пак - казвам - ако е вярно. Та затоплянето не значи жеги, а промени във функционирането на различни процеси, които влияят ан климата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Та затоплянето не значи жеги, а промени във функционирането на различни процеси, които влияят ан климата. Баси, някой се сети да го каже точно и ясно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 И то с грешки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Бг пощи надминаха всички мои представи за скорост...3(три!!!)дни доставка Пловдив-Копенхаген...не мога да повярвам че е истина.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 при тях понятието постоянност е много разтегливо....следващият път може да пътува и месец.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Начи... мъчи ме една мисъл мене от известно време. Кво, аджеба, общо имат автомивките с подозрително изглеждащите си миячи и разгологъзените п*тки, дет са ги накичили по табелите си? Начи, сополив мангал или абситинентно дроги, дет трябва да ги гледаш в ръцете да ти не осЕрат колата тотално ги има по тия институции бол. Ама до сега цицореста маца с хрупкаво задниче, добре направен грим и по оскъдно облекло не съм виждал да мие нечия тараляска.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Ама до сега цицореста маца с хрупкаво задниче, добре направен грим и по оскъдно облекло не съм виждал да мие нечия тараляска.... Няма и да видиш...щото с тия данни знай'ш ли колко повече пари ще изкара, а ако си има и някой чичко - само по моловете ще кисне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Не е нормално тая педалщина да предизвиква такъв фурор. То не са радости, то не са паради...абе мамка ви педалска, болна. Седете си мирно и кротко, пълнете си дупките с краставици и оставете нормалните хора, кво се натрапвате с болестта си. Не е истина какво ще се случва неделя тука. Пътища от сега има затворени...като за 4-ти юли се подготвя тая гнасна измет долна. В червата ги мразя. Нормално било, не сме ги били разбирали, права имали...я в камерата...отпадък едит: Окосих двора. Проблема е, че изпих и 4 бири и нещо се уморих Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 . Ама до сега цицореста маца с хрупкаво задниче, добре направен грим и по оскъдно облекло не съм виждал да мие нечия тараляска.... Има, имааа приготви 50-тачка и ще си вътре ...ще ти кажа къде! Аз първия път имах малко проблем, защото ги снимах, но това беше повода да станем приятели :-) Не е нормално тая педалщина да предизвиква такъв фурор. То не са радости, то не са паради...абе мамка ви педалска, болна. Седете си мирно и кротко, пълнете си дупките с краставици и оставете нормалните хора, кво се натрапвате с болестта си. Не е истина какво ще се случва неделя тука. Пътища от сега има затворени...като за 4-ти юли се подготвя тая гнасна измет долна. В червата ги мразя. Нормално било, не сме ги били разбирали, права имали...я в камерата...отпадък едит: Окосих двора. Проблема е, че изпих и 4 бири и нещо се уморих +100цицореста маца с хрупкаво задниче, добре направен грим и по оскъдно облекло не съм виждал да мие нечия тараляска.... а, ако си с това мойто на снимката..познай къде ще ги търкат :-) :-) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Имате мобилен интернет през флашка ZTE MF667? Ето тези два шорткъта ще направят живота ви по-лесен: Пуска интернетя: http://192.168.0.1/goform/goform_set_cmd_process?goformId=CONNECT_NETWORK Спира интернетя: http://192.168.0.1/goform/goform_set_cmd_process?goformId=DISCONNECT_NETWORK Направете си ги на букмаркове и си управлявайте връзката с два клика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 В червата ги мразя. Нормално било, не сме ги били разбирали, права имали...я в камерата...отпадък Младежо, много си изгресил бе. Що така, какво ти пречат толкова тия хора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Одеве гледам гей тъпотията минала напълно кротко и безхаберно... Дотук добре, няма лошо. Обаче в следващата минута един с калимявка прочете сричайки изявление на синода против нали тая содомия. Дотук пак добре... НО - отпивайки от ракията си се замислих, че половината синод на практика може да участва в парада. Особено след Якшаните около баба Гуси и вихрещата се содомия сред баш тия с претенциите, направо си е срамно да се обаждат в такива моменти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 ...че половината синод на практика може да участва в парада...баба Гуси и вихрещата се содомия сред баш тия с претенциите, направо си е срамно да се обаждат в такива моменти... Остави ги бе...и те са хора...и те имат право да бъдат различни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.