Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Значи трябва да си първи, да ти звънят всички за информация. Ща правим секретарката на групата :) :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Значи трябва да си първи, да ти звънят всички за информация. Ща правим секретарката на групата :) :)

Егати и грозната секретарка, майна... пълна мисирка!  Е тва ме отказа още от сега :wtf:

То само с мислене не става, баце...

И време си трябва, а мен така ме е натиснала работата, че не помня почивен ден от намси кога.... При всички случаи предстоящите два уикенда съм командировачен, пък после ако още съм жив, може и да помислим нещо (имам предвид една закътана полянка с поток и водопади ((както си му е ред)) покрай нея).

Ако имаш нЯщо конкретно предвид - пиши, дрънкай, мое се измисли неква далавера за събота срещу неделя или още от петък вечер, ако е по-наблизо. По онова време предполагам, че и аз ше съм по-свободен, може да направим някаква комбинация. Вероятно и Весо и той ще е в играта.

Имало едно време на ИЗТОК....

In an ideal world, there would have been cooperation, and perhaps US orbiters could have been retrofitted to work with Energia launchers, and perhaps we’d even have been able to use Energia rockets for Mars missions and and and we’d have permanent lunar bases and Space Unicorns and Infinite Energy satellites that run on rainbows and love and and and...

Sorry. I guess that’s just not the way the world works.

Абе Видене, кат'е толкоз гореща последната година според онез твоите графики къде са ми палмите бе. Изгинах от студ днес в София да му се не види. Но за моя изненада не ме валя дъжд. Предните пъти когато ми се налагаше да ходя натам не пропускаше да завали, та да ми е пълна мизерията.

Та не знам сега на термометъра ли да вярвам или на онези твоите графики... или на тази статия примерно, че англичаните ги чака яко захлаждане: http://www.express.co.uk/news/nature/586404/Britain-freezing-winters-slump-solar-activity

Щото по твоите графики ужким беше рекордно топло, пък аз умрях днес от студ, статията предрича мини ледена епоха... сега кой е прав... ама някак парниковия ефект предизвиква затопляне, онези температури там се покачваха, пък реално термометъра други неща показва

Абе Видене, кат'е толкоз гореща последната година според онез твоите графики къде са ми палмите бе. Изгинах от студ днес в София да му се не види. Но за моя изненада не ме валя дъжд. Предните пъти когато ми се налагаше да ходя натам не пропускаше да завали, та да ми е пълна мизерията.

Като човек, известен с ФАКТА, че е бил с риза с дълъг ръкав и пуловерче без ръкав връз нея на 36 по целзий, нека приемем, че не си правилния термометър... :laughing: 

Бах'маа му, аз тебе ако те кача на вилата на 20 км от Пловдив и трябва с одеЯлце да те повивам около огИна....  

И понеже тъй си решил нейде из балканите СТАРТИРАШ спам?

Хубуу де, ще преместя спама на подходящото място...ама едвам се сдържах да не го продължа там, понеже знам че се дразниш. :laughing1:

...и не съм из балканите, така че даже може и да си вземеш очилцата. :thumbsup:

Диуретичен ама не за всички. Серем едни тухли четворки тия дни....

Диоретик е именно, защото те обезводнява. А обезводняването води до сране на бетонни блокове, от които да си построиш пирамида...

А иначе по темата, дето Гадин разви, мисля си, че при един унищожителен апокалипсис, тип Fallout, първите неща, които ще изчезнат са именно фината електроника. След това металите изгниват и след няколкостотин години остават само най-масивните неща, направени от бетон, камък и подобни по-устойчиви материали. Такива неща като книги, флашки и други носители на информация ще се загубят сравнително бързо. А оцелелите хора, ще са най-вече заинтересовани да оцеляват, а сриването на обществото ще доведе до сравнително бързо загубване на знанията за тези технологии, след като хората ще се интересуват повече от изхранване, отколкпото от запазване на непотребно им знание за компютри и автомобили, които нито могат да построят, нито да ползват. Та ако рухне сегашната ни цивилизация, след 1000 години няма да има и спомен, а след още няколко хиляди години, спомените от някогашната цивилизация ще са просто някакъв обвит в мистицизъм мит и може би религия, на която новите учени ще се смеят, понеже не разбират.

Всъщност, 17 може да е било към 2. Сутринта около 9 беше 11 :)

При нас през по-голямата част от лятото е така нощно време. Аз все още спя с топли одеала, защото нощно време пада и под 10 градуса :)) 

21-25 през деня го считаме за хубаво време, 30-33 се случва за 2 седмици през цялото лято :)) Не, че се оплаквам, мразя когато в Пловдив не мога да заспя в полунощ заради жегата и се налага да пускам климатика :D

Да се оплача мъничко аз, така жестоко съм се схванал (вероятно прещипан нерв някъде покрай лявата плешка), че почти не съм спал нощес, но геройски се домъкнах в офиса, само за да видя, че нямам нищо за правене... Сега не ми се става, че да се прибера вкъщи, то си е и сложно влизането в колата дори ... :D

Колко да е тая мощност? Моите са по 640 киловата и имат няколкостотин литра.

Доста...

Пак оспамихме хубавата тема...

Ами оказва се, че е с мощност 1000kVA, ако не се лъжа тези са с около 800 литра масло.., но пък може да са праснали подстанцията, където вече е доста по сериозна работата...

А при АТИ ВИНАГИ, ама ВИНАГИ без изключение има какво да се бори. В смисъл ако се работи широкообхватно с тях, а не да се копа безхаберно. Може да го потвърди тук и не кой да е, а самият Ники. 

Ники може да потвърди абсолютно всичко! Включително и, че абсолютно черното тяло не е баш абсолютно черно и има още какво да се желае. Така че... Не е мерило :))

И интересно..., какво имаш предвид под, ъъъ..., широкообхватна работа с една видеокарта на домашно ПЦ?

what-did-you-just-say.gif

Любопитно ми стана, честно...

Единствената разлика са драйверите. Тия на НВИДИА един път не са се ъпдейтнали без проблем. Освен това се ъпдейтват всяка седмица почти.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...