Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Диуретичен ама не за всички. Серем едни тухли четворки тия дни....

Това какво общо имаше с диуретичния ефект? Диуретика стимулира производството на урина, какви тухли акаш не са в неговата юрисдикция :D

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Това какво общо имаше с диуретичния ефект? Диуретика стимулира производството на урина, какви тухли акаш не са в неговата юрисдикция :D

Тук си прав, ама всеки с проблемите си, нъл знайш :D

Тва става от кофти мезе ;) Което ми напомня, тая събота нещо?

Аз съм За, стига да има мерак и желание.

Тук си прав, ама всеки с проблемите си, нъл знайш :D

Аз съм За, стига да има мерак и желание.

Печен праз, Веско, нали знаеш? Ама ако нещо не можеш да се оправиш сам, яла, аз ще ти помогна... Съвсем по приятелски :))

А де?!?!?! Но има и друг момент - някои не пикаем по два пъти на бира....  :grin:

Ем от много тренировки си си разширил пикочния мехур да не те разкарва толкова често :D

Печен праз, Веско, нали знаеш? Ама ако нещо не можеш да се оправиш сам, яла, аз ще ти помогна... Съвсем по приятелски :))

Аман от помагачи беее. Нема да помислят за някакво пиене и йедене, ми само за мъжки гъзове мислят. Пълни капути :)

Ем от много тренировки си си разширил пикочния мехур да не те разкарва толкова често :D

Мехура в главата му се е разширил, това е проблема :) Ма в горната :)

Аман от помагачи беее. Нема да помислят за някакво пиене и йедене, ми само за мъжки гъзове мислят. Пълни капути :)

Мехура в главата му се е разширил, това е проблема :) Ма в горната :)

То само с мислене не става, баце...

И време си трябва, а мен така ме е натиснала работата, че не помня почивен ден от намси кога.... При всички случаи предстоящите два уикенда съм командировачен, пък после ако още съм жив, може и да помислим нещо (имам предвид една закътана полянка с поток и водопади ((както си му е ред)) покрай нея).

Ти виж ПОНЕ един климатик да можем да оправим междувременно, че е силно досадно....

==================

В тоя ред на мисли какво ще кажете да си определим ден ОТ СЕДМИЦАТА в Йегера, в който да се събираме? Без предварителни планове - който се появи и колкото му се остава да стои. 

Ти виж ПОНЕ един климатик да можем да оправим междувременно, че е силно досадно....

==================

В тоя ред на мисли какво ще кажете да си определим ден ОТ СЕДМИЦАТА в Йегера, в който да се събираме? Без предварителни планове - който се появи и колкото му се остава да стои. 

Тоя Йегер какво толкова сте му харесали? Като го отвориха и аз ходех, но после кухнята стана някак по-кофти и по-мазна, а обслужването винаги е било дразнещо бавно...

Като стана въпрос за Йегера, вчера изпаднах точно в ситуацията на ултра-мега-гига-фейспалм. :Facepalm: :Facepalm: :Facepalm: Изобщо не съм обръщал внимание през всичките тези години, че в мойто село, даже в махалата на няколко крачки от къщи има една кръчма ... със същото име. Минавал съм навярно хиляди пъти от там, но никога не съм му обръщал сериозно внимание, защото е една миниатюрна дупка. Ето кадър от гугълмапс. :lol:

Jagerhof_North_Van.jpg

Абе не е зле Йегера ама не е точно най-доброто заведение......аз лично изобщо не съм впечатлен от кухнята, да не кажа даже че е доста посредствена на фона на цените, на мен лично единствено на покрива ми харесва понеже можеш да си чуеш приказката.  

пс : но беседките на терасата определено са в топ5 за гледане на мачове примерно. 

Абе не е зле Йегера ама не е точно най-доброто заведение......аз лично изобщо не съм впечатлен от кухнята, да не кажа даже че е доста посредствена на фона на цените, на мен лично единствено на покрива ми харесва понеже можеш да си чуеш приказката.  

Всъщност Йегера трябва да се разглежда като бирария, в която основно се пие правена на място жива бира. От там вече и менюто си пасва бих казал доста добре към тази ОСНОВНА дейност. Затова според мен е некоректно Йегера да се сравнява с ресторант от общ тип. ;)

Всъщност Йегера трябва да се разглежда като бирария, в която основно се пие правена на място жива бира. От там вече и менюто си пасва бих казал доста добре към тази ОСНОВНА дейност. Затова според мен е некоректно Йегера да се сравнява с ресторант от общ тип. ;)

Освен това всичко, което ядохме беше отлично. Аз не чух някой да се оплаче. 

Аз ядох две неща - перфектни си бяха. Момчил като ежедневен посетител не се оплака от нищо, както и никой от тези на масата онази вечер. Такова нещо в заведение много рядко може да се случи.

Това, че на теб не ти е вкусно не значи, че не е хубаво. Все пак не са длъжни в заведение да правят точно на майка ти мекиците или яхнията. Говоря примерно.  

Шкембето в масло беше най-доброто, което съм ял в Пловдив, а аз точно това нещо бая съм го ял. Мидите бяха също чудесни. Момчил похвали ежедневното меню. На практика никой от нищо не се оплака. Е това си е живо събитие. Наскоро обядвахме само трима в един ресторант в Капана - ми не може да стъпи на малкия на Йегера.... 

А бирата - бирата е уникална, няма какво да се коментира. 

Понеже петък-събота-неделя всеки е на някъде - всяка сряда в 8 там. Сега лятото може да се пробват тия бесетки горе на покрива - хем ще полъхва, хем народа в ниското ще привлича комарите да не летят горе, хем и гледка може да хванем. :)

Аз ядох две неща - перфектни си бяха. Момчил като ежедневен посетител не се оплака от нищо, както и никой от тези на масата онази вечер. Такова нещо в заведение много рядко може да се случи.

Това, че на теб не ти е вкусно не значи, че не е хубаво. Все пак не са длъжни в заведение да правят точно на майка ти мекиците или яхнията. Говоря примерно.  

Добре...ще го кажа по друг начин - традиционните им немски ястия не са точно традиционни немски ястия..... 

пс : На Баба бухтичките ако някой ги докара ще е екстра  :lol:

Понеже петък-събота-неделя всеки е на някъде - всяка сряда в 8 там. Сега лятото може да се пробват тия бесетки горе на покрива - хем ще полъхва, хем народа в ниското ще привлича комарите да не летят горе, хем и гледка може да хванем. :)

AGREED!

Добре...ще го кажа по друг начин - традиционните им немски ястия не са точно традиционни немски ястия..... 

пс : На Баба бухтичките ако някой ги докара ще е екстра  :lol:

Е то няма как да се получи като в Германия. Нелепо е да се очаква. 

А за другото - не става. Колкото някой може да докара на баба ми катмите в сач на балкански огън....  

остава на се измисли начин да се откриваме/разбираме кой е дошъл и къде е седнал, че да обикаляш по масите и да гледаш за познати физиономии или да се качиш на покрива и да гледаш масите и да трябва да слизаш е      тъпо малко :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...