Grimjaur Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Леново Йога 2(май) няма порт за лан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 То и macbook pro няма порт за lan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 И даваш пари за usb-rj адаптер ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Така е - не отричам. Но представи си когато аз кажа, че нещо ми харесва и си струва това каква тежест има Мии.... няма. Щот кога ти кажеш, че нещо ти харесва, цената му обикновено е кажи-речи колкото е и броя на пикселите на снимките, де ги поства Мисирчо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 И даваш пари за usb-rj адаптер ? Или thunderbolt -> lan адаптер, който по-хубаво да не му знаеш цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 То и macbook pro няма порт за lan Моя има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Майко мила, днеска едни клиенти си говорят. Няма как да си запуша Ошите. Единия имал 25 АКРА земя около къщата си и каза, че бил сравнително с малко дворче и не толкова богат, а някои от съседите му милиардери имали по 500 акра. Те в тоя момент исках да се самоубия и самозапаля и света да се разтвори и там да падна и всичко да свърши. А ние се радваме на някви мижави пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Мама му стара нещо тия бутилки бира са взели да ги правят по-малки от обикновеното. Къмто 2 пъти и половина някъде. Те в тоя момент исках да се самоубия и самозапаля и света да се разтвори и там да падна и всичко да свърши. А ние се радваме на някви мижави пари. Не така Стефчо. На това му се вика ЕВАЛА. Дай боже всекиму. Въпреки, че на някои хора на мястото не бих желал да бъда, нищо, че това което имат аз дори не бих могъл да мечтая в момента. Не всичко е в имането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Мама му стара нещо тия бутилки бира са взели да ги правят по-малки от обикновеното. Къмто 2 пъти и половина някъде. Не така Стефчо. На това му се вика ЕВАЛА. Дай боже всекиму. Въпреки, че на някои хора на мястото не бих желал да бъда, нищо, че това което имат аз дори не бих могъл да мечтая в момента. Не всичко е в имането. Искам да кажа, че бяха хора на възраст, а не вчерашни пикльовци. Яките дрехи, парфюма и перфектния изказ...само за имоти, инвестиции и другия такива се говореше. Почувствах се като пълен тъпир. Виждам играта около мен ама не мога да влезна в нея и побеснявам. Няма кой да те бутне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Правиш контактите, ослушваш се, буташ се, натискаш се и все по някое време някой ще ти върже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Или си намираш подходящата булка, ако ще да е грозна като маймунски гъз. То кура очи няма...Па и ти ще стискаш и ше траеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 моето ежедневие с жена ми... и не, не е смешно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 моето ежедневие с жена ми... и не, не е смешно... Сменяй я! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Докат е време! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Абе, ако телефона ми от Китай на 20-ти е изпратен в митница София и оттогава ни вопъл, ни стон, аз какво да правя?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Мии честито Аз за тва моя го поръчах от европа Между другото един пич преди повече от 2 месеца поръча едни неща от DX оня ден пристигнаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Мама му стара нещо тия бутилки бира са взели да ги правят по-малки от обикновеното. Къмто 2 пъти и половина някъде. През летния сезон трябва да се пият по минимум 3 литра течности дневно..... Или си намираш подходящата булка, ако ще да е грозна като маймунски гъз. То кура очи няма...Па и ти ще стискаш и ше траеш Той откога е готов, ехеееее. Пуснал е обяви навсякъде. И над 90 да е пак ще я вземе.... Стефчо, има и по-бРЪз вариант, батьовата. Ставаш ти булка на някой такъв със скъпи дрехи и парфюм. Там поне е ПЪЛНО. =================================== Ники, може да попрочетеш малко ТУКА, скролвай лекичко надолу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Течностите дето трябва да се пият са спрямо живото тегло на индивида, не според сезона. За правилно хидратиране, когато няма физическо натоварване се падат 30 мл на килограм. Дали са 2 или 3 литра ще каже теглото. Ако пък бачкаш нещо по жегите, се вдига. Но иначе дневната норма е тази - 30 мл на килограм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Това в Слак сити ли го изчислихте, Слакър? Според зависи от ситуацията и до 5 литра може да се стигне. Но не това е важното в случая. ============================================= Значи, пичове, работата е РАЗКРИТА. Вече всичко е ясно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Не от Слак сити, ми от различни доктори в различни случаи. Ама чукча читател по диагонал. Все пак съм написал - нормално, когато НЯМА физическо натоварване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Значи, пичове, работата е РАЗКРИТА. Вече всичко е ясно.... Това, между другото, е до известна степен вярно. В Африка има богати на уран места, където част от урана все едно е минал през експлозивна ядрена реакция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Това, между другото, е до известна степен вярно. В Африка има богати на уран места, където част от урана все едно е минал през експлозивна ядрена реакция. Какво значи "до известна степен" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Еми че има данни, но малко и вероятно и не добре проучени? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Ми то нали бяха открили един град, който е разрушен като от голям взрив? Разрушенията намаляват спрямо епицентъра, камъните са като стопени от голяма температура. В индийските книги се споменава за битки в небето с огньове ала-бала. В Библията - Содом и Гомор? Огън и жупел, и ярка светлина, която да не се гледа - нали жената на кой беше там погледнала и умряла. Пък за сумати намерени странни предмети по въглищни пластове и т.н няма да отварям дума. Имаше една археоложка, която разказваше, че правили разкопки на някакво селище в Америка. Дава проби за датировка, излизат някакви фантастични години, които не са възможни според сегашната идея как е станала историята и каза, дойдоха от ФБР, спряха разкопкикте и ми умря и кариерата - не я взимат на работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Течностите дето трябва да се пият са спрямо живото тегло на индивида, не според сезона. За правилно хидратиране, когато няма физическо натоварване се падат 30 мл на килограм. Дали са 2 или 3 литра ще каже теглото. Ако пък бачкаш нещо по жегите, се вдига. Но иначе дневната норма е тази - 30 мл на килограм. Аз четох, че няма такива неща като фиксирано количество вода. Ако организма има нужда, пиеш. Ако нямаш нужда - не се наливаш. -------------- Тая теория за ядрения взрив не я бях срещал до сега. Интересна е. Но каква е вероятността предишната цивилизация да се е развила по същия начин, по който се развива сегашната? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.