w00x Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Аа безплатен е ъпдейта 1 година след пускането на windows 10.След това,ако не си ъпдейтнал трябва да платиш.А се оказва,че вин 10 е бвзплатен,ако се включиш в тестерската програма Аха. Абе обосновавайте се бе хора. Не е. Опровергаха го Къде го пише? http://arstechnica.com/information-technology/2015/06/microsoft-clarification-kinda-clears-up-free-windows-10-license-confusion/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 The nuance here is that Microsoft will keep fresh copies of Windows 10 activated for testers only if they keep opting-in to future preview updates. So if you’ve clean installed a Windows 10 preview build and upgrade to the final then you don’t have to worry about activation as long as you keep receiving pre-release updates. http://www.theverge.com/2015/6/22/8826117/microsoft-forced-to-explain-who-really-gets-windows-10-for-free Същото което пише и в блога на официалната страница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Нямам проблем да си седя Insider аз лично. На бавния кръг от ъпдейти обаче. Не искам всеки ден да ми се инсталират по 10 и да ми чупят машината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Gizmodo: Microsoft Finally Decides, No Free Windows 10 For Beta Testers It all boils down to a simple choice: you can remain an Insider, running the latest (and buggiest) beta version of 10, but never having to pay for it; or, you can pony up for a new license key like everyone else. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Не се инсталират по 10.Поне не в момента.Аз съм на бързия кръг уж,но още съм на 10130,а видях че е излезнал вече build 10147 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Търся си нова работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Много често сменяш работите.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Всеки търси нова работа. Номера е работата да те търси Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Ем то си зависи от човека и какво търси. Имам познат, който смени работата(високо платена, на ръководен пост), защото прозорците му били много нависоко и се чувствал като в катакомба! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Тва да не е ония офис до Полиграфията?Ако е на ръководен пост, защо не е оправил прозорците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Ами, простата причина е, че преди малко ме съкратиха. Нормална практика, когато се свива сектора, да си заминават хората на изпитателен срок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Търся си нова работа Що така бе Наско.Аз ще сменям моята след месец. едит:Ебати гредата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Тва да не е ония офис до Полиграфията? Ако е на ръководен пост, защо не е оправил прозорците? Не, в Стряма беше местоработата, а не е оправил прозорците, защото за това ще е нужна нова постройка. Оттогава се заби в Шумен, да откриват някакъв нов завод на ХЪС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Търся си нова работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Ами, простата причина е, че преди малко ме съкратиха. Нормална практика, когато се свива сектора, да си заминават хората на изпитателен срок. Ей тва вече е супер неприятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 https://www.youtube.com/watch?t=60&v=qEThCG99Hvw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Давай, давай акъли...Тъкмо от три дни обмислям как да преустроя един навес на село Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Ами, простата причина е, че преди малко ме съкратиха. Нормална практика, когато се свива сектора, да си заминават хората на изпитателен срок. Що не пробваш свой собствен проект? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Работя в момента и по този въпрос, всъщност - работим целокупно от няколко седмици... Алтернативен туризъм за семейства с деца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 След 4 часа борба с access.успях криво-ляво да скалъпя курсовата.Обажда ми се един колега и каза,че я има същата готова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 уФФФФФ 3 дена до Каварна. За 10-та поредна година ходя и имам чувството, че никога няма да ми омръзне. Наздраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 След 4 часа борба с access. Кога успя да ги навъртиш тия 4 часа борба с Access, като си постоянно в War Thunder, ако се съди по участието ти в едноименната тема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Ский са, то и ти беше постоянно в Йегера, но се правеше, че работа вършиш =================== Ха да видим утре можем ли капарира с Ангелчо тежката артилерия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Ский са, то и ти беше постоянно в Йегера, но се правеше, че работа вършиш На мен точно това ми беше работата бе мисир - да източвам казаните на Йегера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 Така, така. Да дойдеш скоро пак да точим... Предния път добре с получи. Ако пък ти кажа, че сега пия дядова ракия с .... бейби змиорки в чеснов сос ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.