Grimjaur Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Ибааа... Да четеш рано сутрин такива неща е много полезно... За дефекацията. Пичове, подкарали сте го типично по български - нашия двор от плевели не можем да си изчистим, ма отиваме на комшията нивата да орем...Айде моля ви се. Както се казва - колко много експерти по икономика и полУИтика имаме...жалко, че всички вече работят като таксиметрови шофьори или фризьорки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Да де, ама германците бачкат за себе си, докато картинката предполага, че бачкат за тия дето седят отстрани, а това е крайно погрешно и невярно. Аз по-различно го разбирам - т.е. все едно всичко трябва да бачкат заедно за да направят нещо (щото нали всички са вътре в ЕС), ама реално едни бачкат, други се мотат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Повече няма да пия на обяд.Баси така ми се доспа,че трябваше да избухам 2 кафета и 3 чаши кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Здравей, Сергей.... Ако денят е работен - никакво пиене по обед... Дори една бира така успива, че няма оправия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Здравей, Сергей.... Ако денят е работен - никакво пиене по обед... Дори една бира така успива, че няма оправия...Да бе да...ти кажи, че няма бира и после чакай да дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Ти не се обяснявай да не ти срежа въжетата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Ти не се обяснявай да не ти срежа въжетата! Чакай си реда на опашката B-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 Беше 1литър кана бяло вино за трима души Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 19, 2015 Share Posted June 19, 2015 ВКС отмени присъдата на Цветанов (каква изненада) с мотив, че му било нарушено правото да получи справедливост от безпристрастен съд https://www.facebook.com/ecohunter12/posts/1105236516171846 едно мнение с което съм напълно съгласен (не го поствам, че е дълго) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Ба маааму. Не мога да свикна да подавам газ с ръка. Ще се пречукам с тия мотори. Имам чувството, че никога няма да се науча. Като му подам газ и се облягам на ръчката и всичко отива по дяволите. Добре, че ме е шубе да пусна съединителя, че съм отекал мъжката . Изостанал съм с 15 години за тия начинания Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 За спирането с моторетката само да те посъветвам да ползваш двете спирачки и да имитираш ай-би ес(използваш и двете едновремменно и на тласъци) и ще успшяваш да спреш дори и с 80 км/ч да си.Радвам се че си цениш живота,веднъж се живеее.Успех !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Ба маааму. Не мога да свикна да подавам газ с ръка..Качи се на някой скутер първо, там нещата са по хамерикански автомат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Ба маааму. Не мога да свикна да подавам газ с ръка. Ще се пречукам с тия мотори. Имам чувството, че никога няма да се науча. Като му подам газ и се облягам на ръчката и всичко отива по дяволите. Добре, че ме е шубе да пусна съединителя, че съм отекал мъжката . Изостанал съм с 15 години за тия начинания Тия глупави начинания ще ти докарат престой в болницата... Слушай батьо си бе, момче.... За спирането с моторетката само да те посъветвам да ползваш двете спирачки и да имитираш ай-би ес(използваш и двете едновремменно и на тласъци) и ще успшяваш да спреш дори и с 80 км/ч да си.Радвам се че си цениш живота,веднъж се живеее.Успех !!! ABS - ЕЙ - БИ - ЕС.... И явно не го цени, защото предполагам на какво магаре се е яхнал. Качи се на някой скутер първо, там нещата са по хамерикански автомат... Именно с такова паднах и оттогава не искам и да чуя да ги карам тия... Но попадне ли ми GOGORO...... https://www.youtube.com/watch?v=2DG8h8fs8Jw Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Тия глупави начинания ще ти докарат престой в болницата... Слушай батьо си бе, момче.... ABS - ЕЙ - БИ - ЕС.... И явно не го цени, защото предполагам на какво магаре се е яхнал. Именно с такова паднах и оттогава не искам и да чуя да ги карам тия... Но попадне ли ми GOGORO...... https://www.youtube.com/watch?v=2DG8h8fs8Jw Хич да ти не е... Нали вече те е хванало GULUGULU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Хванал ме е бяс на тема климатици, ако не си забелязал, мисир.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Тия глупави начинания ще ти докарат престой в болницата... Слушай батьо си бе, момче.... ABS - ЕЙ - БИ - ЕС.... И явно не го цени, защото предполагам на какво магаре се е яхнал. Именно с такова паднах и оттогава не искам и да чуя да ги карам тия... Но попадне ли ми GOGORO...... Лека по лека. Всичко по реда си. И без това нямаме лято тука. В момента съм пуснал топлото щото времето е изкукало. Нищо чудно другата седмица да стане някви свинска жега де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Лепна ми се някаква зловредна програмка на компютъра .... Много ме кефят такива обяснения как все в трето лице, като питащия ни лук ял ни лук мирисал. Нищо лично в случая, само констатирам, че почти не ми се е случвало да чуя "пичове преебах се - лепнах си една гадост..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 .....почти не ми се е случвало да чуя "пичове преебах се - лепнах си една гадост..." Е да, може и причината да е неопределена, ама е по-добре от това да кажеш "пичове, преебах се, бях с една мръсница, дето ми лепна една гадост...". Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Е да, може и причината да е неопределена, ама е по-добре от това да кажеш "пичове, преебах се, бях с една мръсница, дето ми лепна една гадост...". Не е вярно!Къде по-престижно е да кажеш - Пичове, преебах се, бях с една МРЪСНИЦА, дето и т.н. Щот да си омажеш компата заради левашко бърбукане дет не трябва е егати и ламерщината, майна. Мисир, боли ма шнорхелът за твойте бесове. В момента съм на доста Старопрамен гранат-и и ми е толкова блажено и покойно, че и три катуна мангали да ти се радват страстно, пак няма да се притесня кой знае кво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Някой да има винтоверт и да може да ми услужи за утре евентуално? Питал съм едни приятели и чакам отговор, но за всеки случай... А тая инфекция на Dunc се маха като си ресетне браузърите. Ина ръка може ама не ми се обяснява. Освен това е и в Add/Remove Programs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Някой да има винтоверт и да може да ми услужи за утре евентуално? Питал съм едни приятели и чакам отговор, но за всеки случай... Ако не се обадят, звънни ми, ще измислим работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Минава ми през главата, че забравих да благодаря ня Ангел, a.k.a. w00x, за съвета относно българските обувки Navvi. Взех си наистина страхотни обувки от магазина на Главната срещу Хепито. Между другото там ми направиха и едно от най-добрите обслужвания (в контраст с повечето магазини). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Кръстник, как ти се вижда България и Пловдив в частност след толкова години. По-добре, по-зле? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Между другото там ми направиха и едно от най-добрите обслужвания. Какво ли ще да е било това обслужване!!! Кръстник, как ти се вижда България и Пловдив в частност след толкова години. По-добре, по-зле? Той от Пловдив знае само Йегерхоф.... И явно магазина с обслужването.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 21, 2015 Share Posted June 21, 2015 Абе мисир такъв, обслужването беше страхотно, защото ми уйдисаха на всички прищявки без да ми се карат и да ме гледат на кръв, в следствие на което аз си оставих една прилична сума. Подобно отношение липсва в повечето търговски обекти. Кръстник, как ти се вижда България и Пловдив в частност след толкова години. По-добре, по-зле? Пловдив определено се е разхубавил, казвам го съвсем сериозно. Има сериозни промени в положителна насока, най-вече като инфраструктура, централната част вече има съвсем европейски вид, особено Главната, Градската градина и пеещите фонтани. Като добавим и такива уникални "съоръжения" като Йегерхоф, просто картинката заспива. Лошото е само в отношението на хората, но явно този елемент изисква още много време за да се преодолеят негативните явления. Все още твърде много отрицателни емоции и дори агресия се шири из населението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.