Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Да,бе ,да.С моите начални познания по английски разбирам че некви хора имали некви терзания,за което ИЧ не ми пука.Дай наистина нещо интересно.

П.С.Обаче аватара ти е... :woot :laughing1:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Бургас, "Златната рибка"... четири човека ядем, пием, ядем, пием... накрая идва управителката и разправя: "Много се извинявам, сервитьорката на вашата маса ѝ стана лошо, забравила да маркира поръчките, ще може ли да ми повторите какво сте яли и пили... много са извинявам..."

Чуек... от година на година стават все по-зле и по-зле тия по морето... на следващата вечер в Ореха на Богориди - първо ни донесе минерална вода, която никой не е поръчвал (и съответно я нямаше изобщо маркирана в сметката после), после забрави да ми донесе халба бира - "Извиньети аз май я забраих биричката, да я донеся ли или отпада?"

Да не говорим, че масово навсякъде ти говорят на ти - в магазини, в заведения...

Утвърди ми се мнението, че от БГ водките Савой силвър клуб (черния етикет) 40 градуса е най-добра. Може би единствената с която съм прекалявал и на сутринта не съм се чувствал много зле. Наздраве.

Утвърди ми се мнението, че от БГ водките Савой силвър клуб (черния етикет) 40 градуса е най-добра. Може би единствената с която съм прекалявал и на сутринта не съм се чувствал много зле. Наздраве.

И аз нея най-много я харесвам.

Аляска е страшно прилична за парите си също, а черния етикет на Савоя последните 10г винаги си е бил ок.

Аляската специално забелязах, че след като й смениха формата на бутилката някъде от тогава стана доооста добра. И преди беше ок, но сега е може би най-добрата бг водка от магазин (не твърдя че е 100% така, просто моето мнение).

Тия гърчолята са бахти наглите копеленца - хем не искат да плащат, хем искат още пари, че и даже протестират... Евала само за това, че поне като са недоволни го изразяват, а не стоят да цъкат с език

Тия гърчолята са бахти наглите копеленца - хем не искат да плащат, хем искат още пари, че и даже протестират... Евала само за това, че поне като са недоволни го изразяват, а не стоят да цъкат с език

Наглостта понякога помага. В техния случай мисля, че прекалиха отдавна. Защо германците ги траят все още не знам

... В техния случай мисля, че прекалиха отдавна. Защо германците ги траят все още не знам
Заради Русия.Коз им е отношенията с Путин...само заради това ги траят.Забележително за мен е факта че взимат "заем" не искат да плащат,карат се на кредитора на висок тон и се тръшкат "обидени" с наранена "гордост" че ги карат да правят реформи :o Просто чудно...щяли да напуснат ЕС пак да си печатат драхмите и всяква такива тъпотии...

Наглостта понякога помага. В техния случай мисля, че прекалиха отдавна. Защо германците ги траят все още не знам

Дядка кефиш ме пич. Някой ден наистина искам да се запозная с теб

1546237_10155733540450711_70843335460290

Начи, някой много правилно го каза - враг са ни политиците. Ако имаме свястна държава, дали щяха да се подмотват всякакви откачени със шофьорски книжки или мангусти като тия?

Заради Русия.Коз им е отношенията с Путин...само заради това ги траят.Забележително за мен е факта че взимат "заем" не искат да плащат,карат се на кредитора на висок тон и се тръшкат "обидени" с наранена "гордост" че ги карат да правят реформи :o Просто чудно...щяли да напуснат ЕС пак да си печатат драхмите и всяква такива тъпотии...

Ниакъв коз не им са отношенията с Русия, даже дразнят допълнително ЕС. Въпросът е, че на германците факта, че заради тези цигании с Гърция еврото стои евтино им е много удобен и печеливш тъй като прави експорта им много конкурентоспособен (Германия е трета в света по износ). Само заради това най-вероятно пак няма да се разберат напълно, ами ще им дават отсрочки и разтакавания... В момента тече среща на министрите на икономиката в ЕС и ако не се разберат нещо, в понеделник банките в Гърция можело и да не отворят...

Заради Русия.Коз им е отношенията с Путин...само заради това ги траят.

Препоръчвам ти да спреш с четенето на вестник Атака. В сагата с Гърция Русия има толкова общо, колкото общо има газоотделянето на популацията на розови пингвини в Антарктида с Глобалното затопляне. :lol:

NEO_DDT ти е посочил една от причините, но и останалите нямат никаква връзска с Русия. 

Доста ВЯРНА картинка

Дедо, НИЩО вярно няма в картинката. Ако някой си мисли, че германците бачкат заради масрафа на гърци и всякаква друга балканска и източноевропейска паплач, трябва да отиде и да се оперира от наивно късогледство (или късогледа наивност). Всъщност е точно обратното. Не мога да разбера защо си мислите, че гърците въртят някакви тарикатлъци. Гърците започнаха отдавна с гризането на едно голямо дърво, като дървото ще става все по-голямо и по-четвъртито. За това разбира се самите те са си виновни.

Германците бачкат, а другите си клатят краката в общи линии. Това е истината в картинката.

w00x-е, ето ти едни интересни факти за да разсъждаваш на темата "децата гладуват":

"Ethiopia had 38 million people in 1983, at the beginning of the famine. By the end of the famine, in ’85, they had 41 million people. Today, they have 94 million people. No, they have not simultaneously doubled their ability to feed their people.

Where will those people go? Where will the food come from?

You cannot double the population of Ethiopia without expecting disaster. Yet this is what the Ethiopian people have chosen to do. Who will pay for it? The French?

The usual excuse here for self-destructive behavior is “colonialism.” Ethiopia was never colonized."

Нз кво дърво сънуват някакви хора за Гърция ... давайте да видим индексите за качество на живота ...

А тия показни посещения при чичко Путин е мноо ясно кво индикират... то човек трябва да е сляп. И е много ясно и защо няма никакъв реален диалог в Гърция за поведението на калитко-Ципрас... не може да дръпнеш толкова парици за последните 20г и да искаш да си на власт като дойде времето да се плаща... Ципрас е мечтата на политическата класа в Гърция, млад, "необвързан със старите партии" и тотално същия като тях, нямащ никакви проблеми с корупция, несъбиране на данъци и т.н. 

Та за тва няма и да има реален диалог, ще се чака да се изчерпи търпението на всички кредитори и тогава ще се клекне за реформи... г-н Премиера ще бъде жертван или в най-лекия вариант само финансовия министър и ще почне лекичка реформа колкото да не е без хич. И ако боксуват нещата пак ще се плашим с чичко Путин... че ще дойдат танковете. И тва е, цирк. Тука ако нямаше малко от малко натиск от Брюксел щеше да си е същата история, щяхме да си крадем в желаните от нас размери и тва е... ся за съжаление размерите на крадене по обществени поръчки и всякакви други схемички и вносчета е лимитран... иначе и ние си мечтаем да сме като Гърция.

Кое им е ограниченото на кражбите по обществените поръчки и други схемички? През последните години пък се краде още по-злобно - пътища нови и ремонтирани се разбиват за отрицателно време, болници никнат като гъби, тупаме се в гърдите, че усвояваме много европейски фондове ама тия фондове до обикновения човечец така и не стигат, нито средния доход се вдига, нито % на хора живеещи в бедност, само броя на най-новите s-class-и и panamer-и расте...

Явно си забравил как се вихреха хорицата при "масовата" приватизация, при борческите организации и кви ли не други забавни феномени като разни мега водни проекти има разни примери ... много повече могат другите и другарките които избираме на власт... много силно вярвам в това. И в момента се стараят усилено, но може мнооого по-зле.

А тва за новите пътища как се разбивали ... ми то до скоро нямаше пътища нз що толкова всеки са му трън в очите, и коли нямаше толкоз... как се сравняват пътищата едно време и сега ... при толкова диспропорционален трафик. 

Инак най-верния индикатор че си крадат айляк нашите е че пътя Пловдив - Хасково беше правен преди над 10г ... и още е прилично състояние, а отсечки правени преди 5г не могат да го надживеят. Обаче пък освен тая отсечка в Южна България до скоро не се случваше много с изключение на Кърджали... а тука в квартала още се базикат, че щели да умрат по-скоро от колкото да видели бул. Руски и Васил Априлов асфалтирани... ще видим.

Та краденето си върви... важното е да не остават гьолчета като онова около Белене... а парите да ги няма.

Хах не знаех,че атака издават вестник...

И аз не знам дали издават, но идеята, че Германия се поддава на Гърция заради Русия е все едно писана от Сидеров. Нито Германия се поддава, нито Русия могат да направят каквото и да било за Гърция. Ако Путин можеше да стори нещо (а това единствено нещо е да им изсипе маса пари, защото друг вариант не съществува), щеше да го е направил отдавна. Проблемът е, че самия Путин няма никакви пари - не и за такива глобални проблеми. Парите на Путин му стигат само за вътрешна употреба, а напоследък дори и този бюджет взе да оредява със страшна сила.

Германците бачкат, а другите си клатят краката в общи линии. Това е истината в картинката.

Да де, ама германците бачкат за себе си, докато картинката предполага, че бачкат за тия дето седят отстрани, а това е крайно погрешно и невярно.

Гледаш само икономическата старан на посещението при чичо Путин... а има и политическа, евроатлантическа... как видиш ли лошия ЕС се кара на Гърция, заробва я, а добрия освободител чичо Путин иска много да й помогне ама заради злия ЕС той е натикан в изолация и е репресиран икономически... а и тва тука се раздухва от знайни и незнайни политици, редактори и анализатори на "модерното ляво" ала-бала простотии... видиш ли как няма полза от тоя евросъюз... ей на Англичаните гледай кви са пекани... ще излизат... само ние балъците се вързваме... и тва че Германците бачкали за да имат другите бял хляб да ядат пак са разни внушения на "експерти" и т.н. 

За тия посещения до кораба майка > 

http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_ot_es/2015/04/08/2509262_putin_cipras_doide_v_moskva_ne_za_da_moli_rusiia_za/

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...