Curunir Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Лиз Фрейзър е богиня! Дори една Едит Пиаф, с цялото ми уважение към френската музикална традиция и култура, е доста под нея. Но да речем, че това се дължи на различния жанр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 На никого няма да се карам! Не съм глупав да давам акъл на големи хора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Shalom, people! Поздрави от Несебър! Най-накрая от Несебър-Нет дойдоха да ме свържат. Че и локален си имат хората даже, бях забравил какво е да си си с локален П.С.: I miss warez.ru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Карамане, скарай им се бе, виж, пожелават си да стават канадци Само дето батко ти Весо няма да ходи в куца Канада..... Весо пусни ми ЛС относно утрешната вечер моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Абе аз нямам нищо против и в Канада да ида, но пък за там ще трябва бая вадене на документи. И това вадене на документи ще отнеме много време, а пък не ми се чака повече. Чакай да стана англичанин първо пък после канадец лесно се ставало Зора е да не си българин. Или поне хората да не го знаят. Звучи кофти ама е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Пфффф, закусвам изостанали великденски яйца, хляб, луканка и пресен чесън! Сега и ще си направя едно нес кафе и ще си запаля! Баси кефа е това отпуската! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Mrasnici! Po4ivate si, a az se trepq tuk kato idiot! Ama ni6to de - to ei sega, ba6 dnes si se vijda koi sa nai-rabotlivi! Po kakav drug na4in da otpraznuva6 denq na truda s...trud!? I manifestaciqaaaaaaa! Bairq4eta, balon4eta i kebap4eta v plastmasovi tarelki s plastmasovi vili4ki ot onezi malkite samo s 2 vyrha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Споделям същото. Аз още съм на работа, а по-тъпото е че не знам кога изобщо ще свърша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Каква хубава вечер... Имаше работа, но спокойно, без проблеми, направо супер. С едно изключение - винаги съм казвала, че освен курсове за сервитьори, бармани и готвачи трябва да има и курсове за КЛИЕНТИ!!! Защото не винаги клиентът е прав и който не е бил от другата страна, той не знае за какво става дума и колко е тъпо някой да мисли, че не трябва да спазва елементарни норми на поведение и да прави каквото си иска... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 абе незнам за клиента ама сигурно от няколко месеца не съм попадал на любезна и усмихната сервитиорка .... всичките са някви дръпнати парцали които все си мислят че съм им длъжен с нещо..... последната която с кеф и оставих бакшиш беше барманката в най клуб вярно бях пиян ама..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 абе незнам за клиента ама сигурно от няколко месеца не съм попадал на любезна и усмихната сервитиорка .... всичките са някви дръпнати парцали които все си мислят че съм им длъжен с нещо..... последната която с кеф и оставих бакшиш беше барманката в най клуб вярно бях пиян ама..... Явно не си идвал в Life Club. Всички сервитьорки, бармани и т.н. са усмихнати ли любезни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Иначе ги гонят... ... И колкото и да се усмихват, просто има такива, които не заслужават бакшиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Явно не си идвал в Life Club. Всички сервитьорки, бармани и т.н. са усмихнати ли любезни. Абе не знам дали са усмихнати, но са феноменално грозни 2/3 от тях. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Сигурно за тва се усмихват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Абе не знам дали са усмихнати, но са феноменално грозни 2/3 от тях. :ph34r: Смениха ги. Маса клиенти се оплакаха... Това е 1вото нещо, за което се грижат в момента. Остана само още 1. Ама и на нея ша и отсечем главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Днес е денят в който се решава кой е по-голям: Караман или Дойче Телеком! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YavkatA Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Минава ми през главата че утре имам изпит - SAT Не знам някои от вас дали са го държали но..на тези които не са - по добре недейте! От 2 месеца се готвя и пак не съм готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Минава ми през главата че утре имам изпит - SAT Не знам някои от вас дали са го държали но..на тези които не са - по добре недейте! От 2 месеца се готвя и пак не съм готов Те хората се готвят по една година, ти искаш сат да го вземеш с 2 месеца подготовка... А на мен тая физика ми бърка с ренде в г*за... Няма научаване Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 SAT-а е супер як изпит! Особено Math Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Искам почивкаааа! Всички са някъде, аз работя! То няма лошо ама поне да идваше някой на курс, а те и курсистите ми ги няма! Вися си тук и си щрапам! Ужас! Никъде не мога да мръдна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 хаха, и аз съм на работа и вчера бях и утре сигурно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 за добре подготвен бг ученик мат секцията е екстремно лесна. Иначе макдонадс съкс. Докато се прибирах кока-колата се разляла и... Поне времето рокс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 абе незнам за клиента ама сигурно от няколко месеца не съм попадал на любезна и усмихната сервитиорка .... всичките са някви дръпнати парцали които все си мислят че съм им длъжен с нещо..... последната която с кеф и оставих бакшиш беше барманката в най клуб вярно бях пиян ама..... Аз съм усмихната сервитьорка, заповядай - хотел "Астрея", град Хисар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Disturbed и Ill Nino ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Директно от бутилката, ко е тфа чаша Поздрав за всички --> http://www.youtube.com/watch?v=8YDK0bX5ilI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.