HEMO Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Някой май налази чужд профил..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 naah... всичко е възможно, когато мъжът ви мирише на Old Spice... Аз съм на кон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 На магаре е по-яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 какво е туй нящо, дето прилича на онуй нящо... бивали такива снимки да пускаш тука... без (18)... с тази диаграма лирическия герой пожелава еректирал член на Румъния? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Мен ми мяза на гъз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 гледай внимателно - топките са плевен и велико търново, главата му е в крайова... голям, кралимарковски... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Мне...Пак на гъз ми мяза. Така, в чупка за задна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 едно, три, едно, три, едно, три. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Спи ти се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 оцъклил съм се чак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Да ньѝ си съ преместил от онова до ВХВП? Аз от бая време съм тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Аз от бая време съм тук. Това подозрително ми прилича на изглед от ъгловата кооперация... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Аз от бая време съм тук.Последно знам, че правеше офис на уличката странично от ВХВП-то където излиза към Марица. Но първата снимка не ми прилича да е от там, понеже няма такива огради покрай зелената площ до реката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Точно там е. ВИВХПто е точно отсреща Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 10, 2015 Share Posted June 10, 2015 Та ъгловата кооперация ли е, която се извива и излиза на Марица или не? ========================================== Трети ден не мога да се спра да ги млатя в WOT докъм 2 часа.... Започва да ми липсва сън... Ама пусто веселба е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 WOT... веселба... Тези две думи са взаимоизключващи се, когато са в едно изречение или се отнасят за едно и също нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Так де, няма няма само мен - да я , да е Малко не схванах какво имаш предвид. Написах точно това, което исках да напиша... не виждам защо трябва да е "го" а не "я" ? Та ъгловата кооперация ли е, която се извива и излиза на Марица или не? Да. Що? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Мне...Пак на гъз ми мяза. Така, в чупка за задна.На мен ми мяса на гърди в полупрофил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Там не искаш да знаеш... Вярвай ми. Емии шанс утре тръгваме в 1 от Пловдив до към 7-8 ще сме стигнали Добре,че ще има пийнье в автобуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Чудя се какъв е шанса това реално да е ov3rm4n, след като преди 5 години си остави паролата като последен коментар, а сега няколко дни след като се спомена в темата и привлече вниманието изведнъж се пръкна.... Според мен някъде около 1%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Да. Що? Щото имам весели спомени от студентските години горе в ъгловия мезонет... Още преди да бъде завършена изцяло и населена.... Всяка вечер беше купон там.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 https://www.oculus.com/en-us/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 На мен ми мяса на гърди в полупрофил. +1 https://www.oculus.com/en-us/ Нали си знаеш. Като излезнат за продажба, не се изсилвай да купуваш веднага, че като цяло първите модели винаги имат някакви бъгове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Знам си. Ама като цяло факта, че е нужна конфигурация за $1500, за да може да го ползваш ме изключва от цялата схема. Ще изчакам една година май, да падне цената на компонентите. VIDIA GTX 970 / AMD 290 equivalent or greater Intel i5-4590 equivalent or greater 8GB+ RAM Compatible HDMI 1.3 video output (required) 2x USB 3.0 ports (required) А и май това на Valve/HTC ще е по-добро от Oculus-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 То май и сега е по-добро от Окулуса-а Кристофър Лий е починал на 93 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.