Grimjaur Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Около час и половина за изминалото денонощие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Щом почнахте по форумните сбирки и бял, кристалообразен прах по дупетата да си слагате, а после и да се хвалите - радвам се, че не съм дошъл и почвате всички сериозно да ме притеснявате!!! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 А после аз съм бил притеснителен с пеераски изцепки, споделени от мои приятели.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Интересно жените им какво ще кажат ако научат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Че са пеераси? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Мен пък ми е любопитно да наблюдавам процеса, в който хора с малко или никаква информация правят изводи и ги коментират като едва ли не научен труд с доказателство Както казах и преди - да сте присъствали. На сбирките е малко като при масоните - някои ритуали и тайнства остават само за присъстващите Има планове другата неделя да се повтори на същото място с по-ранен час на започване на мероприятието. Желаещите да идват да се преброят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 тия от БулИнс са егати и играчите... 5 пъти звъня, никой не може да ми каже какво се случва със щетата която ми е заведена поне от месец... последно ... обадете се след 15мин да изясним с колегите какво става?! Кво подяволите?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Миро, мани ги бре - мисири... А другата неделя отново сме в Йегерхоф и тъй като Момчил си има ангажименти и не може да затваря бирарията с нас, ще започнем по-отрано следобеда Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Еми Освен и аз да дойда.Така или иначе шефа ми няма да го има в Понеделник Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Миро, мани ги бре - мисири... По повод зачестилите определения на участниците във форума ни с тази прекрасна птица - мисирката, обещавам утре сутрин да Ви покажа един screen shot, който ще направя специално тази вечер. А колкото до това, което Миро пише - аз цитирам думите, които самият той сподели. Нито размишлявам над тях, нито пък ще пиша хомофилски труд, за да защита дисертация. Не съдя хората с какво и къде се ръсят - все пак свободна държава сме, европейци и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 По повод зачестилите определения на участниците във форума ни с тази прекрасна птица - мисирката, обещавам утре сутрин да Ви покажа един screen shot, който ще направя специално тази вечер. Тръпнем в очакване! И да вземеш да дойдеш в неделя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Мисири, аз отново съм в Jagerhof след тежък ден да утоля жаждата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Предлагам да се ангажира щатна служебна маса на Булфорум в Йегерхоф... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Другия път горе на беседката Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Не! НЕаам куче.... П.п. И следващия път специално ще нося кока..., за дупЕтата на тия, дет нарушават светата традиция на - Това, което е било около камъка си остава около камъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Уникална кръчма е това! Дори днес се опитват да променят леко негативните впечатления по отношение на обслужването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Наскоро установих, че с 6-7 часа сън, макар и недоспал съм по-трудоспособен през деня, докато ако си позволя повече от 8, надвечер вече никаква набота не можех да свърша... А сега сякаш енергията е константа през целия ден +1 less is more (not sure what vim is) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Да ми е жива и здрава булката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Щом казваш, да е. Хайде до петък да се преброим и да си налазим пак някоя маса..хем Кръстника е редовен, може да направи наживо резервацията...и ако ги затворим и този път, на третия вече няма да бъдем добре дошли там...;lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Е то работи до 12.Не е чак толкоз късно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Е то работи до 12.Не е чак толкоз късно Работи до 1 - видях го одеве, защото седях отвън точно срещу централния вход. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Аре идете събота, че да мога да ви видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Аз в събота ще съм бом бок от Сърбия,но не пречи да дойда да пия 1 бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Работи до 1 - видях го одеве, защото седях отвън точно срещу централния вход. Точно до един е. Между другото ние и без това по това време ТРЯБВА да си тръгваме по разбираеми причини... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Ти пък да видиш другият Ангел неземен как ме секна баш докато изпикавах 7-те бири да ме вика да сме ходели в Паша.... Секването на такова изпикаване трябва да е наказуемо престъпление..... Ти с телефона ли пикаш бре...!?Ааа човек, моля ти се...този беше жив представител на хомо селяндукирос..и от най-изтъкнатите...иначе мацките си бяха шестици..Арни бяха ама Виден е скромен и срамежлив...та нямаше как да нашарим компанията... Ти с напаткан панагюрски алпинист-хайдук разправял ли си се? Имало нещо някъде си... Грешна информация за името на кръчмата...купона беше в рок-бар....там ме закараха де.Па ти Га си ме видЕл напаткан...? Последното десетилетие все ти бирясваш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.