RaptoR Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 На Дедо пишем една голяма червена точка. Как червена бре! Чисто черна!!!! Главата го боляла!!!! Ковра!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Отварям тефтера и записвам... Ха наздраве... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 На Дедо пишем една голяма червена точка. Виновен. Как червена бре! Чисто черна!!!! Главата го боляла!!!! Ковра!!! Водете си записки. Ей до това води работенето през уикенда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Освен натруфените коври от женското събиране, тази вечер чинела чукна селяндуристЪТ с чехлите, който не само пика в живия плет, но и се опита да изпикае света там.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Ааа човек, моля ти се...този беше жив представител на хомо селяндукирос..и от най-изтъкнатите...иначе мацките си бяха шестици.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Ти пък да видиш другият Ангел неземен как ме секна баш докато изпикавах 7-те бири да ме вика да сме ходели в Паша.... Секването на такова изпикаване трябва да е наказуемо престъпление..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Паша не работи в Неделя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Ти с напаткан панагюрски алпинист-хайдук разправял ли си се? Имало нещо някъде си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Баси безкрайния ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Баси безкрайната нощ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Баси безкрайните денонощия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Всички ще умрем, нали знаете? Почивка само в гроба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Всички ще умрем, нали знаете? Почивка само в гроба... Това живот ли е, питам аз и отговор не искам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Еее, то не сте изкарали много след мен, като ви гледам кога сте писали. Поуката от вчерашната форумна сбирка - не си слагайте кока на гъза Защо - да сте присъствали Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Еее, то не сте изкарали много след мен, като ви гледам кога сте писали. Поуката от вчерашната форумна сбирка - не си слагайте кога на гъза Защо - да сте присъствали КОКА!!!!! Мисир! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 С фойерверк в цепката на задника сигурно е по-интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Не знам, питай Галин има ли куче.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Да уе, сбъркал съм Ти що не го едитна - мързел такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Поуката от вчерашната форумна сбирка - не си слагайте кока на гъза Защо - да сте присъствали Щом почнахте по форумните сбирки и бял, кристалообразен прах по дупетата да си слагате, а после и да се хвалите - радвам се, че не съм дошъл и почвате всички сериозно да ме притеснявате!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Хомосексуалисти.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 НИЩО не разбирате от духова музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Амче да, само топ мисирките могат да духомузицират качествено и количествено.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 13 часа сън. Отдавна не ми се беше случвало такова нещо. Сега се чувствам като парцал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Наскоро установих, че с 6-7 часа сън, макар и недоспал съм по-трудоспособен през деня, докато ако си позволя повече от 8, надвечер вече никаква набота не можех да свърша... А сега сякаш енергията е константа през целия ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 8, 2015 Share Posted June 8, 2015 Ми аз средно имам по 7часа и 50 мин на седмица.И ми се струват малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.