DON_CHEFO Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Май ще се наложи да профукам едни 6-7хил пак ... за да стаам бизньЕс...мен...тарикат. Пак си добре. На мен ми трябва четвърт милка... Поне Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 То с $250 000 всеки може бе Стефчо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 То с $250 000 всеки може бе Стефчо. Ми дебело е. Ама със 6, 7 хиляди освен 1 кола или един пръстен да купя, друго не виждам кво . Не дават евтино да ги еВа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Ти па ако мислиш, че е нещо кой знае какво... за бачкане си говорим. Нищо сериозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Абе някой да резервира десет места в 8 часа и толкова. Кой дойде - дойде! ? Добре де, и да се резервира маса, да не стане да си седи някой сам там..? За това казах да се преброим... Пък резервирането е лесна работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Какво има да броиш?!? Все ще се съберем до 10 човека. И 5 да сме от 10, няма кой да се разсърди. Така ако броиш не можем се събра и след като си тръгне Момчил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Добре де, ама аз тука чета: "Ми, мое и да дойда; Ще видя; Не знааам, то неделя и т.н. Има ли изобщо сигурни хора?Освен мен, теб и г-н Каров? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Кой е г-н Каров? Гено каза, че ще дойде също, предполагам и Стоил ще дойде. Мисира и той да не чоглавее - спокойно може да мине за час-два като Ники... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Аз също ще дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Стефче, гледай батьовата: https://www.youtube.com/watch?v=fNStbC45uH4 За пръв път почти не забелязах коврите... Купено от създателя на Майнкрафт за над 70млн $, наддал повече от Джей Зи и дебелогъзата му жена.... Има един единствен кусур - не мога да го преместя в Родопите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Ако имаш 70 мил кешовица ... мисля че може да се уреди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Кой е г-н Каров? Гено каза, че ще дойде също, предполагам и Стоил ще дойде. Мисира и той да не чоглавее - спокойно може да мине за час-два като Ники... Момчил...ама си мисир и ти... Добрее, значи сме 8 сигурни... В неделя 20:00 часа или по-рано? Не съм ходил там и да питам, вън имат ли навеси или са на чадъри...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Май са на чадъри. Вътре сигурно ще е жега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Стефче, гледай батьовата: https://www.youtube.com/watch?v=fNStbC45uH4 За пръв път почти не забелязах коврите... Купено от създателя на Майнкрафт за над 70млн $, наддал повече от Джей Зи и дебелогъзата му жена.... Има един единствен кусур - не мога да го преместя в Родопите... кви Родопи. Да не си луд. :-D. И при мен около езерото има подобни. Не бях стъпвал в такъв район. Няма даунтаун, няма маунтаун. Онова там е американската мечта. Отдалечен от всичко, лукс. Приказка. Май около мястото където Джордън има имение го водеха третото в САЩ по скъпотия на имотите. Не съм много сигурен, все пак в два различни свята живеем :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Понеже сте тотални МИСИРКИ, и нищо не казвате, запазих маса в Йегерхоф. Неделя, 07.06.2015, външна, 10 души, с опцията да ни приберат вътре ако нещо стане...Резервацията е на името на Димитър Митков.Аз ще съм там, надявам се да не си пия сам бирита несериозници такива..Ако никой не потвърди до утре вечер, ще се обадя да я отменя.Казах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Е аз нали потвърдих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Ти верно писмено потвърждение ли искаш!?!?!? Колко пъти да повторим? И що за мисир не казва за колко часа е резервирал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Тамън да питам и аз същото. Понеже ми е близо и мога още в 12 да съм там, ама надали е толкова рано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Аз ще се появя след 19, дори по-скоро къмто 20.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Приятно мисирене! Аз ще мра от скука в хотела...Ред: Грешка, баш тогава ще ми е голяма миграциия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Приятно мисирене! Аз ще мра от скука в хотела... Ред: Грешка, баш тогава ще ми е голяма миграциия... Мисиренето не е дело просто и понеже е крайно ОТГОВОРНО, не може да бъде причислено към приятните неща. За повече инфо по въпроса за мисиренето и неговата същност, питай Виден. Блага душа е той и ще задоволи любопитството ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Абе ей, нали преди няколко поста се спомена 20:00 часа...та съм запазил за толкова...и не, не искам писмено потвърждение, а пощенски гълъб...само да не ми изпратите някой мисир... и вие ми стигате... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Аааа! Вече като чуя миграция и се изприщвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Абе ей, нали преди няколко поста се спомена 20:00 часа...та съм запазил за толкова...и не, не искам писмено потвърждение, а пощенски гълъб...само да не ми изпратите някой мисир... и вие ми стигате... Той Виден не е от летящите, така че споко, не може да ти долети! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Хах, неприятно Насе..ти имаш горчив опит... Колко изкарахте на острова? Три месеца? Или повече беше, че не помня.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.