Antares Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Живот и здраве на 9ти съм си в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Седмицата напредва, а сбирка в Йегерхоф няма планирана. Паламуди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Баси, след цял ден разкарване по институции, вече си имам и наложен административен акт за изтекли лични документи. Патката на гишето направо ми заповяда подписвайки акта да напиша, че нямам възражения, на което съвсем учтиво й отвърнах да си гледа работата и че смятам да си пиша каквото ми е на душата, след което написах кратък роман от възражения с подсъзнателни попръжни основно към консулските служби на България в чужбина. Не че е нещо кой знае какво (глобата е до 30 лв.), но поне ми олекна на душата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Седмицата напредва, а сбирка в Йегерхоф няма планирана. Паламуди. Ми кефал, никой нищо не каза... Мен на 12-13 ме няма така,че отпадам от плановете Кръстник до кога щеше да си в БГ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Кръстник до кога щеше да си в БГ ? На 16-ти си заминавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Ми кажи кога ти е удобно да се съберем в Йегерхоф! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 http://vbox7.com/play:dc279da834- номер 1 обяснява много за "споровете" тука :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Ми кажи кога ти е удобно да се съберем в Йегерхоф! Тази неделя засега ми е свободна без особени ангажименти. Евентуално и следващата на 14-ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Седмицата напредва, а сбирка в Йегерхоф няма планирана. Паламуди. Не паламуди.... Кифли! Кифли и един тотален и съвършен Мисир. Впрочем, на мен таз седмичната ми уикендска командировка до Клоаката май се отлага, та с деветдесет процентна вероятност съм на линия То не, че нещо пречи и да се спретнат едни кърски истории, Powered by Skara - Bira.... Ките мой..., Дружинката юнаци, Ефрейтор Мисирков..., някой....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Ми кажи кога ти е удобно да се съберем в Йегерхоф! За теб не става. Там няма пиринско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Тази неделя засега ми е свободна без особени ангажименти. Евентуално и следващата на 14-ти. Това е интересна идея! Аз мога да участвам вечерта. То не, че нещо пречи и да се спретнат едни кърски истории, Powered by Skara - Bira.... Ките мой..., Дружинката юнаци, Ефрейтор Мисирков..., някой....? Много трудна задача, програмата ми е лудница в момента. Дори и да остана в града, най-веропятно няма да има време за такава хава, мисир. За теб не става. Там няма пиринско. Няма луди да идат там и да пият нещо различно от баварската бира... Поне аз не знам такива... Сега като се замисля Йегерхоф е това в Тракия новото, а Момчил май се точеше на другата в центъра до дома на младоженците - Розенхоф.... На мен лично ми е все тая.... ================================ Бахти - спрях да купя пица в Пикантино, прибрах се с бебе кълвач..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Бахти - спрях да купя пица в Пикантино, прибрах се с бебе кълвач..... Другия път се оглеждай за някое мисирче, баре дружинка да ти бъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Хвана го да ти кълве от топинга ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Другия път се оглеждай за някое мисирче, баре дружинка да ти бъде Че аз имам - коскоджамити чоглав мисир при това.... ============================== Паднало детето от хралупата, която е на 6 метра височина... Прибрах го, сега организирам спасяването му... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Баси, след цял ден разкарване по институции, вече си имам и наложен административен акт за изтекли лични документи. Патката на гишето направо ми заповяда подписвайки акта да напиша, че нямам възражения, на което съвсем учтиво й отвърнах да си гледа работата и че смятам да си пиша каквото ми е на душата, след което написах кратък роман от възражения с подсъзнателни попръжни основно към консулските служби на България в чужбина. Не че е нещо кой знае какво (глобата е до 30 лв.), но поне ми олекна на душата. И аз имах подобен казус и трябваше да си повишим тон за да ми опростят таксата на място. Не че съм за таксата ама аз нямам намерение да плащам глоби заради некадърността на външно министерство. Поне с издаването на документи са бързи - за 5 часа имах нов паспорт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Какво е "дубираш"? Така става като пишеш бързо и не прочетеш после какво си написал http://vbox7.com/play:dc279da834- номер 1 обяснява много за "споровете" тука :laughing: Хахахаха колко вярно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Паднало детето от хралупата, която е на 6 метра височина... Прибрах го, сега организирам спасяването му... https://www.facebook.com/DiviteJivotni?fref=ts Препоръчвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Ако е за тази неделя вечерта 07.05 и ние може да се включим в бройката, щото се прибирам от Свищака Мадафака Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Аз отпадам.Ще изпращаме едни приятели на гурбет в Германия и ще е тежко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Повод за размисъл (до Виден) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Ако е за тази неделя вечерта 07.05. и ние може да се включим в бройката, щото се прибирам от Свищака Мадафака А дано, ама надали Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Ако е за тази неделя вечерта 07.05 и ние може да се включим в бройката, щото се прибирам от Свищака Мадафака Ами вие си стегнете мазните трътки, щот ми се е прияла закуска за шампиони, пък моята булка нещо не може да ми фане интимтата мисъл, та да ми я приготви Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Нещо са намалили шишетата за бира. Ужким 500мл пък няколко глътки и свършват пущините та ми трябва и втора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Я верно уточнете кой какво има предвид - Йегерхоф(Тракия) или Розенхоф(Четвъртък пазара), да не стане едни тука, други някъде си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Отворила ти се е глътка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.