karaman Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 толкова ме мързи да оправям дома, че утре зорлен ще отида на работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 :ph34r: ako съм терорист и се взривя последното което ще мине през ума ще е задника ми иначе искам да каже че тия дни се се чудя ами ако сме прашинка в шибаната вселен аи там някаде има някъв тинеиджър дето ни гледа в аквариум а ние сме малка частица о колекцята му планетки пъни с тъпи същества който бавно вървят към своето унищожение ,и тоя мастурбатор ни е купил в опаковка прибавил е вода и ей ни на нас, стана прекалено едро тва изказване яжте плодове и си мийте зъбките МИР peace bro, ама май и ти си си купил от скъпата мащерка на Курунир, дето и той някви големи розови птици виждаше от офиса дето бачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 :ph34r: ako съм терорист и се взривя последното което ще мине през ума ще е задника ми Achmed the dead terrorist и да това ми минава през главата след като прочетох поста Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Oblivion r0x my s0x .Аз ся се чудя с какво да си губя времето... А иначе мисъл на деня: Girls come and go, epics are soulbound . Мисълта е готина Link to comment Share on other sites More sharing options...
donpepi Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Achmed the dead terrorist и да това ми минава през главата след като прочетох поста НАЙ-НАКРАЯ ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА С ЧУВСТВО ЗА ХУМОР ,ДАНО СТЕ ПОВЕЧЕ В ТОЯ ФОРУМ А ДА И _I KILLYOU_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 The Simpsons - Филмът е много болен Link to comment Share on other sites More sharing options...
donpepi Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 The Simpsons - Филмът е много болен подкрепям...........spder pig,spider pig do what ever spider pig do,can he fly no he can't becouse hi isa pig Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 junkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 След малко смятам да си лягам, пък без значение колко ми е лошо и дали ми е спаднала температурата. Просто няма да издържа още много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
donpepi Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 junkie POOP SNIFER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 НАЙ-НАКРАЯ ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА С ЧУВСТВО ЗА ХУМОР ,ДАНО СТЕ ПОВЕЧЕ В ТОЯ ФОРУМ А ДА И _I KILLYOU_ Мился че пропусна Silence!Жалко че нем ога да направя бруталния му поглед Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 I'VE FOUGHT MUDCRABS MORE FEARSOME THAN YOU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца яйца .................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Смирноф.. май не е трябвало да ядеш толкова много яйца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Той си е изчаткал по дефалт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Аа.. значи не са яйцата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 хижа "Рай", хижа "Рай"... несериозна работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Според баба ми яденето е най-важното нещо на света "Човек ако не яде, не ми го хвали" Както казваше един приятел: "Аз не ям, за да живея; аз живея, за да ям!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Стоичков набил фоторепортер в Барселона... Тцтцтц... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Стоичков никога не се е славил с много акъл. Простака си е простак, ако ще да е най-голямата звезда. Вари го, печи го, то на ЦЪРВУЛ си мирише! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Фоторепортера не е искал разрешение, Камата няма право да го удря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Толкова много теми, че чак се чудя в коя да пиша... хижа "Рай", хижа "Рай"... несериозна работа... Аз нещо за някаква брутална масовка на Бряновщица чух и почвам да се зачудвам [23:28:22] Antares says: няма такова преяждане [23:28:31] CrazyCS says: w0w [23:28:36] Antares says: след обяда легнах по гръб на дивана [23:28:47] Antares says: и не смея да се завия, да не би от тежестта на одялото да почна да изригвам [23:29:20] Antares says: че до сливиците се бях натъпкал с оризи, курабии, козунаци, яйца и други работи [23:30:04] CrazyCS says: ti si da ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Може ли 3 - 4 часа да си пишеш с даден човек , да ти е яко , да не те е яд че си стоял до толкова късно и че утре не може да станеш. И накрая точно преди лягане този човек да те ядоса и да се скарате супер брутално. Бати тъпото чесно. Съдба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Може ли 3 - 4 часа да си пишеш с даден човек , да ти е яко , да не те е яд че си стоял до толкова късно и че утре не може да станеш. И накрая точно преди лягане този човек да те ядоса и да се скарате супер брутално. Бати тъпото чесно. Съдба... може. и баничка може... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Може ли 3 - 4 часа да си пишеш с даден човек , да ти е яко , да не те е яд че си стоял до толкова късно и че утре не може да станеш. И накрая точно преди лягане този човек да те ядоса и да се скарате супер брутално. Бати тъпото чесно. Съдба... Ооо тоя спешъл ми е един от любимите.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.