Grimjaur Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Още има кретени, дето цъкат CS, че и плащат за нея.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 В офиса всяка вечер разцъкваме или broodwar, или cs. Да ти кажа, гледал съм клипове с по-новите версии - доста добре са я направили и визуално, и като gameplay... И в края на краищата я намирам за скучен цикъл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Еми CS:GO си е доволно добра,но не ми се дават 15$ за нея.Ще чакам промо да е 5$ Едит:Начи форумната среща я отебаваме щото повечето са несериозни или Мисири Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 И в края на краищата я намирам за скучен цикъл... Именно! Както на моменти става и с WarThunder.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 На едни приятели днес им се е родила щерка. Как ше се нарежем, като им идем на гости... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Абе какво става с този бум на момиченца? Тъй като доста мои познати напоследък се изпонародиха, коефициента е 8:2 в полза на момиченцата. След 20-тина година младите пичове ще имат голям избор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 И татковците ще могат да тренират стрелба по грозен дивеч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Ами мъжете си ги правите такива. Така че няма на кой да се сърдите Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 И татковците ще могат да тренират стрелба по грозен дивеч. А тези като мен.., какво правим? Аз лично си падам по хладното оръжие. Май съм споделял тук някъде, как получавах цялото внимание на келешите (които искаха да излизат с щерката) в частта, в която им обяснявах в колко часа я искам удома Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Абе какво става с този бум на момиченца? Тъй като доста мои познати напоследък се изпонародиха, коефициента е 8:2 в полза на момиченцата. След 20-тина година младите пичове ще имат голям избор Ще имат избор кой да ги отстреля, ако са кудупи.... И татковците ще могат да тренират стрелба по грозен дивеч. Абсолютно! ============== Споделял си, мисир, споделял си.... На маса предимно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Абе какво става с този бум на момиченца? Тъй като доста мои познати напоследък се изпонародиха, коефициента е 8:2 в полза на момиченцата. След 20-тина година младите пичове ще имат голям избор И що не каза 4:1, ми трябваше да ме затрудняваш да смятам кво точно си искал да кажеш, аджеба? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Кога това бе, Фите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Някъде около времето, когато ми разказваше случката под прозореца.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Някъде около времето, когато ми разказваше случката под прозореца.... Големи смотаняци има, ей..... Ако ние някога бяхме такива злета, сефте нямаше да си имаме и до ден днешен... (или поне не и без да се кихат с'тинки) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Не знам кой на кого под прозореца е пикал, ама вярно - не бяхме такива злета...Прибирам се аз одеве от работа, изнервен, минавам през кварталното магазинче и някво хипстерче с неговата кифла пред мен на касата с някакви вегетариански гадости. И взеха да се разправят за нещо по етикета на някакви ядки - май соя или нещо подобно, ама ядки бяха(като хипстерчето се праи на готян пред кифлата). Аз се издразних още повече, щото не ми се висеше и му викам: пич, ако до 15мин не съм си вкъщи, ще те накарам това семка по семка да кълвеш. И тоя ме гледа шокиран...Събра си покупките и се изнесе като бит пеерас. Кифлата му със сигурност няма да му пусне тая вечер... П.С. А не съм такъв човек, културен съм, да го иба.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Не, бе... Не става въпрос за пикане под прозорците. Седя си аз една вечер в работилницата и правех на едно ножле дръжка от гнили дъбови чепчета. По едно време чувам как малката се прибира от танци, придружена от някакъв... кавалер. До тук добре. Редно е и си е в реда на нещата.... По едно време обаче, наще взеха да си бърборят и аз станах неволен слушател на мохабета (прозорецът беше отворен и тия все едно бяха при мен). Ония си бъбрят, аз си чопля и чакам келешът да се разкара, че да викна щерката да и кажа нещо. Да, да, ама не, дет се вика. Оня по едно време кат взе да и разтяга едни локуми с колко мадами е бил, пък кво..., пък как.... (пикльото беше на 15-16, пък малката на 12). На момента ми дойдоха едни мераци да излезна и да му плесна един шамар, ама такъв, че сополите му поне пет минути да му се въртят около ушите. Обаче в същото време ми стана и толкова смешно, че едвам се сдържах да не се разцвиля като кретен. Реших да дам шанс на веселото, с идеята, че ако онзи стане нещо твърде нахален, винаги мога с три крачки да изскоча и да му отвъртя онзи шамар. Издържах така десетина минути, хилейки се и сумтейки през нос, а онзи така си повярва, че се понесе с пълна пара през необятното море на тийнските си фантазии (ей, братко, по-големи идиотизми не бях слушал през живота си). На края вече не издържах на напъните да се разцвиля и се обадих по телефона на малката (нищо, че беше на няма и три метра от мен), като и казах със съвсем кротък тон (но така, че и двамата да ме чуват през прозореца), учтиво да го помоли онзи да престане с дивотиите си, щото ако не престане, то аз ще изляза да го побъзикам малко Онзи на момента си глътна кондиката и започна с едни вързани на възел извинения и оправдания (отправени едновременно към нея и към мен) да се измъква. Тук вече аз се разкикотих гръмогласно и докато се измъкна, онзи вече беше набрал преднина от тридесетина метра. Нищо нямаше да му направя на момчето, ама исках да му видя физиономията след като е осъзнал колко юнашки се е изложил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Не, бе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Е затова не искам да имам дъщеря, че в този случай въобще нямаше да съм толкова търпелив, а щях да съм му навъртял шамарите и да му обясня, че докосне ли 12 годишната ми дъщеря, първо ще го смачкам след това ще го обезчестя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Това са деца и още нищо не знаят бе какво се надъхвате чак шамари щели да бият, ебаси комплексарите вие сигурно на техните години сте били пълни смотаняци и затова сега мразите всеки който не е бил девствен преди да мине двайсетака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 В крайна сметка, всичко опира до културата на индивида.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Абе може и да е 4:1 Но пък един колега има 3ма сина.Близнаците се родиха декември.Каза,че и брат му има 2 момчета.Та май си е до ген Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Gerasime, к'во подпали пък ти? Чак и почна да раздаваш класификации, кой какъв, кой онакъв? Гадин просто разказа една забавна ситуация. Ти почна тука да даваш психоанализи, кой к'во детство имал, кога проебал и т.н. Дишай, успокой се малко, пуши една цигара, ако пушиш, пий една ракия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Ако не пушиш и не пиеш... Цъкни нещо бързо -я белот, я тъпанарка. Спокойствие и само спокойствие, както казва една моя позната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Ако не пушиш и не пиеш... Цъкни нещо бързо -я белот, я тъпанарка. Спокойствие и само спокойствие, както казва една моя позната. А ако и тия неща не прави, една чи*ия върши същата работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Prodigy.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.