vinyl_master Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Хахаха, вие там в Илиной нещо сте сбъркани. И защо точно новите коли трябва да минават емишън тест? Къде е "логиката" в случая? Според уики: Jurisdictions requiring periodic vehicle emissions inspections Illinois—biennially after the vehicle is four years old. Required only in the Chicago metropolitan area and eastern suburbs of St. Louis, Missouri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Хахаха, вие там в Илиной нещо сте сбъркани. И защо точно новите коли трябва да минават емишън тест? Къде е "логиката" в случая? Джеси Уайт е твоя човек...едно гнусно негро. Него питай за това или там, който е отговорен за законите . Много простотия има тука ама това е играта. Играем хорото, мислим схеми и това е то. Тъпото е, че трябва и да поработваме edit: Има ли uber в Бг? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Има в София аз на такси не съм се качвал от как нямах пари в картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Да, в София Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 На мен Interstellar ми беше не само скучен, но и ужасно предвидим. Много мразя филми, смесица от два-три други, които са били известни преди години. Поради тази причина и Avatar ми беше пълна боза. Тези, които ще кажат, че нищо не разбирам от филми, могат да се опитат да си спестят коментарите... Не-е-е,не че не разбираш от филми.Просто хората са забравили да те питат как да си правят филмите . И чакаме да отговориш на w00x П.С.Ударих хилядния пост.Ще пия още половин литър студена биричка по този повод. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Минавам да надникна к'во става в мисирбук Вий сте изперкали от мисирия егаси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Няма да отговоря на w00x Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Това е доста неочаквано, ако трябва да съм честен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Има в София аз на такси не съм се качвал от как нямах пари в картата Да, в София Значи ако някой иска да почне, аз имам код, който след 20 деливърита ще му донесе 150 ...а де, при мен е в долари. Аз така почнах тая мизерия и вече имам отворен кейс за расизъм :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Аз така почнах тая мизерия и вече имам отворен кейс за расизъм :D . Хахахахаха бравос. Значи си на прав път. Я сподели подробности. ПС: Абе тоя новия андроид кое дете-идиотче е мислило тези отвратително ярки цветове наляво и надясно. Досега телефон не бях root-вал ама тоя път ще го направя вече. Желаещи да ми помогнат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Хахахахаха бравос. Значи си на прав път. Я сподели подробности. ПС: Абе тоя новия андроид кое дете-идиотче е мислило тези отвратително ярки цветове наляво и надясно. Досега телефон не бях root-вал ама тоя път ще го направя вече. Желаещи да ми помогнат? Елементарно е. Виж къде се намира град Cicero. На Сисеро авеню и 55та магистрала, от там на север и полиция не ходи. Чакат да си изтине трупа. Тръгвам да се прибирам и реших да карам 15 мили на север само по една улица, а да не хващам магистралите, които правят пътя двоен . Имаше хубав коеф. на умножение и се полакомих. На главните артерии е ужас, а като идеш в малките... Е тва вече е като във филм. Горящи казани, негри на групички на входа на всяка къща. Почнаха да ме гледат и явно се чудеха защо тоя белчо е там и защо ги оглежда така. В следващия момент пред клиентката канселирах поръчката, излезнах и докато не мина Hermosa-та(мексиканското гето, не съм спирал на стопове, а на светофар сами ако има коли във всички ленти. Естествено тука на клиента се лъже гъза, нещо което аз не само, че не правя Ани и ги кастря като им напомням в коя кола са. Естествено оплакване. Аз оцветих истината и сега чакам. Най - много да напсувсм съпорта. Боли ме шмайзера. :-D:-D:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 :-) Яко. Чефо, ти си голям. А пък черните от онази страна на океана са с нагласата, че всички са им длъжни нещо и по-нагли от тях трудно може да съществуват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Стефче, да влезеш в чикагските гета си е опит за самоубийство.... Пуснете си НОВА и гледайте сеХирь!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Чефо ти си луд Тука за събота и неделя спокойно се правели по 200+ лв. Аз мислех да се пускам с на сестра ми jazz-a ама нещо хич не ми се ще да се правя на шофьор.Оня ден даже се возих в чисто нов кашкай Офф тия от Мтел нз кво ми направиха с нета ама не е добре положението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Какво ти трябва за да ходиш за риба? Въдица, стръв, захранка, висене с часове. Да, ако си начинаещ аматьор. Ей го как се прави от мастърите http://mnogozle.com/video23889_ribar-90-to-nivo.html :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Чефо ти си луд Тука за събота и неделя спокойно се правели по 200+ лв. Аз мислех да се пускам с на сестра ми jazz-a ама нещо хич не ми се ще да се правя на шофьор.Оня ден даже се возих в чисто нов кашкай Офф тия от Мтел нз кво ми направиха с нета ама не е добре положението. На мен да не мислиш, че ми екеф да качвам отрепки в почти новата ми кола, която днеска за малко да тотализирам, че накрая както си знаех, че не ми върви и минах през едни изрязани асфаллтови хуйни и сега си имаме интересни шумове в предно ляво колело...или кормилната рейка. А там ако знаеш каква е цената. Понякога се налага, особено като ще се записвам и да уча. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Ми качвай я в контейнер и идвай да караш тука Тука отрепки няма Сички са баровци Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Аре, още алчни "бизнесмени": http://news.sky.com/story/1486368/world-cup-sponsors-urged-to-act-on-slavery Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Мисля си, че Евелина Гечева трябва веднага да бъде назначена за министър на образованието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 ПС: Абе тоя новия андроид кое дете-идиотче е мислило тези отвратително ярки цветове наляво и надясно. Досега телефон не бях root-вал ама тоя път ще го направя вече. Желаещи да ми помогнат? Мен пък много ме кефи. А и зависи какъв ти е телефона. Ако си взел пак някой Самсунгшит, нормално да няма хубав дизайн на интерфейса. Руутването е елементарно, но важното е какво искаш да постигнеш като го руутнеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Мине-немине и като отворя този проклет сайт banggood 30 мин. по-късно съм на чекаута с електронна гривна против хъркане, usb вентилатор и всякакви други простотии, за които може да се сети човек. Защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Слаб ти е ангела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Сотбисе, ти хъркаш?!? Не може да бъде....как ще те обичам сега....каааак? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Ангеле, две причини. Едно - явно си gadget freak, за да те впечатляват такива неща и две, защото го отваряш. Аз тоя сайт така и не съм го отворил и не страдам от безполезни джаджи Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 ...Абе тоя новия андроид кое дете-идиотче е мислило тези отвратително ярки цветове наляво и надясно. Досега телефон не бях root-вал ама тоя път ще го направя вече. Желаещи да ми помогнат?Разгледай Cyanogenmod,аз съм с такъв на Самсунга и много ми допада.Не ти трябва рут.Интерфейса е много пестелив и има благинки липсващи в стоковия.На какво устройство ще го слагаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.