Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

те на срещата най-много всеки да дойде с по един дебел том относно тяхната икономическа идея и да се бият по главите, барем накарат другия да го възприеме :)

Хайде и той замина.

https://www.youtube.com/watch?v=-Y8QxOjuYHg&hd=1&html5=1

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Мързи ме да събирам цитати, но чак такива капитализми не си ги представям някак си.

Да, ако цените се покачат то ние ще поемем удара, но нали точно ние искаме онези хора там да живеят по-добре ? :)

Но защо цените трябва да скачат ? По-скоро печалбите ще паднат, всяка фирма много добре знае какво може да си позволи клиента. Когато от една страна  бъдат притиснати от по-високите цени на труда и задължени да създават по-добри работни условия, а от другата имат клиент с определени възможности то единственото което остава на компанията е да намали собствената си печалба, но да продължи да съществува.  От друга страна, ако държава ти е заинтересувана от твоето благополучие то може да направи определени отстъпки - по-ниски данъци за по-добри заплати/условия ... 

Проблема е другаде, ние хем искаме на онези хора да им е добре, хем не искаме да плащаме повече. Компаниите УЖ твърдят същото, но не желаят да се откажат от печалбите си, все пак акционерите ще ревнат до небесата, и накрая самата държава не иска да се погрижи за тях защото това е начина по който прави пари :)) Хайваните са прецакани от всякъде :))

Мамка му, забравям все повече български думички, трябва да си харесам отново малко книжки с български превод... 

Осъзнавам, че освен алчността и егоизма, човешкият фактор има и друга слаба страна - тоталния пордутлук. 

Един кралски дюнер на Джани, две загорки ретро и всички световни проблеми ми изфирясаха от главата.... Досега спах...  :laughing:

А китайците, мисир чоглав, нищо не са отменили, единствено на някои места при определени условия са отпуснали леко каиша.  

И аз съм чувал, че веднага след въвеждането го махнаха, защото след време няма кой да бачка, за да осигури пенсиите на всички останали :)

Магданозе, откажи се... Дядото и Вукса са набрали инерция и спирането им ще е толкова лесно, колкото на метеорит. Трябва да призная, дори Виден не се засилва толкова, като тия двамата дървени философи. Захапят ли някаква тема и теза, за която са убедени, че са прави (тоест, почти всяка) - абсурд нещо да ги спре.

Та насред всичкия тоя спам - надали някой ще може да забележи плахия ти опит да пренесеш общуването в реална среда...

Аз имам 3 поста по темата. Не съм сигурен защо моя ник е намесен пак.

Мисля всички имате Гугъл. От това, което виждам ,от 2013 насам в някои провинции режимът е поотхлабен. Но в гъстонаселените райони нищо не се е променило. 

Ангеле - щот си готян...  :laughing:

Магданозе, откажи се... Дядото и Вукса са набрали инерция и спирането им ще е толкова лесно, колкото на метеорит. Трябва да призная, дори Виден не се засилва толкова, като тия двамата дървени философи. Захапят ли някаква тема и теза, за която са убедени, че са прави (тоест, почти всяка) - абсурд нещо да ги спре.

Та насред всичкия тоя спам - надали някой ще може да забележи плахия ти опит да пренесеш общуването в реална среда...

Пеше, че си прав, прав си, ама все пак ще опитам пак...Поне да се пренесем на живо и да си покрещим като хората...:lol:

Та, уважаеми недоеби....ще ли ви се да се видим нейде из кръчмите на града...на открито....

Айде, че вече освен мисири и мисирки ще започна да сънувам....

Аз лично нямам проблеми с тая работа, но предвид обичайната форОмна организация, някъде къмто края на юни може и да стане..  :laughing:

Амм, за к'во мислиш че от сега се опитвам да подготвям почвата....Месец-два за организиране...тъкмо ще сме преди т.нар. отпускарски период...Мисля края на юни е добър вариант.

Само изберете кръчма, да е с градина задължително, за да сме отвън и да няма извинения от непушачите или пушачите....

Аз някак си страннно подозирам, че организационната работа пак аз трябвада я свърша... :laughing:

===========================

Ако случайно някой някога се е чудил как изглежда средностатистическият булфорОмски трол...

85608-1.jpg

Аз лично нямам проблеми с тая работа, но предвид обичайната форОмна организация, някъде къмто края на юни може и да стане..  :laughing:

Може да изчакаме Кръстника да дойде :D

п.п.Йегерхоф(само заради бирата) навънка или някое друго навън.

от къде да сваля Столичани в повече сезон 8 епизод 9 ? 10 го намерих ма 9-ката я няма никъде ? 

пс : кОр за Войо.бг 

от къде да сваля Столичани в повече сезон 8 епизод 9 ? 10 го намерих ма 9-ката я няма никъде ? 

пс : кОр за Войо.бг 

http://alein.org/index.php?page=torrent-details&id=7f5b99ca02035d5d7b2aa0d8a555ff72e9fded59

Гледам, че вътре ги има всички.

А китайците, мисир чоглав, нищо не са отменили, единствено на някои места при определени условия са отпуснали леко каиша.  

:FU:

Пеше, че си прав, прав си, ама все пак ще опитам пак...Поне да се пренесем на живо и да си покрещим като хората... :lol:

Та, уважаеми недоеби....ще ли ви се да се видим нейде из кръчмите на града...на открито....

Айде, че вече освен мисири и мисирки ще започна да сънувам....

Ако това, дето го сънуваш не с цици като на първескиня и кръгла главица, то значи не сънуваш нито мисири, нито недоеби!

Ако случайно някой някога се е чудил как изглежда средностатистическият булфорОмски трол...

85608-1.jpg

Чууудно си излезнал, Видене! Верно... Как си го направи тва селфи ве, майна!?!

Е та много ясно, то само да не стане така, че и да си тръгне....  :laughing:

Ами мисири с мисирите, ако един месец няма да ви стигне да се организирате. Проблемът е, че и аз още ни си знам програмата, но поне едно от нещата, в които съм почти сигурен е, че редовно ще се подвизавам в Йегерхоф. :lol:

Еми, хайде тогава да се обединим около идеята Йегерхоф, пък да видим какво ще излезе....

Ааа, Гадо, моля ти се...не стига че Мисири сънувам, сега искаш и Виден барабар с тях да се подмотава из кошмарите ми....Нье...

Еми, хайде тогава да се обединим около идеята Йегерхоф, пък да видим какво ще излезе....

Ааа, Гадо, моля ти се...не стига че Мисири сънувам, сега искаш и Виден барабар с тях да се подмотава из кошмарите ми....Нье...

Че то от него по мисирски Мисир има ли, бе? :unsure:

You’re not authorized to download. Sorry... 

а се регистрирах  :nugget: 

Да не трябва потвърждение на мейла.

Аз успях да го сваля

Ето ти го: http://files.alein.org/download.php?file=818%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B2%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5S08E09DVBRipXviD.zip

Че то от него по мисирски Мисир има ли, бе? :unsure:

Всеки ден го виждаш в огледалото. МИСИР. 

===========

Момчиле, кога си идваш верно, да извъртим нещо по време на престоя ти. Не че и аз не те познавам визуално само от снимки, но пък останалите хептен понятие си нямат.  :grin:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...