Crazy_Hamster Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Of stava mi mnogo typo kato si seda v reisa i si mislq za nqkvi si moi ne6ta i po4vam da se smeq i horata me gledat stranno Slu4valo mi se e ne edin pyt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 мразя хората да ме търсят само като им трябвам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 мразя хората да ме търсят само като им трябвам.... Пак се сещат за теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Of Love Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Of stava mi mnogo typo kato si seda v reisa i si mislq za nqkvi si moi ne6ta i po4vam da se smeq i horata me gledat stranno Slu4valo mi se e ne edin pyt. Сродна душица Но аз обичам и да си рева в автобусчето ... и хората продължават да си гледат все така странно ... Но на кого му пука?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Сродна душица Но аз обичам и да си рева в автобусчето ... и хората продължават да си гледат все така странно ... Но на кого му пука?! Of stava mi mnogo typo kato si seda v reisa i si mislq za nqkvi si moi ne6ta i po4vam da se smeq i horata me gledat stranno Slu4valo mi se e ne edin pyt. Общо взето мога да кажа само едно по тоя въпрос... Who gives a f*ck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Аз щях да кажа : Emo kids suck dicks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Utre, utre! Samo da doide. Kupuvam si Burnout Paradise i 11 dena tro6a koli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 мразя хората да ме търсят само като им трябвам.... Това е суровата действителност и не можеш да я промениш! Единственото, което ти остава,според мен, е да не ти пука! Хората ти се обаждат за помощ, а когато на теб ти трябжа...няма от къде да я получиш! Обаче хич да не ти е! Предлагам или да спреш да им помагаш... или просто да се примириш с факта, че хората са такива (поне повечето) и да се успокояваш с това, че поне знаеш що за стока са! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 мразя хората да ме търсят само като им трябвам.... Ти не го ли правиш същото? И защо... звучи така сякаш е нещо лошо. Мисля че си е нормално всеки да иска най-доброто за себе си и подсъзнателно да експлоатира средата в която се намира. Друг е въпроса какво е съотношението между това колко даваш и колко взимаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 За Бога, обръщали ли сте внимание колко възмутително изглежда мравоядът?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 За Бога, обръщали ли сте внимание колко възмутително изглежда мравоядът?! Bih kazal, 4e izglejda Freaking Cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Izglejda nelepo! Na vsi4koto otgore....abe q vie si pro4etete tuk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Еееееее и тая седмица я избутахме!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 За Бога, обръщали ли сте внимание колко възмутително изглежда мравоядът?! Изглежда си даже много яко !! Нищо не разбираш от Божествен дизайн, много си е фьешън даже !! sandman Публикувано на Днес, 15:02 Izglejda nelepo! Na vsi4koto otgore....abe q vie si pro4etete tuk! Педставяш ли си и ние да имахме такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Izglejda nelepo! Na vsi4koto otgore....abe q vie si pro4etete tuk! Ти изби рибата в морето с лъжичка за десерт! Вече не мога да погледна такова животно в лицето Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 има ли истински майстори в града. мамицата им проклета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Utre si idaaaaaaaaaaaaaa! Iuhu nai-nakraq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Изчезвам, отивам да жуля бира с жената. И смятам да се омажа много таз вечер. След което сме замислили да ходим в Макалали. Но дали ще стигнем до там ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 За Бога, обръщали ли сте внимание колко възмутително изглежда мравоядът?!Да, ето така изглежда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Да, ето така изглежда хахахх, Хепи-то го пуснах веднъж на една учителка и тя ме изгони за половин година от часовете си... бил съм извратен... ех добри времена бяха... едит: дам с тая разлика че като излезнах от училище вече беше на мода да си пускат чалга клипчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Преди беше на мод-а всички да имат по 1 сезон от тия приятелчета на ДжиЕсЕмите си и да си го пускаме в час по география, история, и тн.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 има ли истински майстори в града. мамицата им проклета Ако е за коли, италиански коли най-вече, пиши на лично да те свържа с правилния човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Минава ми през главата, че се разпорих от пиене на Stella Artois на днешното традиционно фирмено петъчно парти. Ако така продължавам, скоро ще трябва да си сменям размера на панталоните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Не вярвах че толкова скъпа видео карта съществува ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 хах, двуядреното ати за 5 пъти по-малко пари - 2 пъти по бърза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.