Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Как ше кръстиш сървър purgatory...И после той дига аларма за чистене на място...

Ред. И се замисляш яко над религията...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Няма да е един път в месеца.Всяка събота и неделя,ако може и през седмицата :)

Така де така. Ама като имаш пари за даване, давай. Само да знаеш , че 8-те мацки няма да разберат че караш колело за 2500, даже и на салфетка да им го напишеш :) По-лошото е , че даже и ти няма да разбереш, че караш колело за 2500 ама тва е друга тема :)

Е аз не търся такива мацки.Те са проЗти повечето.Разказвам съм ви за една такава меркантилна съседка :lol: Дето накрая само й купуват дъвки :D

За Гадо специално 

По-лошото е , че даже и ти няма да разбереш, че караш колело за 2500 ама тва е друга тема :)

Ахъм... За туй - един обикновен Крос за 5-6-700 кинта, строшаваш го от каране и после сменяш вилка, спирачки, скорости и след всяка смяна ти е радост за душата.

Да не говорим, че на твърдак ще се научиш да караш...

Пак ходене по мъките и неволите. Ти искаш да учиш...системата обаче ти напомня, че си шибан емигрант при това сам и не става. За сметка на това ти дава възможност да станеш тираджия. И аз отивам към предаване, не мога да ги преборя колкото и да искам. Ааа да и връзки...ако в БГ трябва да си връзкар, тука трябва да си 10 пъти по-голям. Иначе лайна през сламка и радвай се на "свободата" ама никой не ми вярва. Всеки си мисли, че берем парите по дърветата.

Пак ходене по мъките и неволите. Ти искаш да учиш...системата обаче ти напомня, че си шибан емигрант при това сам и не става. За сметка на това ти дава възможност да станеш тираджия. И аз отивам към предаване, не мога да ги преборя колкото и да искам. Ааа да и връзки...ако в БГ трябва да си връзкар, тука трябва да си 10 пъти по-голям. Иначе лайна през сламка и радвай се на "свободата" ама никой не ми вярва. Всеки си мисли, че берем парите по дърветата.

Учене на какво?

А ти публикувай си още снимки на скъпи коли, пък после се чуди хората защо така си мислят. :)

Въпросния тротоар е над 2 метра и половина. Когато паркирам колата точно там остава над един метър тротоар. Я ми припомни закона кога имам право да паркирам на тротоара и какво трябва да е минималното отстояние от сградата?

Чл.6. (1) Допуска се престой и паркиране на моторни превозни средства с допустима максимална маса до 2,5 тона върху тротоарите, само на определените от собствениците на пътя или администрацията места, успоредно на оста на пътя, ако откъм страната на сградите остава разстояние най- малко 2 метра за преминаване на пешеходци.

това от тук: Наредба за реда за спиране, престой и паркиране на пътни превозни средства на територията на град Пловдив

Учене на какво?

А ти публикувай си още снимки на скъпи коли, пък после се чуди хората защо така си мислят. :)

Скъпи? Пък и да има скъпи. къде се е хвалил, че са негови? И аз имам един, дето всеки ден слага моднати ламбота и т.н., но хич не ми прави впечатление на богат.... :grin:  

Между другото и ти с тия quotes дето си ги подхванал създаваш впечатление за кифла... 

това от тук: Наредба за реда за спиране, престой и паркиране на пътни превозни средства на територията на град Пловдив

Общо взето тротоара е за пешеходци, не за коли. Отделно Николай има гараж. Верно, лично според мен е ужасяващ и гиганеудобен за ползване, но все пак го има.... 

Скъпи? Пък и да има скъпи. къде се е хвалил, че са негови? И аз имам един, дето всеки ден слага моднати ламбота и т.н., но хич не ми прави впечатление на богат.... :grin:  

Между другото и ти с тия quotes дето си ги подхванал създаваш впечатление за кифла...  

Еми Камарото да не е евтино? Аз лично останах с впечатление, че е негово, въпреки, че знам, че го продава.

Цитатите съм си решил да си ги слагам всекидневно. Просто си ме кефи да си правя албумчето.

Еми Камарото да не е евтино? Аз лично останах с впечатление, че е негово, въпреки, че знам, че го продава.

Цитатите съм си решил да си ги слагам всекидневно. Просто си ме кефи да си правя албумчето.

1. Не е Камаро. Не виждам как може да е на Стефчо, продава се. 

2. No comment.....

1. Не е Камаро. Не виждам как може да е на Стефчо, продава се. 

2. No comment.....

1. Може и Challenger да е. Разбра ме.

2. Пак се опитваш да ми се бъркаш в житейския път ми се струва.

1. Може и Challenger да е. Разбра ме.

2. Пак се опитваш да ми се бъркаш в житейския път ми се струва.

1. Това е.

2. Както винаги - няма такова нещо. Просто споделям какви впечатления се появяват. Може и албум с чорапи да направиш, като всеки ден слагаш по чифт разноцветни в крещящи тонове. Отново ще ти кажа с какво впечатление оставам, без да се меся в житейския ти път... :laughing:   

Общо взето тротоара е за пешеходци, не за коли. Отделно Николай има гараж. Верно, лично според мен е ужасяващ и гиганеудобен за ползване, но все пак го има....

Гаража си е чуден. Аз нямам проблем с паркирането. Можеше и да е по-удобен, но и този става.

Учене на какво?

Въпреки, че всеки българин учи за счетоводител или мед сестра....аз исках да си изкарам такова каквото съм учил в БГ. И имам право на магистратура дори в UIC (приличен университет). Обаче клонирането ми е проблем. Ще опитам де. Така и така съм безработен за пореден път ще опитам да наредя нещата ако е възможно.

Челинджъра не е скъп защото е SXT ако беше SRT8 тогава щеше да е скъп. Разликата е двойна в цената.

Камаро бях на косъм на взема ама го изтървах, излиза далавера като пратиш 2, а не 1 кола. На Челинджъра му оправям контейнера в момента.

Мисля, че при наличието на цял отдел "Графици", в деня след рожденния ти ден да те пишат смяна от 8 сутринта си чист вид пеерастична зоофилия от най-извратен тип...

През главата ми минава ... Мирча Кришан, "Краставицата". :lol: :bowdown:

https://www.youtube.com/watch?v=ITP8f1U9sPA

Както и "Радио". :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=FM18Y5ij0Xk

Както и третата част от тази класика - "Приказка". :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=jWomPFAALHA

Мерси. Краставицата и Приказка ги бях чувал като реплики като малък, но не ги бях слушал целите и не знаех на кой са.

Начи...една ракия и таратор са достоен завършек на трудовия ден..

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...