Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

на моменти го правиш.

Никога не го правя по начина, по който намекваш. Ако го правя е умишлено. Не знам как никой не го е разбрал до сега..

Не знам, ама все пак бих предпочел да карам бмв на 10-на години, отколкото нова лада...

След като влезнах малко по-навътре, ми стана ясно, че руснаците са сменили доста кадри, дизайнера е бивш на Мерцедес и Волво, познат със S-класa, СЛР на Макларън и Майбах. Меринджейския екип е воден от бивш кадър на GM и Saab. CEO'то е също шеф и в Рено, Нисан и общия алианс Рено-Нисан. Общо взето няма нищо общо със старите легенди.

Аз доколкото си спомням парите за големите преасфалтирания дойдоха от боклука на София в с. Цалапица.

Може и от там да са, но трябваше да дойдат по времето на Славчо, и проекта беше от тогава. Обаче герберската кметица ги моташе. Виж, че когато дойде Тотев и ги преведоха.

ПП Не знам какво ще правим на тия избори - един свестен няма. Даже и бюрека щял да идва кмет да се кандитатира. Направо се чудя тоя луд ли е, нарочно ли го прави.

Ако наистина така изглежда новата лада и е за тия пари, ще удари здраво производителите в ниския клас. Защото това е една стъпка на пред :)

Руснаците напоследък много са се активизирали. То не бяха научни фантастики за реактори със студен синтез, то не бяха лади приличащи на ферари, то не бяха лазери и ракетни установки за ПВО, то не бяха екзоскелети за войници подобни на тези от игрите. И всичкото ужким аха-аха да ги произведат.

Аз докато не я видя в магазина не вярвам. Още повече пък на тази цена. Щото газта специално за нас щото сме "братушки" та я плащахме по-скъпо от англичаните (които са им по-наблизо сигурно)

ПП Не знам какво ще правим на тия избори - един свестен няма. Даже и бюрека щял да идва кмет да се кандитатира. Направо се чудя тоя луд ли е, нарочно ли го прави.

Нямало било ужким

Има вече 300 произведени бройки за тсет драйв, през септември тръгва по дилърите. Според AmUs (auto motor und sport) в Германия ще се предлага за 8000 и малко евро, за автоматика и/или третия най-мощен двигател на Рено, ще струва повече.

Щото газта специално за нас щото сме "братушки" та я плащахме по-скъпо от англичаните (които са им по-наблизо сигурно)

Да, и това сигурно е заради лично отношение, нали? Не заради нашите посредници, ама няма как да го прочетеш това в медиите.

В интерес на истината, руснаците пуснаха и доста читав смартфон. Който обаче не се предлага у нас. По световните стандарти е малко куц, но като за тях е крачка яко напред.

http://yotaphone.com/

Екзоскелетите са от бая време и не са руска измислица, а американска. Същото е с лазерите - още от 80-те, мисля, по програмата "Звездни войни", на американците, след това и руснаците + "Джъмбо"-то с газовия лазер. Ракетните им установки от много време са им читави, сега ми е интересно какво се случва с новите базови танкове и бтр-и.

В интерес на истината, руснаците пуснаха и доста читав смартфон. Който обаче не се предлага у нас. По световните стандарти е малко куц, но като за тях е крачка яко напред.

http://yotaphone.com/.

http://www.technomarket.bg/products/09140540/yotaphone-2-black

Лада нямам нищо против... ако не се развалят и не са опасни ... нека. Но при положение че китайците перат пари у нас със стари тойоти и какво ли не (Волекс) ... 

сега ми е интересно какво се случва с новите базови танкове и бтр-и.

Е как какво? Каквото се случи и със Су-тата! Нямат пари да си ги произвеждат сами и за това, евентуално, ще се обадят на приятел да им ги направи :)) Индия, Тайланд..., може би някоя арабска държава....

В интерес на истината, руснаците пуснаха и доста читав смартфон. Който обаче не се предлага у нас.
Предлагат(ха)го техно-тата но на безумна цена...

Абе този е пълен перко, как ще премахваме паметници, значи все едно ни е срам от историята, и колегата е прав, че и в Германия има Руски паметници, те най-вече би трябвало да са против това, да ама не, те са на светлинни години пред нас, макар да са биле изпепелени. А ние какво на гол тумбак чифте пищови. Страшно долна сган сме, да не зачитаме 1300-годишната си история. Че тя Америка има 200г+/- история ама къде сме ний къде са те. 

За такива изроди нямам какво повече да кажа.

Хмммм...в OLX-а махат рейтингите....и коментари вече няма да може да се оставят...не че имаше някаква особена полза от тях, ама все пак...

Да, и това сигурно е заради лично отношение, нали? Не заради нашите посредници, ама няма как да го прочетеш това в медиите.

Тези теории също сме ги чували. От друга страна фактите са си факти и те колко и на кой кихат е едно на ръка, но щом го правят значи са точно толкова виновни колкото и този, дето ги взима. Когато има корупция винаги има 2 страни и 2те са еднакво виновни.

Хмммм...в OLX-а махат рейтингите....и коментари вече няма да може да се оставят...не че имаше някаква особена полза от тях, ама все пак...

Единствените смислени рейтинги са като в ebay или amazon, но трябва и паричния поток да минава през сайта а не като в случая да е сайт за обяви, който да няма нищо общо със самите неща, които се продават. А последното няма как да стане преди да започнем масово да ползваме кредитни и дебитни карти и да свикнем да ходим до банката и да си държим парите там, а не под дюшеците

Ахъм....обаче са въвели и нещо полезно, което ние си го имаме от поне 10 години - всяка обява ще си има цена и няма да има само "по договаряне". :))

Продължавам да се възхищавам на швейцарците с всяко ново нещо, което науча за тях

Относно социалната политика, Швейцария не се слави с либерална такава. Напротив! Тук майчинството е едва четири месеца. Само някои банки и по-големи фирми отпускат по шест на служителките си. Освен това, когато се дават парични помощи на социално слаби хора (или временно изпаднали в затруднение), те им се водят и трупат като дълг, а не се дават безвъзмездно. След като започнат работа, им се удържат от месечната заплата. Ако нямат такава възможност, дългът остава за децата им.

А пък това с онаследяването на дълг е най-голямата дивотия в целия разумен свят...аз каква вина имам, ако някой от родителите ми е направил грешна стъпка...да не съм изхарчил аз парите...това е супер безумие...и у нас го има това, а още по-лошото е, че тепърва се чудят за закона за фалит на физическо лице...бахти гадовете...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...