Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

За пореден път се убеждавам, че djadomraz не живее в същия свят като нас..

Освен ако с този компютър не си вади хляба ;)

едит:  Когато го ползваш за нещо повече от игри, скайп и филми.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Освен ако с този компютър не си вади хляба ;)

едит:  Когато го ползваш за нещо повече от игри, скайп и филми.

Изцепка си е :))) Готин дисплей, но останалото изглежда посредствено поставено до тази цена :)

Изцепка си е :))) Готин дисплей, но останалото изглежда посредствено поставено до тази цена :)

Принципно си прав и това все пак си е най - скъпият iMac, който се предлага в момента. Не ме разбирайте погрешно. Когато слушаш музика, гледаш филми и ползваш интернет не ти трябва "отхапана ябълка". Когато работата ти е свързана с тях нямаш избор. А ако просто искаш да имаш apple устройство, защото те кефи дизайна или как работи всичко зависи от това дали си готов да дадеш едни пари :)

Принципно си прав и това все пак си е най - скъпият iMac, който се предлага в момента. Не ме разбирайте погрешно. Когато слушаш музика, гледаш филми и ползваш интернет не ти трябва "отхапана ябълка". Когато работата ти е свързана с тях нямаш избор. А ако просто искаш да имаш apple устройство, защото те кефи дизайна или как работи всичко зависи от това дали си готов да дадеш едни пари :)

Просто си коментирам :)

Иначе точно iMac–а е в класа им за слушане на музика, офис работа, филмче. 

Просто си коментирам :)

Иначе точно iMac–а е в класа им за слушане на музика, офис работа, филмче. 

Moже и да си прав, но аз не съм съгласен :) Върши си добра работа за програмиране.

Ам аз само казвам че хората вече кво ли не измислят. Иначе съм съгласен, че по добре да дебне за части месец и нещо вместо да плаща за чисто нови.

Далеч и съвсем не винаги. Като го взема ново и му дръпна ДДС-то и го прекарам разход ВИНАГИ ми е по-добре.

Нито се сещам кой е Наско Търев нито пък откъде може да идва името. При всички положения в такава близост до шекера освен ограда от поне 3 метра и половина трябва да има и вишки с въоръжена с картечници охрана в ъглите и прожектори, с които да осветяват околностите.

Говориш сериозни глупости, но няма как да те убедя, освен ако не отидеш да го видиш на място. Нито пък имам намерение. Атанас Търев е наша спортна гордост и един от най-богатите хора в Пловдив. Напиши името му в Гугъл и чети на воля. 

А името на комплекса Theater of Dreams "случайно" е "прякора" на Old Traford, даден му от Боби Чарлтън. Мъжете Търеви са луди фенове на Юнайтед и често отскачат за мачове до този стадион. На Пешо S-класата е червена, с номер 1878... 

Е не знам какви такива представи за комфорт и престиж имат тия хора - жилищата наблъскани едно в друго, с всичките деца и кучета и това цялото оградено като кибуц.
Като гледам цялата квадратура на всичките етажи, дали няма да струва колкото цяла къща със собствен двор в централната част (между гръцкото консулство и Лайпциг примерно)?

Къщите в района на Гръцкото консулство са над 1 000 000 евро.
Мезонет 144кв. м. в нова кооперация на 300 метра от консулството и на 100 метра от Синдикалния дом е 200 000 евро.

Е не знам какви такива представи за комфорт и престиж имат тия хора - жилищата наблъскани едно в друго, с всичките деца и кучета и това цялото оградено като кибуц.

Като гледам цялата квадратура на всичките етажи, дали няма да струва колкото цяла къща със собствен двор в централната част (между гръцкото консулство и Лайпциг примерно)?

И аз не харесвам тоя гъчканак - къщите наистина са воврени една в друга. При отворен прозорец на практика може да си говориш комшията, който вероятно ще чува и всяка по-силна пръдня. Да не говорим за музика, телевизия и т.н. 

Къщите в района на Гръцкото консулство са над 1 000 000 евро.

Ко речи? Я ми покажи една сключена сделка. Те и тия на Руски пред мола си оценяват къщата на над милион евро, но това далеч не знач, че някога ще ги видят. 

Мезонетите в новите кооперации са нещо съвсем друго. За къща нямам предвид някакъв палат с лице към булевард и търговско помещение/я отдолу, а нещо във вътрешните улички, където минават по две коли на час. Ако ще и с грохнала фасада, но със собствено дворче и нещо като веранда/зимна градина отзад.

Ко речи? Я ми покажи една сключена сделка. Те и тия на Руски пред мола си оценяват къщата на над милион евро, но това далеч не знач, че някога ще ги видят. 

Аз да не работя при нотариус? От къде да ти я изкарам тая сключена сделка? Гледам колко им искат. И сам можеш да погледнеш в сайта на Адрес.

Мога да ти кажа за къща, която се намира зад Младежкия дом и преди около 8 години струваше малко под 1 000 000 евро. Сключена сделка. И имаше нужда от ремонт след това.

Имало било климатични промени и нивата на океаните се били покачвали... от догодина може би щото последните 50 няма промяна:

Florida

CDR2S_5UkAESSCX.png

Някакъв цървул Kiril Milchev от вчера тръби из фейсбук как щял да пише на някакви европейски комисии, че не може Пловдив да е еврепейска столица на културата с този паметник на руския поробител Альоша... Ето

Някакъв цървул Kiril Milchev от вчера тръби из фейсбук как щял да пише на някакви европейски комисии, че не може Пловдив да е еврепейска столица на културата с този паметник на руския поробител Альоша... Ето

Хората са силно изтрищели от агресия. Всеки се научи да съди, да заплашва и да привлича внимание. Не е лошото, че го мисли, лошото е, че някакви хора му се вързват.

Ми окупация си е било...няма лошо, само надписа да сменят и да си го закарат някъде на къра, че да не грози тепето.

Ми окупация си е било...няма лошо, само надписа да сменят и да си го закарат някъде на къра, че да не грози тепето.

Окупация е БИЛО. А сега като ни окупират някакви глупави депутати е по - важно да гледаме в миналото, отколкото да се замислим да не се повтори. Толкова години на никого не е пречил и изведнъж стана световен проблем.

Отдавна трябваше да е направено. Тва че нашите народни любимци се излагат все повече не значи, че не трябва да се вършат такива неща отлагани с години.

Хората непознаващи миналото си, нямат бъдеще.

България е била ПОБЕДЕНА страна от Тристранния пакт. Да, окупация е било. Ако някой не го мързи - да си направи труда да си свали мирния договор между България и страните-победителки, аз лично съм го качвал в замунда.се. На руски е, ама се разбира. И репарацийки, туй-онуй. Но да се махат паметници съм против. Една-единствена причина - това е нашата история и не трябва да се забравя. 

Ред. А иначе тоя глупак да беше писал малко по-правилно... Със същия успех мога да го попитам защо се е загрижил за Альоша, а не мисли за войнишките гробища, пръснати из целия Балкански полуостров и които от години тънат в забвение. Мога и да го попитам кво мрънка, след като руски паметници има из доста немски градове.. Ма няма смисъл, с плъшоци кво да се разправя човек..

Технически погледнато може да се нарече окупация, да. Защото това все още е било част от Османската империя (макар и с частично самоуправление). Ако руските войски се бяха изнесли веднага след войната, кой щеше да пази тази държавица, току-що започнала да оформя администрация и органи на реда след 5 века робство? Сигурно турците щяха само да стоят отстрани и да гледат?

Но да се махат паметници съм против. Една-единствена причина - това е нашата история и не трябва да се забравя. 

Това напълно покрива моето мнение.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...