RaptoR Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Не май месец, а майче... Иначе септември Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Горкия Жоро - оформя кокошкарник Майтапа настрана, честито, да сте живи и здрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Не май месец, а майче... Иначе септември Тъй де,септември ще бъде май дет се вика^_^ В чест на всички проекто-татьовци си отпуших една бутилка розе ^_^ Наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Нищо не водиш - аз май очаквам ВТОРА щерка. Ако има някой да води, то това определено е Сашо.... Браво Виденеее...нека нека ....живи и здрави да сте ! Ангелчо сега ще има избор...малката или голямата Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Пешо, хайде стреляй за момче като си много отворен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Честито на Галя и Жоро! Всъщност вашето бебе е едно истинско форумно бебе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Ами аз мога да го светна как се прави според народните поверия, които всъщност си имат и сериозна теория.. истината е че цялата работа е малко като тотото и е на късмет - каквото стане-това е. ПС: Галя, не искам да те стряскам, ама СПИ ДОКАТО МОЖЕШ, че после си е***о мамата... поне първите 8 години спането е лукс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Тъй де,септември ще бъде май дет се вика^_^ В чест на всички проекто-татьовци си отпуших една бутилка розе ^_^ Наздраве Ха наздраве! ПС: Галя, не искам да те стряскам, ама СПИ ДОКАТО МОЖЕШ, че после си е***о мамата... поне първите 8 години спането е лукс... Глупости на копчета. Галя, не се тревожи изобщо. Например никой от нас с кака ти не е губил сън до момента. По-скоро се моли детето да е здраво и кротко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Пешо, хайде стреляй за момче като си много отворен Нямам си друга работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Ех развеселих се като ви четя...отивам да поразгледам рафта под бурканите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Моят мъж голям художник. Направил е момиченце. Живот и здраве след няколко месеца ще се роди. Честито честито ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Ааа и читав гинеколог + фолиева киселина.... Да няма ядове които лесно се избягват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Ех развеселих се като ви четя...отивам да поразгледам рафта под бурканите... Трябва ми човек за гранитогрес и фаянс - НАШ човек дето да не ми къса нервите като тебе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Честито да ви е и живо и здраво За жалост класацията обаче се води от индивиди с корени от близка Индия с леко мургав тен и обитаващи гета с безплатен ток и вода.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Глупости на копчета. Галя, не се тревожи изобщо. Например никой от нас с кака ти не е губил сън до момента. По-скоро се моли детето да е здраво и кротко. Докато и жена ти не се произнесе да потвърди казаното не вАжиш. Единствено можеш да ѝ благодариш, че си намерил жена, кото да спи по-леко от теб и е достатъчно добра та да не те буди. Или това или твоята щерка е доста по-кротка от моя разбойник, защото напоследък на моменти "сън не го хваща" като си науми че иска да си играе с нещо. Последния случай беше спал само 2 часа и се събужда с боен вик и търчи към хола (в 4 сутринта). Питам го "къде бе" и той "ми да си играя"... "я марш в леглото"... и така през 2 часа. Накрая се предадох аз и си легнах. После след час се събуждам от някакъв друг боен вик когато "го утрепали" при което пък аз станах с боен вик че ако на секундата не си легне ще го запукам с шамари... и човека верно се кротна и си легна пак... рева половин час преди да заспи, като през 5 минути ревейки обясняваше на висок глас (ужким на майка си) какъв съм гаден. Т.е. смятай спал съм около 2-3 часа и после около час ме държа той буден докато накрая се умори да реве и мрънка и заспа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Аз и сега си имам проблеми със съня, но те са отпреди бременността. Не съм поспалива, но сега си вземам следобедните дрямки за всеки случай Искам само да пожелая на всички да сме живи и здрави! Отново ви благодаря. Истината е, че с каката имаме един и същ термин Ники, Жоро работи с ток и ми е казвал, че това доста спомага за момичетата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Или това или твоята щерка е доста по-кротка от моя разбойник, защото напоследък на моменти "сън не го хваща" като си науми че иска да си играе с нещо. Я къде бил ключа от бараката..... Досега не е имало причини да се будим, освен когато детето е болно с температура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Не е това. Просто "мъжките" сперматозоиди са "по-бързи", но по-бързо им изтича "годността" затова ако се уцели момента след овулацията шанса да стане мъжко е много по-голям, докато женските могат да "чакат" няколко дена. Та "народния метод" е - до 14тия ден правите за женско, а ако искате мъжко - след 14тия цен от цикъла (или нещо такова). А по научному гледате овулацията кога е. ПС: За доктора верно е важно. Жена ми ходеше при Минев и ако можете да си го позволите в Селена условията сега са много добри. Аз категорично отказвам да си имам взимане даване с държавните болници където ходи всичкото мангал, но в случая нещата опират и до финанси та е тежко. Я къде бил ключа от бараката..... Досега не е имало причини да се будим, освен когато детето е болно с температура. Ами напоследък е това, преди пък бяха други работи. Изобщо съня на мен традиционно ми е "лукс" че даже се хваля, когато подмина 8 часа... защото редовно е под 6 някъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Дедоо, Минев за едни светило, за други...брррр да не казвам...модерен и надценен доктор за мен...ако изобщо може да се каже доктор...по-скоро търгаш, като всички останали... Гале, Жоро, честито..много ви здраве... Наздраве на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Нашата е правена след овулацията, тъй че не е гаранция. За това няма гаранции... Какви 6 ч., аз ако спя 4 ч. без да се събудя и да не мога да заспя после 30 мин., съм направо щастлива. А редовно си лягам рано с цел да се наспя, но уви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Трябва ми човек за гранитогрес и фаянс - НАШ човек дето да не ми къса нервите като тебе. Знаеш ми номера ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Не май месец, а майче... Иначе септември Както вече казах, караш до Y! Само, дет не знам дали онази душица, дет паметник заслужава да и вдигнеш... ще те изтърпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Докато и жена ти не се произнесе да потвърди казаното не вАжиш. Единствено можеш да ѝ благодариш, че си намерил жена, кото да спи по-леко от теб и е достатъчно добра та да не те буди. Или това или твоята щерка е доста по-кротка от моя разбойник, защото напоследък на моменти "сън не го хваща" като си науми че иска да си играе с нещо. Последния случай беше спал само 2 часа и се събужда с боен вик и търчи към хола (в 4 сутринта). Питам го "къде бе" и той "ми да си играя"... "я марш в леглото"... и така през 2 часа. Накрая се предадох аз и си легнах. После след час се събуждам от някакъв друг боен вик когато "го утрепали" при което пък аз станах с боен вик че ако на секундата не си легне ще го запукам с шамари... и човека верно се кротна и си легна пак... рева половин час преди да заспи, като през 5 минути ревейки обясняваше на висок глас (ужким на майка си) какъв съм гаден. Т.е. смятай спал съм около 2-3 часа и после около час ме държа той буден докато накрая се умори да реве и мрънка и заспа. На братовчедката децата момиче на 7 и момче на 3 миналата година бяха така като си дойдоха от Испания . 2 телефона заредени с игри 2 таблета с детски , компютър с игри и телевизор работещ на детски . Идея си нямаш колко бързо се излекуваха на село . 3 дена и децата в 10:30 най-късно се бяха трупясали и заспали . Сестрата има 3 момчета такива телефони , таблети, лаптопи и телевизори са с режим . По-късно от 10:30 рядко лягат големите ( на 13 , 8 , 5 са ) . Спира се телевизора , крие се таблета и телефона и излизат на вън на село . Затова са целите с цицини,синини,рани, скъсани дрехи и мръсни . Мислят си капани за котки,целят се с пръст, състезават се с колелетата , обрулват градините пред нас по 2 пъти на ден с топка, мокрят се с вода , стрелят се с водни пистолети , обикалят и правят бели , пренареждат навеса , обикалят по къра , спукани гуми всяка седмица лепя . Ти си знаеш , но това да се събужда заради игри до какво ще доведе след време . Мен на времето ме ограничаваха парите . Имаш пари вземаш жетон или плащаш 30мин , нямаш пари гледаш или се прибираш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 Не всичко в живота е черно и бяло ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 21, 2015 Share Posted April 21, 2015 По-конкретно ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.