Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Не май месец, а майче... Иначе септември :laughing:

Тъй де,септември ще бъде май дет се вика^_^

В чест на всички проекто-татьовци си отпуших една бутилка розе ^_^ Наздраве

Нищо не водиш - аз май очаквам ВТОРА щерка.  :laughing:

Ако има някой да води, то това определено е Сашо.... 

Браво Виденеее...нека нека :thumbsup: ....живи и здрави да сте ! Ангелчо сега ще има избор...малката или голямата  :D  

Пешо, хайде стреляй за момче като си много отворен :)

Ами аз мога да го светна как се прави според народните поверия, които всъщност си имат и сериозна теория.. истината е че цялата работа е малко като тотото и е на късмет - каквото стане-това е.

ПС: Галя, не искам да те стряскам, ама СПИ ДОКАТО МОЖЕШ, че после си е***о мамата... поне първите 8 години спането е лукс...

Тъй де,септември ще бъде май дет се вика^_^ В чест на всички проекто-татьовци си отпуших една бутилка розе ^_^ Наздраве

Ха наздраве!

ПС: Галя, не искам да те стряскам, ама СПИ ДОКАТО МОЖЕШ, че после си е***о мамата... поне първите 8 години спането е лукс...

Глупости на копчета. Галя, не се тревожи изобщо. Например никой от нас с кака ти не е губил сън до момента. По-скоро се моли детето да е здраво и кротко. 

Моят мъж голям художник. Направил е момиченце. Живот и здраве след няколко месеца ще се роди.

Честито честито :)))

Ех развеселих се като ви четя...отивам да поразгледам рафта под бурканите... :beerchug

Трябва ми човек за гранитогрес и фаянс - НАШ човек дето да не ми къса нервите като тебе.  :beerchug

Честито да ви е и живо и здраво :)

За жалост класацията обаче се води от индивиди с корени от близка Индия с леко мургав тен и обитаващи гета с безплатен ток и вода.... 

Глупости на копчета. Галя, не се тревожи изобщо. Например никой от нас с кака ти не е губил сън до момента. По-скоро се моли детето да е здраво и кротко.

Докато и жена ти не се произнесе да потвърди казаното не вАжиш. Единствено можеш да ѝ благодариш, че си намерил жена, кото да спи по-леко от теб и е достатъчно добра та да не те буди.

Или това или твоята щерка е доста по-кротка от моя разбойник, защото напоследък на моменти "сън не го хваща" като си науми че иска да си играе с нещо. Последния случай беше спал само 2 часа и се събужда с боен вик и търчи към хола (в 4 сутринта). Питам го "къде бе" и той "ми да си играя"... "я марш в леглото"... и така през 2 часа. Накрая се предадох аз и си легнах. После след час се събуждам от някакъв друг боен вик когато "го утрепали" при което пък аз станах с боен вик че ако на секундата не си легне ще го запукам с шамари... и човека верно се кротна и си легна пак... рева половин час преди да заспи, като през 5 минути ревейки обясняваше на висок глас (ужким на майка си) какъв съм гаден. Т.е. смятай спал съм около 2-3 часа и после около час ме държа той буден докато накрая се умори да реве и мрънка и заспа.

Аз и сега си имам проблеми със съня, но те са отпреди бременността. Не съм поспалива, но сега си вземам следобедните дрямки за всеки случай :) Искам само да пожелая на всички да сме живи и здрави!

Отново ви благодаря.

Истината е, че с каката имаме един и същ термин :)

Ники, Жоро работи с ток и ми е казвал, че това доста спомага за момичетата...

Или това или твоята щерка е доста по-кротка от моя разбойник, защото напоследък на моменти "сън не го хваща" като си науми че иска да си играе с нещо. 

Я къде бил ключа от бараката..... 

Досега не е имало причини да се будим, освен когато детето е болно с температура. 

Не е това. Просто "мъжките" сперматозоиди са "по-бързи", но по-бързо им изтича "годността" затова ако се уцели момента след овулацията шанса да стане мъжко е много по-голям, докато женските могат да "чакат" няколко дена. Та "народния метод" е - до 14тия ден правите за женско, а ако искате мъжко - след 14тия цен от цикъла (или нещо такова). А по научному гледате овулацията кога е.

ПС: За доктора верно е важно. Жена ми ходеше при Минев и ако можете да си го позволите в Селена условията сега са много добри. Аз категорично отказвам да си имам взимане даване с държавните болници където ходи всичкото мангал, но в случая нещата опират и до финанси та е тежко.

Я къде бил ключа от бараката..... 

Досега не е имало причини да се будим, освен когато детето е болно с температура.

Ами напоследък е това, преди пък бяха други работи. Изобщо съня на мен традиционно ми е "лукс" че даже се хваля, когато подмина 8 часа... защото редовно е под 6 някъде

Дедоо, Минев за едни светило, за други...брррр да не казвам...модерен и надценен доктор за мен...ако изобщо може да се каже доктор...по-скоро търгаш, като всички останали...

Гале, Жоро, честито..много ви здраве...

Наздраве на всички.

Нашата е правена след овулацията, тъй че не е гаранция. За това няма гаранции...

Какви 6 ч., аз ако спя 4 ч. без да се събудя и да не мога да заспя после 30 мин., съм направо щастлива. А редовно си лягам рано с цел да се наспя, но уви...

Не май месец, а майче... Иначе септември  :laughing:

Както вече казах, караш до Y!

Само, дет не знам дали онази душица, дет паметник заслужава да и вдигнеш... ще те изтърпи :))

Докато и жена ти не се произнесе да потвърди казаното не вАжиш. Единствено можеш да ѝ благодариш, че си намерил жена, кото да спи по-леко от теб и е достатъчно добра та да не те буди.

Или това или твоята щерка е доста по-кротка от моя разбойник, защото напоследък на моменти "сън не го хваща" като си науми че иска да си играе с нещо. Последния случай беше спал само 2 часа и се събужда с боен вик и търчи към хола (в 4 сутринта). Питам го "къде бе" и той "ми да си играя"... "я марш в леглото"... и така през 2 часа. Накрая се предадох аз и си легнах. После след час се събуждам от някакъв друг боен вик когато "го утрепали" при което пък аз станах с боен вик че ако на секундата не си легне ще го запукам с шамари... и човека верно се кротна и си легна пак... рева половин час преди да заспи, като през 5 минути ревейки обясняваше на висок глас (ужким на майка си) какъв съм гаден. Т.е. смятай спал съм около 2-3 часа и после около час ме държа той буден докато накрая се умори да реве и мрънка и заспа.

На братовчедката децата момиче на 7 и момче на 3 миналата година бяха така като си дойдоха от Испания . 2 телефона заредени с игри 2 таблета с детски , компютър с игри и телевизор работещ на детски . Идея си нямаш колко бързо се излекуваха на село . 3 дена и децата в 10:30 най-късно се  бяха трупясали и заспали .  Сестрата има 3 момчета такива телефони , таблети, лаптопи и телевизори са с режим . По-късно от 10:30 рядко лягат големите ( на 13 , 8 , 5 са ) . Спира се телевизора , крие се таблета и телефона и излизат на вън на село . Затова са целите с цицини,синини,рани, скъсани дрехи и мръсни . Мислят си капани за котки,целят се с пръст, състезават се с колелетата , обрулват градините пред нас по 2 пъти на ден с топка, мокрят се с вода , стрелят се с водни пистолети , обикалят и правят бели , пренареждат навеса , обикалят по къра , спукани гуми всяка седмица лепя . Ти си знаеш , но това да се събужда заради игри до какво ще доведе след време . Мен на времето ме ограничаваха парите . Имаш пари вземаш жетон или плащаш 30мин , нямаш пари гледаш или се прибираш . 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...