Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Че той може разделно да я яде. Първо заливката, после картофите и на края каймата и зеленчуците :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Така че, уважаеми дами, изобщо не се чудете, че ние мъжете толкова държим на мусаката...

emoticon-0133-wait.gif...и свирката!

П.п. Инак ония химии не се усвояват правилно.

Иди в Кърджали да видиш..... в Асеновград от край време си има Турци макар и там напоследък бройката им значително да се е покачила..... 

Ходихме. Стояхме 2 дни, хем по центъра се разхождахме доста, на заведения сядахме, е такова чудо не успях да видя. А за Асеновград, нямам думи колко много турци има... Рядко се чува българска реч. Дето се казва, всеки ден съм там...

Mladenski тези 20кг за 40 дни не са ли прекалено множко дори и за твоите килограми . Гледай да не се получи йо-йо ефекта . 

zlobil веднъж ми се наложи в Момчилград да питам за ориентир :) Беше весело . Барманката в едно заведение или се направи или не говореше български . Със келнерчето се разбрахме макар и леко трудно . 

В източните родопи още от комунизма хората не владеят български език. Тук-таме по някой мъж говори криво-ляво български...

Тъкмо бях решил да ходя на фитнес в 6.30 и алармата ми не се включи :D

Какъв е тоя фитнес в 6 и 30 това ще е пълно убийство за мен...

Ми преди работа,но не ми се получи.Нещо явно не бях настроил алармата,а няма как да не я усетя като ми вибрира.Вечер има много хора и не ме кефи много,но ще трябва да ида :( Даже ще отскоча до другия фитнес,където има стойка за клекове :P 

Минава ми през главата, че не знам накъде отива майка България. Днес на пъпа на центъра на Асеновград една жена (мисля) с бурка (или както там се казва). Не мога да кажа, че и очите и се виждаха даже. Единственото забавно беше как си пъха под тоновете плат бозата и баницата. За първи път виждам жена в този вид и съм ужасена. Надявам се да не ми се случва повече... Но се съмнявам, че ще е за последно. Цялата настръхнах, честно. Не бих могла да живея в арабските страни, очевидно...

Преди 10 години бях в Египет и в един ресторант в Кайро за първи път видях жена с бурка, която ядеше супа или се опитваше, имайки предвид колко е некомфортно да се яде така, та едва ли би ме учудило. Интересното е, че си я видяла в Асеновград :). Но гледай и положителното - поне се е тъпкала с баница и боза - чиста българка :laughing:

Моят мъж голям художник. Направил е момиченце. Живот и здраве след няколко месеца ще се роди.

Моят мъж голям художник. Направил е момиченце. Живот и здраве след няколко месеца ще се роди.

Честито, адашче... Хубави работи са това :))

Благодаря ви. Живи и здрави да сме. Дано да се раждат все повече българчета в страната ни, а не в чужбина.

Сега видях как съм го написала предния пост. Не съм пояснила, че бебенцето Жоро го е направил на мен и се обитава в моето коремче :D

Еее те това си е за хвалене!Браво,да сте живи и здрави...Аз водя с осем обиколки(моята щерка е на толкова години)^_^

едит:да не се ослушва ми да търси комби или ван :-)

Търсим, търсим, ама то като търси човек нищо подходящо няма. Дано скоро да се появи нещо, заслужаващо си.

Еее те това си е за хвалене!Браво,да сте живи и здрави...Аз водя с осем обиколки(моята щерка е на толкова години)^_^ едит:да не се ослушва ми да търси комби или ван :-)

Нищо не водиш - аз май очаквам ВТОРА щерка.  :laughing:

Ако има някой да води, то това определено е Сашо.... 

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...