Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Що? Кво му е?

Щото италианецо, не обича да сменя масло, а това за съвременен комън рейл е пагубно.

Сега основно гледам коли от Швейцария, че само те отговарят на изискванията ми. Тоест аз не гледам коли, аз търся нещо точно определено и така става трудно, много трудно, особено след като продадохме Меганя и сега карам Лада.  :grin:

П.П. Относно слабата ходова част на Рено, Мегана както го купих така си го продадох след 7 години вярна служба. Амортисьори, шарнири, накрайници, всичко си беше оригинално. За 7 години 1 път не отказа да запали, камо ли на път да ме остави. Желязна машина, но няма начин спортна кола не ни върши работа.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ми на моята е сменял, даже и ангренажа беше сменил 15К км преди да я купя. Беше още нов, като я карах в сервиза, та изкара няколко смени на маслото преди да го сменя и аз. И е прав НЕМО - от Италия идва с ел. подгряващи огледала, предните стъкла също електрически, климатроник на цена, която от Германия е без тези неща.

Аз пък моята италианка е чаках повече от 6 месеца. Легендата е грешна, че коли от Италия са лоши. Ест. има и разни шибеци, които не ги поддържат, но има доста коли които са си нормално и добре поддържани.

Щото италианецо, не обича да сменя масло...
Напълно погрешно схващане разбира се.Мърлячи има на всякъде по света.За кола от СН важи същото което съм написал и за Австрийските....гледай шаситата и окачването....

Oсвен да видиш да си смениш термостата ли или да си видиш що така. На вече бившия ни Меган дори при -20 на 3-тия километър ми беше напълно загряла. ГИ-като е направен на 30 градуса да прехвърля, макс на бензин караш 1 километър. Сега в тоя сезон пък още по-бързо.

Аз с удоволствие бих си взел дизел, но от магазина. Втора ръка, пък хеле от Италия - не мерси! Турбото така или иначе вече е консуматив, като се прецака ЕГР, дюзи, помпа или демпфер и "икономията" от евтината нафта ми отиде подяволите...

Нямам проблем с термостата, сега прехвърля на няма и километър, но зимата си е по-трудно, плюс това аз паля и тръгвам, е може и да е пресилено 5км може би на 3 тия прехвърля но пак си е разход на бензин.

Моето рено е от Германия, и пак, покарах 2 месеца и скоростната кутия свърши, съеденителя и той  беше загинал. Така че си е според човека, Италианец, Германец, или Българин.

От чорапи през бира та пак на коли :lol: 

Е,поне сме покрили основните неща в живота на един мъж :P Как звучи само-чорапи бира и коли:lol::lol::lol:

Е,поне сме покрили основните неща в живота на един мъж :P Как звучи само-чорапи бира и коли :lol::lol: :lol:

Щом имаш чорапи,бира и коли жени не ти трябват :lol: 

Иде ред пак на казармата....:lol:

Ааа тука стана страшно :o

От доста време ми се върти из главата да пусна една темичка за пътешествия из интересни местенца у нас и в странство...със снимчици кой къде...

Иде ред пак на казармата.... :lol:

Тцъ!

За всеки истински мъж, щото неименуемо и до тях се стига, пОтките са преди казармата. Колко, кви, къде и как.... ;) Тоест непосредствено след Чорапите, бирата и колите.

От доста време ми се върти из главата да пусна една темичка за пътешествия из интересни местенца у нас и в странство...със снимчици кой къде...

Давай, имам материал за споделяне...старичък, но се надявам тази година да го пообновя малко...

Давай, имам материал за споделяне...старичък, но се надявам тази година да го пообновя малко...

И аз така.

Аз пък моята италианка е чаках повече от 6 месеца. Легендата е грешна, че коли от Италия са лоши. Ест. има и разни шибеци, които не ги поддържат, но има доста коли които са си нормално и добре поддържани.

Напълно погрешно схващане разбира се.Мърлячи има на всякъде по света.За кола от СН важи същото което съм написал и за Австрийските....гледай шаситата и окачването....

Я пак? Снимките са лични:

012834468.jpg?r=0

012834469.jpg?r=0

Всеки малко работещ с Гугъл може да намери подобни снимки, без особен проблем. Може да питате и Стефчо, кога и колко пъти му бяха сменяли едно време маслото на Пунтото.  :grin:

Иначе сега имам и кола от Германия, всичко О.К. ама в събота извадих радиатора на юфка, разпадна се направо. На всякъде има и добри и лоши коли ама и малко дете знае, че италианците не обичат да сменят масло, а че австрийките много гният. Хич не са митове и легенди.

Напълно нормално е да има повече снимки на проблемни двигатели/коли. Хората обикновено тогава ги снимат и ги качват да се види. Ти колко снимки на читави двигатели си направил? Или имаш само на тази омазаната? Човек се хвали на 5 а се оплаква на20 човека. Нормално е да няма много снимки от типа - "ей купих си кола- вижте как няма проблем с двигателя".

И аз така.

И аз имам доста посетени местенца за споделяне  :)) Последното е от връх Шипка на връх Великден и златните кубета в селото. Че и клипче ще кача със звънът на камбаните.

Минава ми през главата, че не знам накъде отива майка България. Днес на пъпа на центъра на Асеновград една жена (мисля) с бурка (или както там се казва). Не мога да кажа, че и очите и се виждаха даже. Единственото забавно беше как си пъха под тоновете плат бозата и баницата. За първи път виждам жена в този вид и съм ужасена. Надявам се да не ми се случва повече... Но се съмнявам, че ще е за последно. Цялата настръхнах, честно. Не бих могла да живея в арабските страни, очевидно...

Хъъ... Ти гледай Джозо да не вземе да реши да си пусне брада и да си купи килимче emoticon-0144-nod.gif

Да, сега като нямаме кола, да вземем да вложим парите в килимчета... А само като си представя Жоро с брада и се развеселявам :)

Минава ми през главата, че не знам накъде отива майка България. Днес на пъпа на центъра на Асеновград една жена (мисля) с бурка (или както там се казва). Не мога да кажа, че и очите и се виждаха даже. Единственото забавно беше как си пъха под тоновете плат бозата и баницата. За първи път виждам жена в този вид и съм ужасена. Надявам се да не ми се случва повече... Но се съмнявам, че ще е за последно. Цялата настръхнах, честно. Не бих могла да живея в арабските страни, очевидно...

Иди в Кърджали да видиш..... в Асеновград от край време си има Турци макар и там напоследък бройката им значително да се е покачила..... 

На какво попаднах съвсем случайно.... Ти да видиш!

carrie-anne-moss_01.jpg

Тринити си ходи из Западен Холивуд и си кърми синчето... Не виждам ни чувал, ни парцал да я покрива.... Ужасяваща гледка!  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Мисля си, че организма принципно има нужда от витамини, минерали, протеини, фибри, въглехидрати и мазнини, като най-добре ги приема в комбинация... като се замислиш че това си е баш мусака - картофите ти дават въглехидрати, месото - протеините и мазнините, яйцата в заливката и те, разните зеленчуци дават витамини и т.н.

Т.е. какво излиза - организма ни има нужда от МУСАКА.

Така че, уважаеми дами, изобщо не се чудете, че ние мъжете толкова държим на мусаката!

Мисля си, че организма принципно има нужда от витамини, минерали, протеини, фибри, въглехидрати и мазнини, като най-добре ги приема в комбинация... като се замислиш че това си е баш мусака - картофите ти дават въглехидрати, месото - протеините и мазнините, яйцата в заливката и те, разните зеленчуци дават витамини и т.н.

Т.е. какво излиза - организма ни има нужда от МУСАКА.

Така че, уважаеми дами, изобщо не се чудете, че ние мъжете толкова държим на мусаката!

Знаеш ли сега как ще ти скочат феновете на разделното хранене, които държат на тезата, че въглехидрати и белтъчини не трябвало да се смесват :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...