DON_CHEFO Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Абе сичко го вадят от 1 казан.На уискито му добават малко боя и толкоз. 3ма души пием 1 шише уиски в чалгатека...На другия ден до обед съм неадекватен. някой друг път ;-) Аз от там си я взимам... Цена, два и нещо. То... ти и на тлъста чалгица се размазваш, ама никой не го прави на въпрос, нали? абсолютно. И ще продължавам. Ама във Вегас и Маями няма кой да ми я пуска :-D:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 а ла какаду. Не обиждай птици, дето не познаваш! ========================================== Забележки: Има данни за женски генетичен пол. Изключва се МОНОЗОМИЯ Х Мисля да се напия като биУлица и да се прасна със засилка в стената.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Отвратителна бира. И за напукани пети няма да я ползвам. И аз така се подлъгах да я пробвам. Ямайските и Японските ми харесват повече. Спрял съм обаче с всякакви експерименти. Стела, Старопрамен или нещо немско. Проблеми нулеви. Ти сигурен ли си че нещо не се бъркаш с будвайзера? Щото такова нещо като кофти чешка бира няма... То всъщност по-хубава от чешката няма или зависи от вкуса и времето навън евентуално белгийска ама някои леко на бира с вино го докарват та зависи. Иначе и Leffe не е лоша но е по-особена, най-вече тъмната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Ти сигурен ли си че нещо не се бъркаш с будвайзера? Щото такова нещо като кофти чешка бира няма... То всъщност по-хубава от чешката няма или зависи от вкуса и времето навън евентуално белгийска ама някои леко на бира с вино го докарват та зависи. Иначе и Leffe не е лоша но е по-особена, най-вече тъмната.Не бъркам. Американският пикоч го ползваме за биърпонг като ми се случи да попадна на такова място. Пилзена никога повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Не бъркам. Американският пикоч го ползваме за биърпонг като ми се случи да попадна на такова място. Пилзена никога повече Младежо, нещо сериозно си се объркАл по отношние на чешкия пилзен изобщо и Pilsner Urquell в частност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Що, по дяволите, настройката на мейл клиент към служебна поща винаги е такъв ташак и с толкова зор....И обикновено нищо не се получава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Младежо, нещо сериозно си се объркАл по отношние на чешкия пилзен изобщо и Pilsner Urquell в частност.горчи ми повече от колкото трябва, а аз не обичам :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Минава ми през главата,че минах 1150 км с 52л....бях забравил колко е готино да не зареждаш на всеки 230-260 км... Е, че с какво моторче е тази кола? 900куб/см?!??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Минава ми през главата,че минах 1150 км с 52л....бях забравил колко е готино да не зареждаш на всеки 230-260 км... Е, че с какво моторче е тази кола? 900куб/см?!??! Не 1.8 турбодизел 115кс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 ... тоя човек ме изкефи И мен също, страхотна изработка, но малко ми идва късо острието, поне 4-5 см още, и щеше да е най добрия нож. Не 1.8 турбодизел 115кс. Че тва 4,5л на 100км ми идва малко, малко. Само извънградско трябва да е, и то на пета с 90км/ч и пак се съмнявам. Ти го догара ценово на разход на газ. Моята е 1,6 16клапана 107коня и като я понапъна извънградско 130-140 ми дава 10л/100км газ. Пак за 10лв. трябва да си и сложил и електродвигател Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Миии ако е помпа дюза VW или последно поколение комънрейл.... не виждам какъв е проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 тва за ножа.... с толкова машини тоя си ги прави на конвейер...за мен това не е ръчно правене на ножове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Че тва 4,5л на 100км ми идва малко, малко....На мен ми идва много добре 5-та,круизконтрол и 90км.Може и повече де ценово нафтата ми струва 1.70лв та съм доволен.В града 6-6,5л. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 На мен ми идва много добре 5-та,круизконтрол и 90км.Може и повече де ценово нафтата ми струва 1.70лв та съм доволен.В града 6-6,5л. Това е много добре, само, че не взимай такава нафта от 1,70лв че ще прецакаш моторчето, достатъчно малко ти гори да зареждаш качествена нафта от еко, омв и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 На мен ми идва много добре 5-та,круизконтрол и 90км.Може и повече де ценово нафтата ми струва 1.70лв та съм доволен.В града 6-6,5л. Това е много добре, само, че не взимай такава нафта от 1,70лв че ще прецакаш моторчето, достатъчно малко ти гори да зареждаш качествена нафта от еко, омв и т.н. Само на Еко зареждам ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Не обиждай птици, дето не познаваш! ========================================== Мисля да се напия като биУлица и да се прасна със засилка в стената.... И ся, кво!?! Караме докът не нацелим някой Y ? :angel: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Добре де, и нашите коли ги зареждаме там, 10ст на 1л е 2,16лв и -20% ДДС да взимаш пак е 1,80лв. П.П. Както и да е де, много добре ти гори колата, аз съм се замислил следващата да е дизел. Уж на газ беше много евтино, то като сложиш уредба 1000лв, регистрация 50лв и по 5лв на преглед, отделно като дойде време и за ренген и тя излизя давол и половина, докато ги избиеш тия пари. По-добре едно такова дизелче и си свиркай и карай. Макар че като се замисля по-на дълбоко, 96ст на 1л -5ст отстъпка 91ст -20% ДДС и идва на 75ст по 10л градско пак е 7,5лв на 100км. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Трябва да спомена, че на Ники (djado-то) кафето в офиса наистина му е добро! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Що, по дяволите, настройката на мейл клиент към служебна поща винаги е такъв ташак и с толкова зор....И обикновено нищо не се получава... Аз такива проблеми нямам, щото ползваме Google IMAP. Та не е винаги. ------------------ Гледам, че Стефан е дошъл на дневен ред да му се обсъжда и критикува личния избор. Яко комунизъм цари в тоя форум, ей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Ако става дума за една спомената бира той сам го предизвика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 И все си мисля, че има право на собствен вкус. Аз не харесвам бира. Всичките са ми еднакви. discuss Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Както и да е де, много добре ти гори колата, аз съм се замислил следващата да е дизел. Уж на газ беше много евтино, то като сложиш уредба 1000лв...И двете горива си имат предимства,съответно и недостатъци...До скоро карах Мазда със същия мотор 115кс на на газ.На газ ако смятаме само газ-та е маалко по-евтино.Като сложиш и бензина(щото пали само на бензин,зимата в студа си карах почти само на бензин) нещата стават сходни.Ги-1400 кинта ми струваше,бях доста доволен,иначе недостатъците са малкия багажник и въртящия момент.При дизела имам на разположение 280нм стоково-пълен/празен върви като змей,не зареждам на всеки 250 км...огромен багажник...Доста нови коли не носят на газ-горят клапани на поразия,гният гърнета от газта и ред други неща.Това дето го продават за газ у нас е няква помия...То не че не е същото и при дизела...пълно щастие нЕма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Аз такива проблеми нямам, щото ползваме Google IMAP. Та не е винаги. Ми и аз ползвам онлайн приложението на Outlook, ама е бъгаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Ти май не разбра какво написах.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 някой друг път ;-) Кажи ми 1 чалгатека в която уискито да не е менте и да не е с черен етикет. И аз се замислям следващата ми кола да е дизел,автомат.Но пък тия дето съм ги харесал са по 20к... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.