Xciter Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Дамн, и тука във финтеса е пълно с тъпи рендета. Поуката е - само сутрин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Повярвай ми тва не е мечта, а точно обратното, като го видиш друго ще заприказваш, особенно ако ти се издрайфа на маратонките. То ако е на маратонките добре. Да не се уцели да се издрайфа другаде, че тва вече ще е гадно наистина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Като си гледам постовете писани, докато съм бил на работа на латиница и все едно страдам от раздвоение на личността. Единия в мен има кирилица, а другия - не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Защооооо няма Миниииии За тееееб и за мееееееен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 имам нужда от сериозно разпускане за събуждане - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Добро утроооооо! Тва по-става за разбуждане (rock) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 като гледам тука хората се разбуждат с музика и викам и аз да се разбудя с 1 песничка дето вчера ми я препоръчаха хР http://www.youtube.com/watch?v=TvT6k60-fIw...feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Ето една приятна песен с хубаво видео . Kutless - More Than It Seems Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Айде народе, кой превари, той натовари! Custom title - поздрав за Psychosis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Колегата - болен, колежката в отпуска... сега ми е няква много странно в офиса сам... спокойно.. но скучно.. няма угодия хубаво че поне Зи-рока си свири Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Към Post #8859 Кали - Нищо лично - http://video.google.com/videoplay?docid=-6...YFJLqiQKe6OGvBA (a.k.a. Viki - Razlika ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 В последно време имам неприлично висок коефициент на полезно действие ДОВОЛЕН СЪМ ОТ СЕБЕ СИ!!!! /добрa психоза, оооо, умна психоза, оооо, копче ще й купи желирани бонбонки/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Като сме тръгнали с песните.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 http://youtube.com/watch?v=vsiqtGnpU1w Edna ot liubimite mi pesni I klipa mnogo me radva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Хамстер... Това звучи по-меко и леко и от оригинала на дядо Дио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Хамстер... Това звучи по-меко и леко и от оригинала на дядо Дио. Kefi me kak sa zapazili duha na pesenta i sa vkarali tipi4no tehni si ne6ta Vtejnqvame Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 I'm so excited and I just can't hide it! I'm about to lose control and I think I like it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Ей,пък това бебенцата са най-сладкото нещо на светааа Какви страхотни същественца и те карат да се чувстваш щаслив И с техните весели "думи" направо Made my day Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Абе... ако бебето е мое (и съм го искал) тогава по бащински.. предполагам ще се зарадвам... заради леко егоистичната идея да се мултиплицираш продължавайки рода Лошо няма - това си е най-естественото нещо. Ама пък не мога да разбера защо хората толкова се престарават радвайки се на бебета на другите хора. Пък и не мисля че бебетата са чак толкова сладки. Да не говорим че съвременното общество дава сравнително равен шанс на всички .. насилствено избутвайки естествения подбор в.. прашния ъгъл на еволюцията - при което грозни родители създават още по-грозните си бебета... пренаселвайки и без това изтерзаната ни планета. А и още нещо се сещам по въпроса. Човешките бебета са пример за "бог дал, бог взел". Не ви ли притеснява леко факта че сме единствените същества на планетата без никаква естествена защита и ни трябва доста време и ресурси докато се превърнем във възрастен човек който може да се грижи сам за себе си. Малко е тъп факта че има хора които сучат до осемнайсет пък и повече... купуват им автомобилчета примерно... темата е дълга Извода е кратък - human infants pisses me off! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Ей,пък това бебенцата са най-сладкото нещо на светааа Какви страхотни същественца и те карат да се чувстваш щаслив И с техните весели "думи" направо Made my day ...the horror... the horror.. Днес ми е отнесен от вихъра ден. Чувствам се странно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Имаме си щори вече Даркнес уил би райзинг ол дей лонг! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Of Love Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 I'm so excited and I just can't hide it! I'm about to lose control and I think I like it! ... And I know, I know, I know, I know I know I want you ... Страшно игрива песничка Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 sick 'n' tired of raiding Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 В много хубаво настроение съм . Сега се събуждам . Направо преливам от енергия ... времето е хубаво . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.