Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Чек'са - що си по чалги през вечер тогава? Не може да не слушаш и все да си в чалгарниците - няма такова положение. 

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тихо, тихо, са.... Ти нищо не разбираш! И внимание не търси момчето, ама никак. Той в чалгарниците ходи накипрен като Upupa epops, за да преподава добър вкус, маниери и гламур на селските пръчки и сапове там.... НЕ за друго.Човекът просто уверено следва стъпките на модните си гурута Гената Минчев и Пундю и стриктно изпълнява заветите им, гордо развявайки знамето на дъгата...

Разбирането на светото тайнство на тези завети е много над възможностите на олд таймс като нас, дет на всичкото отгоре сме и осакатени непоправимо от общо армейски подготовки и набиване на крак.

Облеклото не е единствено търсене на внимание. Ако някой се облича по определен начин, за да търси внимание, то се вижда от 20км по поведението му/ѝ.

А и все пак трябва да се различаваме някак. Затова ти казах да гледаш Equilibrium отново или за първи път, ако не си до сега.

Гръцки не знам. Чалга не слушам.

Ами точно това има предвид, че облеклото ти шарен като светофар забелязващ се отдалече крещи търсене на внимание, но пак е по-добре от на онзи с класически костюм и ония чорапи което е смешно...

Тихо, тихо, са.... Ти нищо не разбираш! И внимание не търси момчето, ама никак. Той в чалгарниците ходи накипрен като Upupa epops, за да преподава добър вкус, маниери и гламур на селските пръчки и сапове там.... НЕ за друго.Човекът просто уверено следва стъпките на модните си гурута Гената Минчев и Пундю и стриктно изпълнява заветите им, гордо развявайки знамето на дъгата...

Разбирането на светото тайнство на тези завети е много над възможностите на олд таймс като нас, дет на всичкото отгоре сме и осакатени непоправимо от общо армейски подготовки и набиване на крак.

А, значи аз проявявам съжаление и ти обяснявам като на 4-то класник нещата от живота, а ти ми се правиш на тарикат и включваш сарказма и дълбоките познания в гей културата?

Такива като теб са ги бесели след дуела преди 300 години.

Чек'са - що си по чалги през вечер тогава? Не може да не слушаш и все да си в чалгарниците - няма такова положение. 

Щото искам. Не виждам каква е връзката.

Добре де Бекъм как не се обува с розови чорапи ? Може би жена му не му дава :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=SGu0tj4JgjM

Това предаване ли ти е сверката на теб?

ce34b194ae9e737c2f9b81fd8bdbd998.jpg

Ей ви го. Класически сив костюм с 3 копчета с черни обувки и лилави чорапи. И то само чорапите са лилави, егати дързостта. Тотален педераст. Щото Виденчо моите черни чорапи с лилави ленти ги изкара гейски, та на Бекъм направо трябва да иде да му зашлеви един шамар, че се разхожда като Лейди Гага с цялата си наглост и лилавите си чорапи.

Robbie_Williams_1576131a.jpg

Ей го и тоя, безвкусно облечен неизвестен поп-изпълнител, който си слага безвкусни розови чорапи, които не се връзват на нищо, и се облича като клоун, за да привлича внимание към себе си.

Не обсъждайте повече нищо ако обичате.

NEO_DDT пък в частност трябва да е засрамен след като попита дали може да му се направи кожено яке по поръчка по снимка...

Не обсъждайте повече нищо ако обичате.

С всичко друго съм съгласен, но не и с това. Кой определя кой може и не може да се изказва по такива (макар и специфични) теми и на базата на какви критерии?

ПП. Ако Роби Уйлямс беше сложил червени вместо розови чорапи, някак си щях да го приема, но този моден писък ми идва малко в повече.

Ами то в случая няма дискусия и нормална комуникация. Има само нападки и опити за показване на превъзходство. Доста предубедени при това, защото аз съм от другата страна, а не някой друг.

Така или иначе ако излезна от дискусията, тя ще спре. Без опозиция, само могат да си повтарят един на друг, колко са страхотни и винаги прави.

На Роби Уилямс може червените или светло зелените чорапи да му са били за пране. А може да не е искал да бяга толкова далеч от останалите цветове, а оранжеви да е нямал. Пък и как да привлече внимание иначе този никаквец, ако не с чорапите си?

Примерите ти, w00x-е са невалидни, а напъните ти меко казано, жалки. Тези хора са получили цялото внимание на света и ги забелязват заради качествата, които притежават. Така че в момента могат да си позволят да се появят пред хората дори и по гащи от пържоли. Пък и май нещо като цяло избягват да се барват в зелени панталонки и оранжеви сакенца (образно казано) Така че, не... Не търсят внимание. Докато ти кой беше? Гласът от отсрещната страна на телефона? Та май пак се връщаме до това с крещящите дрешки и обръщането на внимание? Всъщност твоето е същото, като на онези хорица (на които се присмиваш), които демонстрират ниво с телефони и коли, които по принцип не могат да си позволят. Или с други думи казано - Видяла жабата, че подковават вола, та и тя навирила тарнака.

b64291bdc7.jpgЕто още една доста стилна и модерна рокля, че как няма да е щом я е сложила на награди. Даваш за пример Роби Уилямс който има татуировки по пръстите и китките на ръцете - очевидно е че иска да е екстравагантен и може и като клоун да се облече, но това пак няма да го направи последен писък на модата. Хем си признаваш, че са те гаврили в тийн годините ти, тук явно повечето имат доста различни възгледи от теб по въпроса, но ти продължаваш да си вярваш и твърдиш, че си някакво модно светило и все който не е съгласен нищо не разбира и е тесногръд

Ето още една доста стилна и модерна рокля, че как няма да е щом я е сложила на награди. Даваш за пример Роби Уилямс който има татуировки по пръстите и китките на ръцете - очевидно е че иска да е екстравагантен и може и като клоун да се облече, но това пак няма да го направи последен писък на модата. Хем си признаваш, че са те гаврили в тийн годините ти, тук явно повечето имат доста различни възгледи от теб по въпроса, но ти продължаваш да си вярваш и твърдиш, че си някакво модно светило и все който не е съгласен нищо не разбира и е тесногръд

Ти разлика между сценично и ежедневно облекло правиш ли?

И споменах, не че да ме гаврили, а че са се опитвали да ме наричат с разни имена. Защо обаче не съм споменал. Стила на обличане си го смених от 2 години надам. Доста изеън тийн годините ми.

@gado: нещо май ти убягва какво исках да покажа с тия снимки, въпреки че съм го обяснил. Тоя път няма да ти обяснявам, ако ще и Турско да стане. Продължавай с тесногръдието и внимавай с 10-те нюанса сиво.

Що,бе?

Попита дали и те търсят внимание. Обясних ти защо това тяхното НЕ е търсене на внимание и направих паралел с твоята шаренийка. Какво да не съм разбрал?

П.п. Скоро като почнат брачедите да правят сватби и да празнуват сюнети,специално ще ти се обадя да дойдеш, да почерпиш свежи идеи за стайлинга си. Направо ще ти фръкне шапката, като осъзнаеш къв кон с капаци си бил по отношение на съчетаването на цветовете. От чиста филантропия ще го направя това.

П.п.2 А нюансите на сивото са повече от 10 и ако дойдеш да ги видиш индийците, сам ще се убедиш?

Ми не си разбрал. Въпросите бяха реторични и целяха да покажат, че не всеки, който се облича по-екстравагантно търси внимание.

С всичко друго съм съгласен, но не и с това. Кой определя кой може и не може да се изказва по такива (макар и специфични) теми и на базата на какви критерии?

ПП. Ако Роби Уйлямс беше сложил червени вместо розови чорапи, някак си щях да го приема, но този моден писък ми идва малко в повече.

Момчиле, това е поредната педерастийска простотия, която повлича на стаден принцип... Вервай ми, няма нищо случайно.  :laughing:

Ми не си разбрал. Въпросите бяха реторични и целяха да покажат, че не всеки, който се облича по-екстравагантно търси внимание.

Да, де... Ама и Робин Уилямс, Дейвит Бекъм, разни знайни и не знайни кинаджии, както и подозрително женствено изглеждащите манекенчета не са представителна извадка. Понеже от едните се очаква да бъдат екс... не, не екстравагантни, а ексцентрични, а на другите им плащат за да понасят да са с подобна визия (стига да им е останало нещо мъжко). Искам да ми покажеш фотоси на рандъм чалготечни хироси, за които да е доказуемо, че не търсят внимание, а са се барнали а ла какаду. Като има и няколко задължителни условия! А - Да не са мангали. Б- Да не са педали. В - Да не са селски беци на аборигенски бал.

А - Да не са мангали.

Б - Да не са педали.

В - Да не са селски беци на аборигенски бал.

Баш в десетката!

Искам да ми покажеш фотоси на рандъм чалготечни хироси

Няма как да стане. Хората масово се обличат еднакво. Тениска и дънки. Тия с ризите си разкопчават копчетата до пъпа и туй то. Мисия невъзможна.

А тва за циганите дето го повтаряш от 2 дни.... Те носят шарено, но са представителна извадка на това, което спомена ARPAnet преди няколко поста. Че само с шарено не става.

Защо го дискутираме това изобщо не разбрах?

Чек сега....Аз как пък един човек не видях по улиците с риза, разкопчана до пъпа...Аз също нося ризки, ма мойте са с 3 копчета, та и да искам - не моа. Около мен едно 30-40% от хората носят ризи - един не видях. Като се сметне общото количество добитъци, тва са около 150 човека... 

Не знам за вас, всичките ми приятели считат "дънки + тениска" за работно облекло и на никой не му минава да носи друго освен мокасини или маратонки.. освен на сватби.. ама щом ви харесва и не ви пречи вие си ходете както искате. Аз друго освен маратонки нямам намерение да слагам на краката си за да ги измъчвам

Еми не, ти гледай по-усилено. Ризи, хора, панталони, всички сме деца на земята. Живота е кратък. Накрая всеки умира сам. Има други риби в морето. Кучка е жена, която не можеш да имаш. И карали горе към Смолян, да ходят да пазаруват в Лидъл, но изскочила мечка на пътя и онзи си изгубил часовника, докато се опитвал да подреди яйцата по големина на камъка до мантинелата.

Това, което се опитвам да кажа е, че харесвам сок вишна, но само на Капи. Друхите са като вода, а от Присън-а ми става тръпчиво на небцето докато чета текст с по-малък шрифт от 10.

Аз друго освен маратонки нямам намерение да слагам на краката си за да ги измъчвам

Много си се поамериканчил и то в стил "Silicon Valley". :lol:

Не знам за вас, всичките ми приятели считат "дънки + тениска" за работно облекло и на никой не му минава да носи друго освен мокасини или маратонки.. освен на сватби.. ама щом ви харесва и не ви пречи вие си ходете както искате. Аз друго освен маратонки нямам намерение да слагам на краката си за да ги измъчвам

+1 :))

При нас има някакъв елементарен дрес код - без маратонки (освен в петък :)) ) и прекалено шаренки и спортни дрехи . И не бива да ходим с шорти освен ако не е прекалено топло или петък :))

То самите ни шефове се обличат по-строго единствено ако идват големите босове, та ние ли :))

Но ако работя с клиенти и съм фейса на компаният нещата биха стояли по друг начин :) Ние сме  бекофиса все пак :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...