Antares Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Оф, котора и той взе да хейти Ангел, и той барабар Петко с мъжете... Което ми напомня на глутница кучета, лаеща по един човек и един пинчер и той лае, и той се ежи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Мисля Ал е достатъчно ясен Гледате от 13:24 нататък https://www.youtube.com/watch?v=96_0l8Q6uME Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Какво е "фишу"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Знаете си, че сте притежатели на отклонения, нали :-D :-D :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Айде пак полемиката с чорапите. Много сте изгресили бе, какво ви пука кой какви чорапи носи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Тряя да стаа шол! https://www.youtube.com/watch?v=mYW9LwKGnMY Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Ангеле - пусни оная снимка в "дискотеката", дето си като бялата лястовица Коя? Тва фишу дето си го показал е дамско. Ся и против фишутата ако кажете нещо, направо ще влезете в някаква класация "Кой живее най-назад в миналото". w00x,не се засягай ама добре се посмях на снимките. Какво ти беше толкова смешно ако не е тайна? На мен пък жена ми ми подари оранжеви чорапи. Woox-e, носи си квото ти е кеф и да не ти пука. Ти пък, да не мислиш, че ми пука какво мисли някакъв си неизвестен персонаж? Според жена ми, Аню се облича като папагал, ама за да е пълна картинката и за още повече разкош му липсвало само и едно фишу.... Нямам какво да допълня. Жена ти е харесала теб. Нямам какво да допълня. Сега разбрах на кой подражава Ангел! Познайте кой носи розови чорапи То явно е станало модерно с тия розови чорапи. Тая година и жълтите панталони ще са модерни. Ама то така е. Един като го носи е гей и не знам си кво. Всички като го подносят е модерно. Стадно поведение. @NEO_DDT: Няма значение, да. Тесногръдите хора са ме наричали циганин, в училище, заради тена ми. Наричали са ме гей в тийн годините ми, заради избелената ми коса, а после те самите са се изжълтявали безвкусно. Нито съм ром, нито съм гей. Това какво мисли някой, за мен няма абсолютно никакво значение за самочувствието ми. Влияе единствено на мнението, което си изграждам за индивида. А и "гей" не е антоним на "човек, който има стил" в крайна сметка, а аз точно това казах. Гейовете ти ги намеси по някаква причина. И ти казах, че нямам цял костюм, иначе щях да ти пратя снимка. Въпреки това, като си взема, може да си убеден, че няма да сложа черни чорапи, особено с кафеви обувки. Няма да сложа и розови щом е станало модерно вече, но няма да сложа и черни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Ся, кво пак я дърлите тая тема.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Хъ... Кво да допълваш? На човек, който има достатъчно качества не му се налага да се прави на папагал за да бъде забелязан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Айде пак полемиката с чорапите. Много сте изгресили бе, какво ви пука кой какви чорапи носи? Направо за изегасили от изперкия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Оф, котора и той взе да хейти Ангел, и той барабар Петко с мъжете... Което ми напомня на глутница кучета, лаеща по един човек и един пинчер и той лае, и той се ежи... Не хейтвам Ангел си е Ангел,той е уникален и на никой не подражава Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Хъ... Кво да допълваш? На човек, който има достатъчно качества не му се налага да се прави на папагал за да бъде забелязан Щом единствено така го разбираш, не виждам смисъл да продължаваме коментара. Пусни си гледай Equilibrium пак. Само да не свърши цялата история като оная с на галченцето снимките на дупето отпреди 10 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Не бяха ли циците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Съгласен съм. Хората без стил няма да имат добър краен резултат. Никакъв не е проблемът да сме критични. В случая обаче, не намирам тъмно синият костюм, светло кафевите обувки и розовия чорап за смешна комбинация. Дори си е съвсем нормална, имайки предвид, че чорапа се вижда само ако е седнал. На мен въобще не ми се връзват цветово Нямам проблем с носенето на розово, но така комбинирано не ми харесва, изглежда смешно Иначе ме кефи темата, особено розовият лаптоп който се появи по снимките Подсетихте ме за това комиксче на oatmeal http://theoatmeal.com/pl/minor_differences5/suit Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Щом единствено така го разбираш, не виждам смисъл да продължаваме коментара. Пусни си гледай Equilibrium пак. Само да не свърши цялата история като оная с на галченцето снимките на дупето отпреди 10 години. Ъъъ.. Кво..? П.п. Някой да викне Владо Береану, моля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Гришо помля Вавринка.... П.П. Имам розова риза и вратовръзка с розови мотиви.Ако си изровя някоя снимка, ще я постна.... Иначе и на мен не ми харесват розовите чорапи в случая...Можеше да бъде комбинирано по друг начин...с други цветове на костюма или ризата..дори обувките можеше да са малко по-светли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Не бяха ли циците? Не. Задника си сравняваше с онази Аржентинката. На мен въобще не ми се връзват цветово Нямам проблем с носенето на розово, но така комбинирано не ми харесва, изглежда смешно Иначе ме кефи темата, особено розовият лаптоп който се появи по снимките Подсетихте ме за това комиксче на oatmeal http://theoatmeal.com/pl/minor_differences5/suit В случая чорапите не трябва да се съчетават, а да изпъкват в рядкия случай, когато се виждат. Ако се сложи по-къс панталон и чорапите се виждат, тогава трябва да се съчетаят с някой друг аксесоар. Ъъъ.. Кво..? П.п. Някой да викне Владо Береану, моля! Не се напъвай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 а разговора за чорапите ми се струваше скучен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Това наричаш разговор? Според мен беше един казан "оригинални" коментари относно стила на обличане и сексуалната ориентация на Ангел... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 По-лошото е че разговорите за коли дразнят голяма част от форума а чорапите на Ангел са гореща тема вече втора година..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 то не сме ли закрили форОма вече от около 3г? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Не се напъвай. Честно бе, майна..., нищо не ти разбрах... Дали ще помогне ако те помоля с думите на личиреския герой (от песента на Панатазис) - Το 'πε, το 'πε ο παπαγάλος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 По-лошото е че разговорите за коли дразнят голяма част от форума а чорапите на Ангел са гореща тема вече втора година..... Разговорите за коли си имат цял раздел, чорапите на Ангел си нямат дори тема. А относно закриването направо погребална агенция трябва да отварям вече...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Честно бе, майна..., нищо не ти разбрах... Дали ще помогне ако те помоля с думите на личиреския герой (от песента на Панатазис) - Το 'πε, το 'πε ο παπαγάλος.... Облеклото не е единствено търсене на внимание. Ако някой се облича по определен начин, за да търси внимание, то се вижда от 20км по поведението му/ѝ. А и все пак трябва да се различаваме някак. Затова ти казах да гледаш Equilibrium отново или за първи път, ако не си до сега. Гръцки не знам. Чалга не слушам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.