Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Еееее, не може ли за първи юни? Нали ден на детето :P

П.П. Някой в другата тема ме пита за разхода на 328-цата - с 56 литра съм изминал 415 километра, което прави грубо 14/100 газ (ако не съм забравил да смятам).

ехее то без пари.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Гледам за пореден път "Оркестър без име" и се кефя на макс... голямо шоу е...ще ме цака с топла бира... :lol:

Знам наизуст всяка една реплика - сигурно го гледам за 30-ти път! Няма по-уникален български филм! :thumbsup:

Да го духа Фридрих!!!

Както беше казала една много уважавана от мен личност в близкото минало, която смятах достойна за доверието ми Танасе.

А ти що се доверяваш?

Мисля, че редакторите на замунда.се имат добро чувство за хумор. Христос Воскресе и отдолу Pantera - Cemetery gates...

Колко е тъпо да забравиш, че си си сменил юзъра за диагностичната програма и да правиш всякакви гимнастики, за да се логнеш...

Покажи снимка на този мъж на една произволна непозната жена (23-35) редом с една твоя в най-хубавите ти дрехи и я питай кой е по-добре облечен и кой изглежда по-поддържан.

https://www.youtube.com/watch?v=LXilhHIPhDQ

И Мат Смит е с розови чорапи :D

Покажи снимка на този мъж на една произволна непозната жена (23-35) редом с една твоя в най-хубавите ти дрехи и я питай кой е по-добре облечен и кой изглежда по-поддържан.

Тва,че някой носи розови чорапи не значи,че е по-добре поддържан.

Стигнах до извода, че искам 24 инчов лаптоп... който да тежи колкото Macbook Air... и да може да се прибере в двойно по-малка чанта от air-a, a на батерия да издържа 1 седмица като старите нокии...

https://www.youtube.com/watch?v=LXilhHIPhDQ

И Мат Смит е с розови чорапи :D

Тва,че някой носи розови чорапи не значи,че е по-добре поддържан.

Това, че носи розови чорапи (и този и другия), означава, че е достатъчно уверен, че да не им пука какво мислят минувачите с тениските и/или 2-та размера по-големи сака за тях. То си личи, че е поддържан само като го видиш.

Никой нормален мъж няма да си направи труда да си оправи косата, да си намаже кожата на лицето с нещо и да си подбере дрехите така, за да е некъпан, да мирише на пот, да не пръсне парфюм, и да не носи чиси, и изгладени дрехи. Ако си го направи, то е било само еднократно и самия процес ще е някаква пародия.

Някои изобщо не биха го направили, което си е техен избор.

Жена ми му се присмя :)

Аз също не мога да го приема това. С костюм смятам, че черни чорапи и черни обувки са си класика.

Класика е. Ако отиваш на погребение или си над 50 годишен.

Замислете се колко пъти през последната година са ви правили непринуден комплимент за това как изглеждате.

Никой нормален мъж няма да си направи труда да си оправи косата, да си намаже кожата на лицето с нещо и да си подбере дрехите така, за да е некъпан, да мирише на пот, да не пръсне парфюм, и да не носи чиси, и изгладени дрехи. Ако си го направи, то е било само еднократно и самия процес ще е някаква пародия.

Нищо не разбрах от тази сентенция. Някой да даде хинт?

Класика е. Ако отиваш на погребение или си над 50 годишен.

По спомени бях на 32 навършени и бях точно така на сватбата си.

Замислете се колко пъти през последната година са ви правили непринуден комплимент за това как изглеждате.

Доста пъти ми направиха комплименти за това как изглеждах на сватбата си. С черния костюм, черните обувки и черните чорапи.

Нищо не разбрах от тази сентенция. Някой да даде хинт?

По спомени бях на 32 навършени и бях точно така на сватбата си.

Доста пъти ми направиха комплименти за това как изглеждах на сватбата си. С черния костюм, черните обувки и черните чорапи.

Не е сентенция.

Ако някой си даде толкова зор да се облече, няма да се остави неподдържан. Ако си е дал толкова зор и все пак е неподдържан, то и резултатите от дадения зор ще са плачевни. Сега разбра ли го?

Непринуден комплимент казах. Ей така, от произволен човек в неангажираща ситуация. :D Не на сватбата ти. :D :D :D Ти какво очакваш? Да ти кажат как е трябвало да експериментираш повече? И все пак си младоженец! Няма особено място за мърдане.

На мен два или три...Ама не нося обувки и костюми...

Защо не носиш обувки?

За мен бая произволни хора имаше. И доста от тях продължиха да настояват, че изглеждам много добре, като се обличам официално. За съжаление най-вероятно следващия път, когато ме видят в костюм и с обувки ще е като съм в ковчег...

В случая нямах предвид единствено официално облекло.

А и идеята на думата "стил" е да изпъкнеш с официално облекло ако си заобиколен от хора облечени в официално облекло.

Костюма винаги ще изпъкне по една или друга причина в ежедневието.

Защо не носиш обувки?

Навик, а и ежедневното ми облекло е такова, че обувките не се връзват с него...

Пък и леко разширяване на стила на обличане струва доста..в смисъл, че не е само да купиш обувките....

Да ти кажат как е трябвало да експериментираш повече? 

Нищо лошо по принцип, но факта, че експерементираш не гарантира, че крайният резултат ще е добър.

Какъв е проблема да бъдем критични към смешните комбинации ? :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...