ARPAnet Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Не мисля, че е необходимо да си вярващ, че да се зарадваш на един празник Живота би бил доста по-сив без разните традиции и празници Живейки в католическа държава имам удоволствието да празнувам Великден 2 пъти даже Разбира се, всеки си решава сам за себе си дали да добави религиозната част или да се ограничи до семейната И въпреки, че не вярвам , мисля че е абсолютна глупост да се свързват вярата на човек с безсмислиците идващи от разните църкви, както и разните традиции които и без това в по-голямата си част нямат абсолютно нищо общо с религията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 А какво общо има вярата с религията, че нещо не ми е ясно? Отделно, че това така убедително да заявявате, че не сте вярващи означава => А - Че сте егати върховните солипсисти. Б - Че самите ви е сте боКове (как ще се разбирате за върховенство и изначалие не е мой проблем... Оправяйте се сами!) В - Че отричате собственото си съществуване.... П.п. И пак да попитам. Какво общо има вярата с религията!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Gado, дали ще може да ми кажеш какво означава солипсист, че и гугъл не знае. Thanks bunches. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Питай го жужалА за Солипсизъм П.п. Мммм.... признавам се за виновен в тафтАлогия, щото да си Егати върховният солипсит, означава да си БоК.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Питай го жужалА за Солипсизъм П.п. Мммм.... признавам се за виновен в тафтАлогия, щото да си Егати върховният солипсит, означава да си БоК.... Или пълен идиот В момента нямаме доказателства за което и да е от двете твърдения Ако е насочено към мене, моя коментар е да четеш по-ФниматИлно какво пиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Рядко виждам нещо смислено в 9gag, но това за мен е сред най-добрите им попадения: http://9gag.com/gag/aj0xVrx?ref=fbp Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Бъдете здрави и не се препирайте за глупости :-) Най-добре си отворете по биричка...Наздраве! +1 Успех на стадото и до следващата Инквизиция или друговерско нашествие, когато ще трябва да отстоявате на кого невидимото човече е по-готино и по-истинско. Живи и здрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Галя, щом настояваш, няма да ти откажа един wheelset DT swiss :-) биха били перфектните ми играчки :-) Сега ще се псуваме на чужди езици ли?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 +1 Успех на стадото и до следващата Инквизиция или друговерско нашествие, когато ще трябва да отстоявате на кого невидимото човече е по-готино и по-истинско. Живи и здрави! Предполагам, че това за стадото беше насочено към мен и другите, които са избрали да вярват в нещо, което е различно от това, в което вярваш ти (или не вярваш). Стадо може да викаш на роднините и приятелите си. Живи и здрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 А не е ли по-добре да вярваш в нещо добро (поне малко, пък и дори вярата ти да не е насочена директно към Бог), отколкото да не вярваш в нищо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Спрете се вече. Да не продължавам да спирам За dvdrw се отнася, не да спрете спора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Що бе...лаф да става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Нищо против Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Или пълен идиот В момента нямаме доказателства за което и да е от двете твърдения Ако е насочено към мене, моя коментар е да четеш по-ФниматИлно какво пиша Не е, вее... Пущи въздуха и ти. Ти просто не си религиозен, пък ония не вярват Майната му, както и да е, разбрахме се.... Пък на хорицата, дето се опитват (доста глуповато и дебелашки) да осмиват църквата и ролята и за това, че СМЕ, и въпреки, че и аз самият не съм религиозен, мога да им препоръчам да се запасят с промишлени количества вазелин и НЕ туристически разговорници... Друга тема е, че сополивите келеши вече разбират и пишат на английския доста по-добре от колкото българския. А чалгата върши останалата работа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Въздуха от обяд насам го пускам аз ама не е окей работата. Не знам дали няма да изпусна и нещо друго покрай въздуха А че се разбрахме е ясно. Не че не предполагах какво имаш предвид де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Сега ще се псуваме на чужди езици ли?! Еееее, питай чичо Гошо Ето за тези говоря, виж, на промоция са! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 В costa кафе на главната има едни уникално вкусни шоколадови патенца. У-Н-И-К-А-Л-Н-И са! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 А аз се чудех защо за Нова Година децата се оплакваха, че тази година нямало никакви шоколадови фигурки за подаръци, а той дедо ги бил изял....ааааа, срам, срам...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 На къде върви тоя свят лелеее...Дядо Мраз да яде патета... :-) Аз пък си отворих едно червено Мелнишко 98-ми набор което смятам да ми пасне на крехкото агнешко дето пък го чакам от сутринта ;-)Та в тоя ред на мисли на здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Еееее, питай чичо Гошо Ето за тези говоря, виж, на промоция са!Пари кат' вестници, Пешкин! Имаш ги. Чакай ги на 31.04. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Еееее, не може ли за първи юни? Нали ден на детето П.П. Някой в другата тема ме пита за разхода на 328-цата - с 56 литра съм изминал 415 километра, което прави грубо 14/100 газ (ако не съм забравил да смятам). Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 смесен разход, градски или извън? За децата .... > Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Споко, нЕма да се плашункате....ножа е д'ръвен...Наздраве ви и много ви здраве....религия, вяра..човека така е устроен..да вярва в нещо, нещо да го насочва, интуиция, шесто чувство, ръчкане в стомашната област, трептене на левия клепач....има нещо някъде там, но всеки избира в какво да вярва и кой път да поеме...а пътища много. За т'ва хортувайте си и споко...всичко е наред и нека бирата да не свършва...Наздраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 смесен разход, градски или извън? Смесен. Грубо 100-на градско и 300 извън. Ред: Абе може и повече да е извънградското, че бая курсове Марково-Пловдив имам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Е, то това си е живо градско... Гледам за пореден път "Оркестър без име" и се кефя на макс... голямо шоу е...ще ме цака с топла бира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.