Godfather Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 От години не ползвам никакви жични мишки, а лоджитека от линка на дедо е наистина железен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 И разликата от жична и "ви-фи" мишка особено на десктоп е? Не, че и на лаптоп има де...особено при мен. Дори ме мързи да го местя да го свърша с ТВ-то....мъча с флашка Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Флашка? Ти да не живееш в средновековието? http://en.m.wikipedia.org/wiki/Digital_Living_Network_Alliance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Минава ми през главата, че през седмицата(понеделник-петък) форума е доста активен, а събота, неделя и през почивни дни е жива Сахара...явно народа има доста време за губене докато работи..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Минава ми през главата, че през седмицата(понеделник-петък) форума е доста активен, а събота, неделя и през почивни дни е жива Сахара...явно народа има доста време за губене докато работи.....его това Най-много ми липсва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Ха-ха-ха, нали...винаги има време да се цъкне нещо из форОма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Великден се отменя, намериха трупа!Да де, след малко ще ни залеят снимки на яйцата на потребителите, плюс шарени пожелания и информационен бюлетин, че Христос е вОскресъл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Не разбирам хората, които се въртят в кръг около къща с прекомерно голям звънец, носейки примитивен уред за осветление, в опит да докажат на другите вярата си в невидими човечета, които възкръсват ... Но отказвам да празнувам такива глупости. Поне има козунак в изобилие покрай това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Къмто всички "оригинални келеши" - ПВГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 11, 2015 Share Posted April 11, 2015 Залагам един лев, че Галя ще изригне първа @head_up и че един магьосник е създал света за седем дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 ПВГ?!? А да и да спазим вълшебните думички...Христос воскресе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Христос Воскресе! Пешко, пИчелиш, само не знам какво. Избери си от магазина за играчки, ще ти го купя... Ех, една жена да имате във форума и гледай как се отнасяте... Срам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Май наистина има много хора, които мислят, че нещата са Епъл-Самсунг Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Великден се отменя, намериха трупа! Да де, след малко ще ни залеят снимки на яйцата на потребителите, плюс шарени пожелания и информационен бюлетин, че Христос е вОскресъл... Не разбирам хората, които се въртят в кръг около къща с прекомерно голям звънец, носейки примитивен уред за осветление, в опит да докажат на другите вярата си в невидими човечета, които възкръсват ... Но отказвам да празнувам такива глупости. Поне има козунак в изобилие покрай това... Ами то и никой не ви кара да празнувате каквото и да е. Всеки си е избира да вярва в каквото си поиска. Antares, не си остроумен, даже никак. head_up - то и никой не те кара да ги разбираш. Много хора са избрали да вярват и много хора намират упование във вярата. Не се ебавайте по този глупав начин двамата с Antares. Не можете да разберете това и онова, но Коледа и Свети Валентин празнувате, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 @Antares, мдаааа! Макар, че ми звучи и като препратка към Тери Пратчет (мир на праха му) и като дойдат такива празници все се сещам за "Малки богове". Колко е прав човека @RaptoR, не бъди егоист, като ще обиждаш с broadcast хората с различно мнение - поне вземи обясни какво е това ПВГ, може да се ограмотим с нещо ново... И съвсем между другото - що вярващите в невидими човечета не се поздравявате вас си с този лозунг, че сина на шефа бил възкръснал? Аз съм доволен на "Добър ден/Здравей!". На мен ми е неприятно да го чувам онзи поздрав (де факто твърдение) и по телефона и на живо и да трябва да гледам как уж разумни хора се излагат. Обаче, толерантно търпя, а излизам и виновен карая, за дето не съм от никоя секта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Бухахахаха, извинявай, ама къде намеси свети вазелин сред християнските празници?! Също, да те питам, ти пости ли? Страстната седмица? Наясно ли си, че Коледа е езически празник, празнуван много преди да бъде наложено християнството? Изобщо... намери с какви примери да защитаваш тезата си... Галя, щом настояваш, няма да ти откажа един wheelset DT swiss :-) биха били перфектните ми играчки :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Бъдете здрави и не се препирайте за глупости :-) Най-добре си отворете по биричка...Наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Лош Пешо! Иска да ни лиши от няколко официални почивни дни...анатема! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Не се препираме. Някой си не харесвал някои празници. Ми ок, нека не ги харесва и празнува, негова си работа. Но пък да почнеш да се е*аваш с тях е тъпо (визирам 'намериха трупа'). За друг пък било неразбираемо как може да има хора 'които се въртят в кръг около къща с прекомерно голям звънец, носейки примитивен уред за осветление, в опит да докажат на другите вярата си в невидими човечета, които възкръсват". По-лошото е, че се гъбаркаш с нещо, в което са избрали да вярват много хора. И мен не ме радват някои празници примерно, но мнението си е лично мое и не го натрапвам на останалите хора.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Бъдете здрави и не се препирайте за глупости :-) Най-добре си отворете по биричка...Наздраве! Тъй вярно @dvdrw, като цяло се ебавам със всички религии, не че искам да дискриминирам християните Иначе днес направих една прекрасна предиобедна обиколка на марковските баири и ми е едно такова леко на душата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Някои хора като мене също не вярват, но това не значи, че не зачитам една традиция. Те и мартениците са тъпа история, но си е нещо, което се празнува от много години и малко или много сблжиава хората. Семейства се събират да празнуват, приятели и т.н. Да се ебаваш с подобно нещо е малко извън комплексарщината даже. Дай да се изцепим тука във форума, че не вярваме в Бог и е много важно да го покажем на всички, щото това поне в собствените ни очи ни прави велики. В собствените очи може, но в очите на другите изглеждате рядко тъпи парчета. Ще ми се да помислите преди да ми отговорите. Добре да помислите с какво точно се ебавате. Щото ако не беше религията и църквите и манастирите, Вие патриотчета измислени, щяхте сега на турски език да хортувате. Просто за пояснение , аз също не съм набожен и не вярвам в Бог. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 И аз нямам против разните празници, само да не ми се вменява някакво поведение "задължително" и т.н. Няма лошо в празниците, да се радват хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Поведението си зависи от теб самия. Никой на сила не те кара да се държиш по някакъв начин. Като не искаш да чуваш за поздрав Христос Возкресе си стой у вас. Или може да си преглътне човек егото и да каже Воистина Возкресе, колкото и да не го вярва. Това са просто думи и от тях хората срещу тебе ще се почувстват по-добре или поне добре. Но пък от друга страна, може хората да не са ти толкова важни, а да е важно да се направиш на велик, на нещо повече от тях и да отговориш с Добър ден. Всеки сам си преценя колко точно тъпо иска да се държи с останалите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Аз май още не съм изтрезнял, защото половината от написаното до тук не го разбрах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Аз май още не съм изтрезнял, защото половината от написаното до тук не го разбрах... Не ти и трябва....то пък точно в тая тема да съжаляваш, че нещо изобщо си изпуснал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.