Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Андроид = Корея 

XMD - като се опиташ с нещо да се свържеш, нещо да прехвърлиш, нещо да промениш и т.н. ще очаквам мнение.

Преди малко си плейвах клипове от youtube на телевизора(Samsung) от телефона, свързването с лаптопа е безпроблемно, даже мога да си качвам/свалям рингтонове, снимки и клипове чрез wi-fi. До момента не съм имал проблем с нещата, за които говориш.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

С тези курсове на долара в момента е убийство да се купува каквато и да е техника :X

Дреме ми на к**а, аз парите си ги договарям по стари навици в долари :)

Аппффффф след 3тата бира всичко си идва на мястото

Майтап няма - решил съм ако на влизане ме питат за адресна регистрация да им дам адреса на бирария Ягерхоф. Смятам да счупя личния си рекорд по пиене на бира.  :lol:

18 долара и някви центове за билет за седмата част на бързи и яростни и тъпата ми глава ходи вече за трети път. Първия път го гледах легнал на стълбите щото дори и факания първи ред беше зает :D

18 долара и някви центове за билет за седмата част на бързи и яростни и тъпата ми глава ходи вече за трети път. Първия път го гледах легнал на стълбите щото дори и факания първи ред беше зает :D

Искаш да кажеш, че го гледаш на кино вече трети път?? Да не го редуваш в 2D, 3D и 4D? :laughing:

А по повод нелепия ми диалог с китаеца - имам още един уникален отговор от него:

Thanks for your reply.

It depends on how long you use the mose.

Any other help, please contact us.

Абе тия малоумни ли са, що ли - първо ги питам колко горе-долу държат батериите, а те ми отговарят, че на мишката не й слагали батерии ; после му обяснявам подробно като за първолак, какво всъщност го питам - той ми отговаря, че зависело от това колко дълго я ползвам! Желязна логика...толкова трудно ли беше да каже нещо от рода 5-10 дена или 3-4 месеца, аз да не съм врачка, че да знам 2 дена или 2 месеца им траят батериите. Обаче смятам да продължа да си хортувам с него...даже вече започна да ми харесва. :popcorn:

Прав е обаче. :D

Слагай 1 звезда за комуникация и я взимай от деугъде. Не съм сигурен, че чак толкова си заслужават китайските стоки. Вземи си една мишка от на emag промоцията в момента.

Младенски, тоя комплект май и аз го имам, но поради споделената от мен причина с нетрайността на батериите на мишката, ползвам само клавиатурата на единия от компютрите. Би ли ми казал точния модел на мишката да сверя с моята MX дали не съвпадат?

Ето мишка и клавиатура , аз съм решил проблема с два комплекта батерии по 2500mA/h от LIDL и винаги си имам зареден комплект, като умре слагам заредените и другите ги слагам да се зараждат и не ми пречи проблема с батериите.

Genius, мишка за 15лв... Почти една година живот. Майкрософт мишка (3 имаме между 40 и 80лв)... минимум 6м батерия, макс 1г. И при тва се ползва доста. Logitech 2 модела стари, поне по 6м изкарват батериите.

Хама с презареждаеми батерии. Първата изкара 4г преди малката да и счупи скролера. Втората е вече на година и половина. За 15лв от Кауфланд. Батерии Дюрасел за 6 лв.

Значи толкова ги ползвате, аз я ползвам по 5-6 часа на ден и максимум месец и половина изкарва, най-много я тормози рула колкото повече въртиш толкова по бързо стопява батериите.

Edit: И при мен е вързан към тв-то с HDMI и стои на секцията, а аз работя от холовата маса и няма как да стане със кабелни мишка и клавиатура. И съм си решил проблема с батериите.

10 до 18ч понед - петък, после от 20 до 01 почти всеки ден. Не е като да не ги ползвам тия мишки ;)

И батериите карат по 6 месеца до 1 година !?!!?  :blink:

Е нЕма такива батерии. :laughing:

@Младенски, други модели са моите...явно са още по-стари.

Нямам представа от коя година са, те ми пристигнаха заедно с компютрите от Холандия, няма кирилица ама не ми пречи, карам си на десетопръстната. 

Сега като се разгледах забелязах защо батериите на мишката свършват бързо. Мишката е 3V 100mA а клавиатурата е 3V 10mA

Нямам представа от коя година са, те ми пристигнаха заедно с компютрите от Холандия, няма кирилица ама не ми пречи, карам си на десетопръстната. 

Сега като се разгледах забелязах защо батериите на мишката свършват бързо. Мишката е 3V 100mA а клавиатурата е 3V 10mA

Преди малко се разрових из ония безжични комплекти мишка&клавиатура, дето не ползвам отдавна и установих, че всъщност имам 2 комплекта на Logitech. Единият е с мишка MX700, дето не са й написали ампеража, а другият е с няква друга, външно по-елегантна мишка с ампераж 30mA. И двете клавиатури са с по 10mA. Имам и един комплект на A4Tech - мултимедийна клавиатура с 1000 допълнителни бутончета + пълен клонинг на мишката на Logitech MX700. От всичките тия неща ползвам само клавиатурите, защото са удобни, предават сигнала чак от съседните стаи и държат с месеци. Мишките обаче хич ги няма с потреблението и затова съм ги зарязал и съм минал на няколко кабелни Logitech.

Що бе, на MX1100 ми държи между 6 и 9 месеца батерията...в офиса също под 3 месеца не падам. Там съм пак с лоджитек..комплект...не сещам сега за модела..

И при мен така. Два логитеха и две МС..поне 3 месеца, всеки ден от работните поне 5 часа са на 95% активни. На другия полюс един А4теч...няма такова дърво, макс 3-4 дена батериите /2хААА/ и хваща под 1,5метра !

Моята е такава:

http://www.roccat.org/en/Products/Gaming-Mice/Kone-Pure-Series/Kone-Pure-Optical/

Супер удобна мишка. Изобщо не искам да ги виждам тия Лоджитеци за над 40лв повече.

Имам и един Mad Catz R.A.T. 7, но той си седи просто и си го ползвам като пътувам някъде да си го вържа на лаптопа.

Тази е с кабел. Midex искаше мишка, която да изкарва няколко месеца с една батерия. Въпросната marathon изкарва при мен над 3 месеца а на нормални хора ужким до 3 години можела.

То Мидекс искаше преди 4 страници, ама вече изобщо не е ясно за какво си говорим тука, та затова реших да споделя и аз. Безжични мишки не харесвам :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...