XMD Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Андроид = Корея XMD - като се опиташ с нещо да се свържеш, нещо да прехвърлиш, нещо да промениш и т.н. ще очаквам мнение. Преди малко си плейвах клипове от youtube на телевизора(Samsung) от телефона, свързването с лаптопа е безпроблемно, даже мога да си качвам/свалям рингтонове, снимки и клипове чрез wi-fi. До момента не съм имал проблем с нещата, за които говориш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 във Vali имат бая модели мишки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Откак РЕСЕТ затвориха - май не... Стига бе, това беше много як магазин, жалко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Той пак си го има, но е в София. Другото е онлайн вече. Поръчваш и го виждаш вкъщи като пристигне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 С тези курсове на долара в момента е убийство да се купува каквато и да е техника :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 С тези курсове на долара в момента е убийство да се купува каквато и да е техника :X Дреме ми на к**а, аз парите си ги договарям по стари навици в долари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Аппффффф след 3тата бира всичко си идва на мястото Майтап няма - решил съм ако на влизане ме питат за адресна регистрация да им дам адреса на бирария Ягерхоф. Смятам да счупя личния си рекорд по пиене на бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 18 долара и някви центове за билет за седмата част на бързи и яростни и тъпата ми глава ходи вече за трети път. Първия път го гледах легнал на стълбите щото дори и факания първи ред беше зает Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 18 долара и някви центове за билет за седмата част на бързи и яростни и тъпата ми глава ходи вече за трети път. Първия път го гледах легнал на стълбите щото дори и факания първи ред беше зает Искаш да кажеш, че го гледаш на кино вече трети път?? Да не го редуваш в 2D, 3D и 4D? А по повод нелепия ми диалог с китаеца - имам още един уникален отговор от него: Thanks for your reply.It depends on how long you use the mose. Any other help, please contact us. Абе тия малоумни ли са, що ли - първо ги питам колко горе-долу държат батериите, а те ми отговарят, че на мишката не й слагали батерии ; после му обяснявам подробно като за първолак, какво всъщност го питам - той ми отговаря, че зависело от това колко дълго я ползвам! Желязна логика...толкова трудно ли беше да каже нещо от рода 5-10 дена или 3-4 месеца, аз да не съм врачка, че да знам 2 дена или 2 месеца им траят батериите. Обаче смятам да продължа да си хортувам с него...даже вече започна да ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Прав е обаче. Слагай 1 звезда за комуникация и я взимай от деугъде. Не съм сигурен, че чак толкова си заслужават китайските стоки. Вземи си една мишка от на emag промоцията в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Преди не гледах бързи и яростни, щото не се вълнувах. Сега ме е по скоро страх... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Младенски, тоя комплект май и аз го имам, но поради споделената от мен причина с нетрайността на батериите на мишката, ползвам само клавиатурата на единия от компютрите. Би ли ми казал точния модел на мишката да сверя с моята MX дали не съвпадат? Ето мишка и клавиатура , аз съм решил проблема с два комплекта батерии по 2500mA/h от LIDL и винаги си имам зареден комплект, като умре слагам заредените и другите ги слагам да се зараждат и не ми пречи проблема с батериите. Genius, мишка за 15лв... Почти една година живот. Майкрософт мишка (3 имаме между 40 и 80лв)... минимум 6м батерия, макс 1г. И при тва се ползва доста. Logitech 2 модела стари, поне по 6м изкарват батериите. Хама с презареждаеми батерии. Първата изкара 4г преди малката да и счупи скролера. Втората е вече на година и половина. За 15лв от Кауфланд. Батерии Дюрасел за 6 лв. Значи толкова ги ползвате, аз я ползвам по 5-6 часа на ден и максимум месец и половина изкарва, най-много я тормози рула колкото повече въртиш толкова по бързо стопява батериите. Edit: И при мен е вързан към тв-то с HDMI и стои на секцията, а аз работя от холовата маса и няма как да стане със кабелни мишка и клавиатура. И съм си решил проблема с батериите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 10 до 18ч понед - петък, после от 20 до 01 почти всеки ден. Не е като да не ги ползвам тия мишки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 10 до 18ч понед - петък, после от 20 до 01 почти всеки ден. Не е като да не ги ползвам тия мишки И батериите карат по 6 месеца до 1 година !?!!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Е нЕма такива батерии. @Младенски, други модели са моите...явно са още по-стари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Е нЕма такива батерии. @Младенски, други модели са моите...явно са още по-стари. Нямам представа от коя година са, те ми пристигнаха заедно с компютрите от Холандия, няма кирилица ама не ми пречи, карам си на десетопръстната. Сега като се разгледах забелязах защо батериите на мишката свършват бързо. Мишката е 3V 100mA а клавиатурата е 3V 10mA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Нямам представа от коя година са, те ми пристигнаха заедно с компютрите от Холандия, няма кирилица ама не ми пречи, карам си на десетопръстната. Сега като се разгледах забелязах защо батериите на мишката свършват бързо. Мишката е 3V 100mA а клавиатурата е 3V 10mA Преди малко се разрових из ония безжични комплекти мишка&клавиатура, дето не ползвам отдавна и установих, че всъщност имам 2 комплекта на Logitech. Единият е с мишка MX700, дето не са й написали ампеража, а другият е с няква друга, външно по-елегантна мишка с ампераж 30mA. И двете клавиатури са с по 10mA. Имам и един комплект на A4Tech - мултимедийна клавиатура с 1000 допълнителни бутончета + пълен клонинг на мишката на Logitech MX700. От всичките тия неща ползвам само клавиатурите, защото са удобни, предават сигнала чак от съседните стаи и държат с месеци. Мишките обаче хич ги няма с потреблението и затова съм ги зарязал и съм минал на няколко кабелни Logitech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Що бе, на MX1100 ми държи между 6 и 9 месеца батерията...в офиса също под 3 месеца не падам. Там съм пак с лоджитек..комплект...не сещам сега за модела.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 И при мен така. Два логитеха и две МС..поне 3 месеца, всеки ден от работните поне 5 часа са на 95% активни. На другия полюс един А4теч...няма такова дърво, макс 3-4 дена батериите /2хААА/ и хваща под 1,5метра ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Ако си ги спирате редовно след работа може и повече да изкарат Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Те сами си изключват сензорите след определен период неактивност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Logitech Marathon : http://www.logitech.com/en-us/product/marathon-mouse-m705 "Up to three years of battery life" A през главата ми минава, че имам достоен заместник за писането на доволно дълги постове в лицето на vkirov Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Моята е такава: http://www.roccat.org/en/Products/Gaming-Mice/Kone-Pure-Series/Kone-Pure-Optical/ Супер удобна мишка. Изобщо не искам да ги виждам тия Лоджитеци за над 40лв повече. Имам и един Mad Catz R.A.T. 7, но той си седи просто и си го ползвам като пътувам някъде да си го вържа на лаптопа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Тази е с кабел. Midex искаше мишка, която да изкарва няколко месеца с една батерия. Въпросната marathon изкарва при мен над 3 месеца а на нормални хора ужким до 3 години можела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 То Мидекс искаше преди 4 страници, ама вече изобщо не е ясно за какво си говорим тука, та затова реших да споделя и аз. Безжични мишки не харесвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.