Grimjaur Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Всъщност, Сашо може да потвърди, че чистият метан е недоловим за човешкото обоняние, затова се добавят допълнителни смрадове в него. Поради същата причина миришат и пръдните - заради добавките.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Метанът, приятелю, смърди като на маймунарник (или поне този, който е за автомобили). Да моя грешка . Като каза се сетих за едни дето чакаха края на света и се бяха барикадирали . Събираха всички обратни води и сами си произвеждаха метан за домашни нужди . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Майтапа настрана, но метанът не е за подценяване. Най-малкото защото има реален проект за създаване на най-мощната ракетна система в исторята, която използва за гориво ... метан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Те перничани отдавна са го вкарали в серийно производство. Като видиш някоя голф двойка да прави три-четири обиколки на околомръсното в София, за да убие скоростта и разбираш за к'во иде реч... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Тя и газта принципно няма мирис.За това допълнително са й добавили чеснов мирис. Тва жените,ако знае кво иска ще е някакво чудо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Може и да не знаят какво искат, но за сметка на това го искат на момента!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Тва жените,ако знае кво иска ще е някакво чудо... Те знаят. Просто са водени от емоция и с емоцията се мени и желанието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Всъщност, Сашо може да потвърди, че чистият метан е недоловим за човешкото обоняние, затова се добавят допълнителни смрадове в него. Поради същата причина миришат и пръдните - заради добавките.... Точно така е. Нито метанът, нито пропанът миришат (или по-скоро хората нямат "обонятелен сензор" за тях). Втечнената смес пропан-бутан (LPG) я умирисват с етилмеркаптан. За метана не знам с какво го умирисват и не мога да коментирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Не ги умирисват, Саше - омирисват ги. С едничка цел да се усещат течовете. Иначе са възможни много интересни изненади извън обичайните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Баси - казах на жената от близу какво да направи, та да ми пусне интернета (след смяна на тарифния план и смяна на рутера). Опита се да ме баламосва лекинко, като ми каза, че видиш ли интернет има и проблема е в моя компютър . След като й обясних, че по цял ден се занимавам с идиоти от цял свят и не е попаднала на правилния човек, 3 минути по-късно вече имах нет Видене, поздрав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Не ги умирисват, Саше - омирисват ги. С едничка цел да се усещат течовете. Иначе са възможни много интересни изненади извън обичайните. Приети зa правилни са и двете форми (с у- и о-), но аз съм го учил с "у". Целта на добавената миризма е ясна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Баси - казах на жената от близу какво да направи, та да ми пусне интернета (след смяна на тарифния план и смяна на рутера). Ти си мечтата на съпорта бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Аз малко си го набих с тоя интернет без договор,но както и да е Не ми се занимаваше с 2 годишни договори... Те знаят. Просто са водени от емоция и с емоцията се мени и желанието. Мхъм кофти работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Не ги умирисват, Саше - омирисват ги. И двамата сте прави. Баси - казах на жената ..... Пфу, таман помислих, че си се оженил, пък то какво било. И като поздравяваш Виден с нещо от детството му, мен защо не ме поздрави? Веднага искам нещо с там-тами! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Майтапа настрана, но метанът не е за подценяване. Най-малкото защото има реален проект за създаване на най-мощната ракетна система в исторята, която използва за гориво ... метан. Вярно е, помните ли преди 4г. метан станцията в Смирненски какво направи при положение, че не се взриви а само се пръсна 1т. бутилка на +200 атмосфери, парче от нея беше прелетяло около 300м и разби апартамента на едни познати. Метана не е шега работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Пфу, таман помислих, че си се оженил, пък то какво било. И като поздравяваш Виден с нещо от детството му, мен защо не ме поздрави? Веднага искам нещо с там-тами! Най-много да те поздрави с някоя метанова експлозия или с "музиката" на падащ метеорит, че като се сетя в твоето детство какво е било.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 И двамата сте прави. Пфу, таман помислих, че си се оженил, пък то какво било. И като поздравяваш Виден с нещо от детството му, мен защо не ме поздрави? Веднага искам нещо с там-тами! - ето, да не се чустваш изолиран Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Тц, по времето на супата беше доста скучно...а исках там-тами, че с тях си давахме сигнал когато видехме някой заблуден мамут...после пък какъв купон ставаше докато го гътнем...ехххх...спомени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Искаше от детството, не от юношеските години. Уточнявай се. Мислех че с това горе са ти правили прощъпулника Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 исках там-тами, че с тях си давахме сигнал когато видехме някой заблуден мамут...после пък какъв купон ставаше докато го гътнем...ехххх...спомени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Танасе, тоя африкански слон дето свири на туй ударното и онова дето се чува от записа, даже том-том не е, а ти се опитваш да ми го пробуташ като там-там...карай...и там не е , и тук не е, ама ще го преживея някакси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 ся па и претенции... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 И да натрупа, има си таксита. Спонсорите на Николай Златков (Европейски шампион с Ауди еС1 на Планинско изкачване) убиха всичко детско при летните гуми.. под 100лв 17 цола високоскоротна гума... с идеални показатели по евростикер ... Aeolus е марката.Днес ми пристигнаха 4 броя от същите, утре ги слагам да ги видим що за стока са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Докато се лигавите днес аз ремонтирах сам цял хладилник от големия калибър, с вещата помощ на поручик Галицин, макар и дистанционна. Също така сешоар, който нагло ми гръмна в ръцете, една брава, челната табла на миялната машина... Имам чувството, че тук в Банкя ме чакат да дойда, за да ремонтирам разни неща.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Тоя па. Фукаш ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.