Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Нищо хубаво и умно не ми минава през главата. Май съм почнал...втори пубертет. Искам да избуша кочината и то така мъжката, че да ме пишат по вестиниците и на съседните щати. Да ге....

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Именно и не е само там.. Не знам, може да има забрана за всички с газ, без значение метан или пропан-бутан...но може и да е само за метана, а за местата с вентилация да е разрешено за т.нар. LPG.

Не съм се зачитал из наредбите..

Не знам дали има наредби. По скоро управата на всеки мол решава според вентилацията или липсата ѝ...

Не знам дали има наредби. По скоро управата на всеки мол решава според вентилацията или липсата ѝ...

При наличие на съответните датчици и аварийна вентилация, няма проблем да се паркират и коли с газови уредби.

Тук е описано точно =>  https://press.mvr.bg/goreshta_tema/mat_po_tema110106_06.htm

Има нещо вярно. 

Е ли възможно забраната да е заради атмосферите, при които се съхранява метана и газ-а? Имам предположение, че заради високите атмосфери на метана, ако стане нещо, ще направи повече поразия от газова уредба. И конструктивно е предвидено да може да издържи на газова, но не и на взрив от метанова уредба? Само предполагам.

Аз мисля , че беше заради летливостта им . Ако не бъркам метана беше по-лек и се изпарява , но няма мирис . Пропан бутана е по-тежък от въздуха и не се изпарява . Пък и ти може да си прав пропан бутана е на 8-9 атмосфери в бутилките , а метана мисля че беше към 200 атмосфери .

Чета менюто на бирария Ягерхоф и се облизвам. :Drool:

Ти хубаво го четееш,но са сменили готвача и май новия е оакал работата.Weise бирата там е 1 път :) Един колега работи в каменица и колкото пъти дойде в Пловдив винаги ходи там да лочи бира :D 

Пак ли сняг...Da fuck? Добре, че от мързел още не съм сложил летните гуми.

Бах го...след няколко дена слагам пак летните, пък после ако ще и камъни да валят... :popcorn:

Искаш да кажеш, че си сменил само двете на единия мост или пък, че ползваш тип "интермедия"? :P

Щото интермедията са ни риба, ни рак, нъл' съ сещаш...

Аз ги сложих миналата седмица. Няма как да натрупа сняг при минимална температура 4 градуса, дори и да завали.

Искаш да кажеш, че си сменил само двете на единия мост или пък, че ползваш тип "интермедия"? :P

Щото интермедията са ни риба, ни рак, нъл' съ сещаш...

Имам 2 чифта зимни.Като взех колата,бях с някви 12 годишни галоши та се наложи зимните да ги карам лятото.Ноември си взех чистонови зимни,които се държаха доста добре на големия сняг по магистралата в началото на февруари.След това ходих с тях до Боровец неделята когато бухаше яко и пак никви проблеми.Само на едно място един с един голф ме прецака мислейки си че съм 4х4 :( 

И да натрупа, има си таксита. :D Спонсорите на Николай Златков (Европейски шампион с Ауди еС1 на Планинско изкачване) убиха всичко детско при летните гуми.. под 100лв 17 цола високоскоротна гума... с идеални показатели по евростикер ... Aeolus е марката.

Аз мисля , че беше заради летливостта им . Ако не бъркам метана беше по-лек и се изпарява , но няма мирис . Пропан бутана е по-тежък от въздуха и не се изпарява . Пък и ти може да си прав пропан бутана е на 8-9 атмосфери в бутилките , а метана мисля че беше към 200 атмосфери .

Метанът, приятелю, смърди като на маймунарник (или поне този, който е за автомобили).

Метанът, приятелю, смърди като на маймунарник (или поне този, който е за автомобили).

Нормално, ако не се лъжа основната съставка в пръдните на живите твари май беше метан. :lol:

Нормално, ако не се лъжа основната съставка в пръдните на живите твари май беше метан. :lol:

Определено не е LPG. :P

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...