DON_CHEFO Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Нищо хубаво и умно не ми минава през главата. Май съм почнал...втори пубертет. Искам да избуша кочината и то така мъжката, че да ме пишат по вестиниците и на съседните щати. Да ге.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Именно и не е само там.. Не знам, може да има забрана за всички с газ, без значение метан или пропан-бутан...но може и да е само за метана, а за местата с вентилация да е разрешено за т.нар. LPG. Не съм се зачитал из наредбите.. Не знам дали има наредби. По скоро управата на всеки мол решава според вентилацията или липсата ѝ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 5, 2015 Share Posted April 5, 2015 Чета менюто на бирария Ягерхоф и се облизвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Поръчай си джоланче там с няква мътна бира. Надувах яко там като се прибрах зимата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Не знам дали има наредби. По скоро управата на всеки мол решава според вентилацията или липсата ѝ... При наличие на съответните датчици и аварийна вентилация, няма проблем да се паркират и коли с газови уредби. Тук е описано точно => https://press.mvr.bg/goreshta_tema/mat_po_tema110106_06.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Не знам дали има наредби. По скоро управата на всеки мол решава според вентилацията или липсата ѝ... Има нещо вярно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Е ли възможно забраната да е заради атмосферите, при които се съхранява метана и газ-а? Имам предположение, че заради високите атмосфери на метана, ако стане нещо, ще направи повече поразия от газова уредба. И конструктивно е предвидено да може да издържи на газова, но не и на взрив от метанова уредба? Само предполагам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Аз мисля , че беше заради летливостта им . Ако не бъркам метана беше по-лек и се изпарява , но няма мирис . Пропан бутана е по-тежък от въздуха и не се изпарява . Пък и ти може да си прав пропан бутана е на 8-9 атмосфери в бутилките , а метана мисля че беше към 200 атмосфери . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Чета менюто на бирария Ягерхоф и се облизвам. Ти хубаво го четееш,но са сменили готвача и май новия е оакал работата.Weise бирата там е 1 път Един колега работи в каменица и колкото пъти дойде в Пловдив винаги ходи там да лочи бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Пак ли сняг...Da fuck? Добре, че от мързел още не съм сложил летните гуми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Пак ли сняг...Da fuck? Добре, че от мързел още не съм сложил летните гуми. Бах го...след няколко дена слагам пак летните, пък после ако ще и камъни да валят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Че те си валят. Виж како става над Асеновград от 2 месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Подозирам,че пак ще падне някое свлачище тия дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Ми те си падат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Дано сега се усетят,че трябва да направят пътя през Бяла Черква. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Над 10см сняг тук в Банкя тази сутрин.... Класическо нормално време.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 А аз сложих летните-зимни гуми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Искаш да кажеш, че си сменил само двете на единия мост или пък, че ползваш тип "интермедия"? Щото интермедията са ни риба, ни рак, нъл' съ сещаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Летните ги търкалям вече втора седмица.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Аз ги сложих миналата седмица. Няма как да натрупа сняг при минимална температура 4 градуса, дори и да завали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Искаш да кажеш, че си сменил само двете на единия мост или пък, че ползваш тип "интермедия"? Щото интермедията са ни риба, ни рак, нъл' съ сещаш... Имам 2 чифта зимни.Като взех колата,бях с някви 12 годишни галоши та се наложи зимните да ги карам лятото.Ноември си взех чистонови зимни,които се държаха доста добре на големия сняг по магистралата в началото на февруари.След това ходих с тях до Боровец неделята когато бухаше яко и пак никви проблеми.Само на едно място един с един голф ме прецака мислейки си че съм 4х4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 И да натрупа, има си таксита. Спонсорите на Николай Златков (Европейски шампион с Ауди еС1 на Планинско изкачване) убиха всичко детско при летните гуми.. под 100лв 17 цола високоскоротна гума... с идеални показатели по евростикер ... Aeolus е марката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Аз мисля , че беше заради летливостта им . Ако не бъркам метана беше по-лек и се изпарява , но няма мирис . Пропан бутана е по-тежък от въздуха и не се изпарява . Пък и ти може да си прав пропан бутана е на 8-9 атмосфери в бутилките , а метана мисля че беше към 200 атмосфери . Метанът, приятелю, смърди като на маймунарник (или поне този, който е за автомобили). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Метанът, приятелю, смърди като на маймунарник (или поне този, който е за автомобили). Нормално, ако не се лъжа основната съставка в пръдните на живите твари май беше метан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Нормално, ако не се лъжа основната съставка в пръдните на живите твари май беше метан. Определено не е LPG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.