Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Наистина добре,че ги е нямало щото предполагам щеше да получиш присъда по N броя обвинения струва ми се... :lol: Пък ако попаднеш на ексцентричен съдия-ептен ще го закъса човек.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Добре, че нямаше куки като се правих на тест пилот, че и без документи и без номера.

Чефо, кой ти ги пуска тия мухи в главата бе човек? Там при вас частни писти има под път и над път. Верно е, че трябва да се плати някой и друг долар, но този разход е нищо, в сравнение с перспективата да те сгащят куките и не само да си платиш много над това, но и да лежиш в дрънголника, пък и да влезеш с досие в системата.

несъмспализобщонесъмспализобщонесъмспализобщо...а днес трябва да бачкам почти без прекъсване цял ден до вечерта... :sad1:

@Пешо, що пишем слято и повтаряме по 3 пъти? Не е на добре работата....

Чефо, кой ти ги пуска тия мухи в главата бе човек? Там при вас частни писти има под път и над път. Верно е, че трябва да се плати някой и друг долар, но този разход е нищо, в сравнение с перспективата да те сгащят куките и не само да си платиш много над това, но и да лежиш в дрънголника, пък и да влезеш с досие в системата.

нямам намерение да я карам много и за това. Исках да видя за какво иде реч. Сега вече ме сърби за srt8. Но верно беше лека глупаво от моя страна.

нямам намерение да я карам много и за това. Исках да видя за какво иде реч. Сега вече ме сърби за srt8. Но верно беше лека глупаво от моя страна.

Едно хубаво загряване на врата ти трябва на тебе... :gangstah:

.... Must .... resist.... feeding... the troll....

Не виждам кое му е тролското хотел в който климатика е екстра ми се струва смешно в наши дни... Доста правилно го е определил като дупка

Не виждам кое му е тролското хотел в който климатика е екстра ми се струва смешно в наши дни... Доста правилно го е определил като дупка

Без значение дали е смешно или не. Това, че климатика се доплаща не го прави нещо по-различно от хотел. Категоризацията си е категоризация и за добро или лошо, никой не пита Гадо за мнението му по тоя въпрос.

Без значение дали е смешно или не. Това, че климатика се доплаща не го прави нещо по-различно от хотел. Категоризацията си е категоризация и за добро или лошо, никой не пита Гадо за мнението му по тоя въпрос.

.... Must .... resist.... feeding... the troll....

Някой ползвал ли е това чудо Asus ZenFone 5? Жената трябва да си преподписва договора и има избор от няколко телефона. Другите ми са що годе ясни, ама за това нещо го виждам за първи път. Процесора му е двуядрен Intel Atom на 1,6 GHz. ТЪ ако някой го е ползвал да сподели отзиви.

Но през ваканциите спокойно може да се работи дори да си редовен студент, така че това не е извинение

Не само през ваканциите може да се работи, дедо (а всъщност работата през ваканциите според мен е задължителна). Сина ми е втори курс и си работи всеки петък и събота, понеже в петък няма училище. А през ваканциите запълва почти цяла работна седмица. Сега почва и нова почасова работа в някакъв университетски "Клуб на финансиста", та поне тук е така. :)

Абе то и при вас има разни дето си лежат на трътката и зяпат ТВ по цял ден то затъпяване (не че това е възможно в техния случай)... въпроса е в родителите. Като взема да чета разни глупости от сорта "ауу днешното поколение това и онова"... ми днешното поколение са нашите деца егати, погледни в огледалото за да видиш виновника

Номинирам майка ми за най-ужасния готвач на планетата... не само, че не може да готви и има ужасно абсурдни идеи, ами го прави с ентусиазъм. Днес е хранила внука си с леща... с добавка шипки... щото имали много витамин С... сготвено в микровълновата...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...