w00x Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 В какви хотели ходиш ти бре, човек....? В "Стар хотел" се доплаща за климатик. А и повечето семейни хотели по морето искат допълнително пари за климатика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Щур ден днес - опитвам се сабаля да гледам Ф1 - спряха тока в селото.... За точно тия 2 часа при това.... Пускат го 10 мин преди 12 - викам си хайде да изтичам да видя последните 2-3 обиколки, все пак за чий мъкна Булсат приемник и платих за 3 месеца накуп шибани Диеми.... Връзвам, паля - ЧЛЕН - каналът е кодиран.... Звъня на жена ми и я моля да се обади да провери какво се случва, защото ако се обадя аз ще ни дават по телевизията... След малко ми се обажда обратно и през смях ми обяснява как другарите от Булсат са толкова мили и любезни и работят за мене, така щото за да не ме цакали такса за три дни от месеца, щели да стартират нещата на чисто от април (о, неземно малоумие). Понапсувах ги, па продължих да си копая из двора... Не че не мога да си сваля състезанието отнякъде, но какво става ако се бяхме събрали, примерно... И колко е трудно една система да брои 3 пъти от 27 до 27? Ами, инсталирай си приложението на булсатком на смартфона и си гледай колкото искаш и без ток, зависи колко ти е ГиГито на мобилните данни разбира се При мен си върви безупречно. Спокойно си ми намери улица Родина в Банкя. Жоро, нещо си засрал, младеж (вероятно не си свалил пакета карти). HERE си работи нормално. Тия дни имам доста пътуване и ще карам с нея за проба. Ам, че то в Банкя улици има ли бре? Щот аз като пращам да там с Еконт ми казват няма улици с мобилен офис сме, сиреч: бусчето спира и разпъва чаршията Нищо лично, шегичка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Ами то и аз не съм съгласен Mercedes S 600 да струва над 270 хиляди без екстрите след като за 20 хиляди мога да си купя дачия. Че какво пък толкова повече има тоя мерцедес бе д**а? 4 колелета, кормило, чистачки и стопове - и едната и другата ги има... Почваш ли да схващаш колко лаишки звучи това, което написа ти Ами не ми се струва да звуча лаишки, именно за това говорих, че и Мерцедеса се продава заради името което е поне 50% от цената, нима китаеца или друга фирма примерно: Рено, Пежо, Ситроен та дори и Лада немогат да натъпчат всичките екстри та дори и повече, ама Мерцедеса си е Мерцедес. Ама едва ли един нов Мерцедес ще изкара колкото на бат Ваньо Жигито 40+ години. Е те тогава ще им призная парите, ама дръжки, след 2рата година пантите на вратите почват да хващат корозия, и най-интересното е че това не влиза в гаранция, трябвало да е пробивна корозия, значи да ти падне вратата и тогава Това просто и елементарно нещичко имах в предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 В "Стар хотел" се доплаща за климатик. А и повечето семейни хотели по морето искат допълнително пари за климатика. Абсолютни дивотии приказваш (за хотелчетата по морето)! И не се напъвай да спориш, щото те не знам по какви дупки се вреш, ама действителността е съвсем различна (лични, професионални наблюдения). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Абсолютни дивотии приказваш (за хотелчетата по морето)! И не се напъвай да спориш, щото те не знам по какви дупки се вреш, ама действителността е съвсем различна (лични, професионални наблюдения). Изобщо не са дивотии - в Слънчев Бряг редовно трябва да си поръчваш изрично стая с климатик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Изобщо не са дивотии - в Слънчев Бряг редовно трябва да си поръчваш изрично стая с климатик. Че от кога тази клоака има нещо общо със семейните хотелчета? Освен това, явно и ти ходиш да се завираш в разни бърлоги, понеже централната климатизация е стандарт в по-читавите хотели, пък били те и там Сеш'са ся за кво ти приказвам, нали, шаран с шаран? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Аз много добре се сещам, но явно ти не се сещаш, мисир с мисира. Ангел семеен ли ти се вижда? Или болшинството сволоч, дето идва там да се напие? Ангел ходят за Армин и разни подобни фестивали за по 2-3 нощи, не на почивка. Ние също така сме били в стая за 5, която представляваше две стаи, събрани в едно! Стената бутната и събрани - различно ниво на пода, половината мокет, половината плочки..... Едното "легло" беше двоен матрак на земята... Но боят беше да е с климатик, та другото дойде на заден план. Така че всичко има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Усещам се, че се превръщам в отявлен расист. По отношение на циганите, водещи се "роми". Понеже живея в шибания Пазарджик и наблюденията ми са преки. Възможно е и да бъда баннат според правилата на форума, но ще го понеса... Не искам да живея с тези "хора", но няма начин. Не виждам начин да се оправи положението. Тези "неща", ромите, не искат нищо друго, освен да цоцат държавата, нас, и всичко останало. Много ми омръзна... Вчера имах почивен ден и се удивих- из града през работно време ромите са болшинство... И след "българите на кайма" по новините преди малко ми прелива вече! Аз гледам да не съм расист. За мен причината главно е защото не са еволюирали все още на мисловно ниво, точно затова всичко при тях е обречено. Те са си първобитни по всички показатели. Има ли фенове на Pac Man Да влизат в google maps http://www.businessinsider.com/play-pac-man-in-google-maps-with-this-april-fools-day-trick-2015-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Аз гледам да не съм расист. За мен причината главно е защото не са еволюирали все още на мисловно ниво, точно затова всичко при тях е обречено. Те са си първобитни по всички показатели. Има ли фенове на Pac Man Да влизат в google maps http://www.businessinsider.com/play-pac-man-in-google-maps-with-this-april-fools-day-trick-2015-3 Изобщо не си прав! Еволюирали са и то прогресивно в перфектния паразит - хем е от най-отвратителните, гнусни, смучещи обществото уродливи създания, хем никой няма право да го пипа!!! И това ако не е еволюция - здраве му кажи. Напълно подкрепям jojo - над 90% от тая паплач е за екстерминиране, останалото под строг средновековен режим. А Гугъл както винаги са гении!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Аз много добре се сещам, но явно ти не се сещаш, мисир с мисира. Ангел семеен ли ти се вижда? Или болшинството сволоч, дето идва там да се напие? Ангел ходят за Армин и разни подобни фестивали за по 2-3 нощи, не на почивка. Ние също така сме били в стая за 5, която представляваше две стаи, събрани в едно! Стената бутната и събрани - различно ниво на пода, половината мокет, половината плочки..... Едното "легло" беше двоен матрак на земята... Но боят беше да е с климатик, та другото дойде на заден план. Така че всичко има. Егати. Виден позна тоя път. На много места съм виждал "за климатик се доплащат 5лв." И в Китен миналата година като гледах. Не говоря за големи вериги, въпреки, че Стар Хотел не е малък и пак искат допълнително за климатик в стаята. Иначе не ти дават дистанционното. Само написах "климатик доплаща" в Гогле и скивай кво излезе. Остров Тасос. http://www.sofiatour.net/LETNI-POCHIVKI/pochivki-garcia/letni-pochivki-na-tasos-s-avtobus/hotel.html?hid=2303846&ohid=2303848&oid=903199 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Аз гледам да не съм расист. За мен причината главно е защото не са еволюирали все още на мисловно ниво, точно затова всичко при тях е обречено. Те са си първобитни по всички показатели. Явно си по-човек от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Ами не ми се струва да звуча лаишки, именно за това говорих, че и Мерцедеса се продава заради името което е поне 50% от цената, нима китаеца или друга фирма примерно: Рено, Пежо, Ситроен та дори и Лада немогат да натъпчат всичките екстри та дори и повече, ама Мерцедеса си е Мерцедес. Ама едва ли един нов Мерцедес ще изкара колкото на бат Ваньо Жигито 40+ години. Е те тогава ще им призная парите, ама дръжки, след 2рата година пантите на вратите почват да хващат корозия, и най-интересното е че това не влиза в гаранция, трябвало да е пробивна корозия, значи да ти падне вратата и тогава Това просто и елементарно нещичко имах в предвид. Това са глупости. Мерцедеса има защо да е по- скъп. Аз карам Фокус с абсолютно всичко, което се предлага на американския пазар и мога да ти кажа, че е пълна пръчка в сравнение с 5 години по-старото 335 на съквартиранта ми. Ебем ти гласовите команди и тъч серийните и интернетите като вози и се държи като каруца с евтина пластмасария вътре. За движение пък в завои поведение на пътя и удоволствие да не говорим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Това са глупости. Мерцедеса има защо да е по- скъп. Аз карам Фокус с абсолютно всичко, което се предлага на американския пазар и мога да ти кажа, че е пълна пръчка в сравнение с 5 години по-старото 335 на съквартиранта ми. Ебем ти гласовите команди и тъч серийните и интернетите като вози и се държи като каруца с евтина пластмасария вътре. За движение пък в завои поведение на пътя и удоволствие да не говорим. Малко неправилно сравняваш, 335-цата е във високия клас за модела, направи сравнение с 316-ка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Ами ако сравни с базова Це-Клас кво ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Същата работа. Миналата година, като се оглеждах за кола, се хванах за главата. Първоначално търсих 3 серия, Це класа и А4, ама хубав екземляр скачаше на 16-17 хиляди, а шкартото от базови модели 9000 -10000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Ами не ми се струва да звуча лаишки, именно за това говорих, че и Мерцедеса се продава заради името което е поне 50% от цената, нима китаеца или друга фирма примерно: Рено, Пежо, Ситроен та дори и Лада немогат да натъпчат всичките екстри та дори и повече, ама Мерцедеса си е Мерцедес. Ама едва ли един нов Мерцедес ще изкара колкото на бат Ваньо Жигито 40+ години. Е те тогава ще им призная парите, ама дръжки, след 2рата година пантите на вратите почват да хващат корозия, и най-интересното е че това не влиза в гаранция, трябвало да е пробивна корозия, значи да ти падне вратата и тогава Това просто и елементарно нещичко имах в предвид. И все пак - Мерцедес имат модели и за по 50,000лв и за близо 300,000... защо според теб разликата е 6 пъти? Друг пример - велосипеди - има велосипеди за 100-200лв. Само че велосипедите за състезателите започват от 5000. 2 гуми, верига, седалка. Какво толкова, а? А в случая разликата в цената е 25 пъти даже. Мани ами тези дето струват толкова пари не могат да изкарат 20 години като онези другите евтините. Що мислиш ги купуват тогава? Трети пример - знаеш ли колко струва един крос-тренажор http://dev.teodoros.com/images/be6910d.jpg?Има за под 500лв в някои вериги, е да ама ако ще правиш фитнес зала е препоръчително да купиш професионални такива, някои от които струват близо 20,000лв. Викаш ти не си съгласен, че вторите са от толкова по-различни материали... е да ама са. Първите са сметнати да се ползват по 1 час на ден от 50-60 килограмови момиченца и познай какво ще им се случи когато 100+ килограмови прасенца им се качат за по 12 часа на ден плътно. ПС: Не искам да съм груб, ама баш лаишко мислене е това твоето. Хем не разбираш хем даваш мнение, как не можело така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Малко неправилно сравняваш, 335-цата е във високия клас за модела, направи сравнение с 316-ка.Неправилно ли. Знаеш ли кви 335ци има. Нищо повече от стандартните неща за всички нови коли. На съквартиранта ми има премиум и спорт пакети и пак няма абсолютно всички екстри. Само 3 липсват. За това ги сравнявам двете. Щото ако видиш моя Форд и базов такъв ще видиш огромна разлика. Но Форда си остава Форд колкото и да е напудрен. Наистина има много глезотии, но без да се замисля го заменям за неговата кола. Друг е въпроса, че си действам за нещо такова. При нас май 328 е най-малката баварска. Отделно, че съм се возил и в трите топ модела на Мерцедес, бмв и ауди. Е, айде дайте китайски или европейски еквивалент на тях и той да не е Бентли. Друг пример. Разгледай базовите модели на американските марки. Тотални евтини пръчки. То не е Истина чак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Неправилно ли. Знаеш ли кви 335ци има. Нищо повече от стандартните неща за всички нови коли. На съквартиранта ми има премиум и спорт пакети и пак няма абсолютно всички екстри. Само 3 липсват. За това ги сравнявам двете. Щото ако видиш моя Форд и базов такъв ще видиш огромна разлика. Но Форда си остава Форд колкото и да е напудрен. Наистина има много глезотии, но без да се замисля го заменям за неговата кола. Друг е въпроса, че си действам за нещо такова. При нас май 328 е най-малката баварска. Отделно, че съм се возил и в трите топ модела на Мерцедес, бмв и ауди. Е, айде дайте китайски или европейски еквивалент на тях и той да не е Бентли. Друг пример. Разгледай базовите модели на американските марки. Тотални евтини пръчки. То не е Истина чак. Lexus, Maserati, Jaguar Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 И те предполагам струват колкото едно Пежо или Сеат. Красиви примери с грозни цени :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Е, айде дайте китайски или европейски еквивалент на тях и той да не е Бентли. За китайски не знам, но веднага се сещам за три японски - Lexus, Acura, Infiniti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Съгласен съм. Но изброените никак не са евтини, много добре го знаеш. И те струват някои и друг лев. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Аз много добре се сещам, но явно ти не се сещаш, мисир с мисира. Ангел семеен ли ти се вижда? Или болшинството сволоч, дето идва там да се напие? Ангел ходят за Армин и разни подобни фестивали за по 2-3 нощи, не на почивка. Ние също така сме били в стая за 5, която представляваше две стаи, събрани в едно! Стената бутната и събрани - различно ниво на пода, половината мокет, половината плочки..... Едното "легло" беше двоен матрак на земята... Но боят беше да е с климатик, та другото дойде на заден план. Така че всичко има. Нищо не си се сетил, Мисире Както и да е! Това твоето не се лекува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Интересно, що пък ние като ходехме по хотелите, никъде не са ни искали доплащане за климатик... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Интересно, що пък ние като ходехме по хотелите, никъде не са ни искали доплащане за климатик... Хубаво е да споменеш къде е това и кои са хотелите, защото Дубай и Бурж Ал Араб, Уолдорф Астория и Интерконтинентал не са точно по джоба за всеки. Ясно е, че си милионер, но е време да спреш да парадираш с това и да го натякваш навсякъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Интересно, що пък ние като ходехме по хотелите, никъде не са ни искали доплащане за климатик... Явно не изглеждаш мила душица като Виден и не смеят да ти поискат... пък него и Ангел като ги видят едни нежни и разбрани такива и веднага вадят втората ценова листа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.