w00x Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Силно се съмнявам, че някакви майки на неграта от помощи взимат колкото някой нормален работещ бял на ниско платена работа в щатите... Такъв феномен май само тук има Толкова взимат, че и за по-малко на брой деца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Силно се съмнявам, че някакви майки на неграта от помощи взимат колкото някой нормален работещ бял на ниско платена работа в щатите... Такъв феномен май само тук имаНе се обзалагай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Ники? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 В момента нищо не ми минава през главата, защото през хранопровода ми мазно преминава жадна глътка от шведския еликсир "Абсолют", гонена от хапки с вкусни мезета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Чувствам някъв горчив привкус...От известно време си възстанових правата за ъплоудър в замунда.се и се старая да изравям разни исторически книжки... И снощи ме потресе коментарът под една от тях - "Старичка пропаганда"... Бахти затъпяването, що хората приемат всичко, което не съвпада със стереотипите, набити в гладките им мозъчета, на нож и не се помъчат да приемат и други гледни точки?(тва последното е риторичен въпрос)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 ...старая да изравям разни исторически книжки.....Те пак са взели че прочели нещо...Инак не се тормози все някой ще ги оцени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Не бе....Те по заглавието... Много ми е интересно, за какво става дума, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 В момента нищо не ми минава през главата, защото през хранопровода ми мазно преминава жадна глътка от шведския еликсир "Абсолют", гонена от хапки с вкусни мезета. А пък при мен с ябълковата прекарвам един свински кебаб, ама мазничко влиза и покрай него все си мисля че чашата ми е спукана някъде Айде наздраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Ники? Викаш такива неща преди 500 години е нямало хич Едно обаче е факт - изсичането на горите в настоящите количества е пагубно и обезлесяването на някои места ще доведе до много сериозни проблеми при това съвсем скоро. Трябва наред с изсичането да се засаждат нови дървета а не да се сече "до голо". Гледах наскоро снимки с резултатите (не помня в коя държава) - преди 100тина години е имало гори, а сега са само камъни - изсечени са всички дървета, дъждовете са отмили почвата и там няма абсолютно нищо сега. Но така е, когато някой си мисли, че това е ничие. Ако знаеше че са негови горите и ги изсече днес, утре няма да има нито той за него, нито за децата му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Гледах наскоро снимки с резултатите (не помня в коя държава) - преди 100тина години е имало гори, а сега са само камъни - изсечени са всички дървета, дъждовете са отмили почвата и там няма абсолютно нищо сега. Крит, Сицилия...Повечето от островите в Средиземноморието са пострадали по този начин, но при някои, които са били в Австро-Унгария, е водено планово залесяване и са закрепили малко положението.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Щур ден днес - опитвам се сабаля да гледам Ф1 - спряха тока в селото.... За точно тия 2 часа при това.... Пускат го 10 мин преди 12 - викам си хайде да изтичам да видя последните 2-3 обиколки, все пак за чий мъкна Булсат приемник и платих за 3 месеца накуп шибани Диеми.... Връзвам, паля - ЧЛЕН - каналът е кодиран.... Звъня на жена ми и я моля да се обади да провери какво се случва, защото ако се обадя аз ще ни дават по телевизията... След малко ми се обажда обратно и през смях ми обяснява как другарите от Булсат са толкова мили и любезни и работят за мене, така щото за да не ме цакали такса за три дни от месеца, щели да стартират нещата на чисто от април (о, неземно малоумие). Понапсувах ги, па продължих да си копая из двора... Не че не мога да си сваля състезанието отнякъде, но какво става ако се бяхме събрали, примерно... И колко е трудно една система да брои 3 пъти от 27 до 27? ==================== Друг важен аспект от деня - ако някой се съмнява, че хората, изобретили винтоверта трябва да бъдат обявени за светци, то да се пробва да навие 50-60 видии 35мм на ръка с отВРЪтка и сериозно пак да си помисли.... Никога вече не тръгвам без машината в колата. ==================== Няма нищо по-сладко от ракийката на дядо със салатка, след като си се претрепал хубаво през деня.... Първите глътки еликсир са просто неповторими... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Крит, Сицилия...Повечето от островите в Средиземноморието са пострадали по този начин, но при някои, които са били в Австро-Унгария, е водено планово залесяване и са закрепили малко положението.. Мисля че беше Пакистан или Афганистан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Видене, заради тая Диема кой знае колко отрицателна карма съм натрупал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Минава ми през главата, че Here е доста читава навигация..Определено е доста добра... А даа и Царская водка е по-добра от Финландия... Туй то... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 За мен е почти перфектна HERE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Не дава добре разклоните големи булеварди (според мен). Друго не мога да се оплача. Като има 3-4 разколна леко в ляво, или леко в дясно които водят в последствие в противоположни точки. Впрочем в City Pub у Търново всичко ок... Ама се пуши, слаб 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Гледам emag (SSD-тата) и забелязвам, че избора е доста ограничен. Няма да ме учуди ако съвсем скоро и те престанат да правят бизнез в България подобно на Билла и Пени... съсипаха ги от глоби тъпаците да им изсъхнат топките дано... мафиотска държава бяхме и май такава ще си останем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Най-обичам Шамара да ми пуска Лена Магдалена в Енигма Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Гледам emag (SSD-тата) и забелязвам, че избора е доста ограничен. Няма да ме учуди ако съвсем скоро и те престанат да правят бизнез в България подобно на Билла и Пени... съсипаха ги от глоби тъпаците да им изсъхнат топките дано... мафиотска държава бяхме и май такава ще си останем.Има много оплаквания ,че не уважават гаранцията...Глобите си ги заслужават в тоя случай на 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Ники, питай host-a дали не си ги заслужават? Как хубаво го обслужиха гаранционно. Постоянно чувам някои да е изревал от проблем с тях. Май Пешо също обясняваше за проблеми на негово колеги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Аха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 След мамалигарските цигански номера, които въртяха през черния петък, а и доста след това - няма и кламер да си купя от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Къде е тоя читав Here? И на мен много ми я хвалиха, но след поредния опит да се боря с нея я изритах с бясна скорост. Тя Дондуков 1 в София не ми намира, какво да кажем за ул. Сан Стефано в Каспичан.... Свалих карти за България, за Германия за нам си там къде и все ми иска Онлайн режим, че нищо не може да открие...То като ще е онлайн ще си ползвам Гугълската... Като казах София, кой разправяше, че в София били много толерантни и в Пловдив били най-нахални?!?! Събота цял ден въртях из града и си ме сечаха от където им хрумне и бяха коли СА, не да са били М, РК или други... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Същото мога да кажа и за Пловдив. Миналия уикенд три пъти влизах в Пловдив с колата - три пъти ми дигаха кръвното. Че има малоумни шофьори навсякъде има, ама в Пловдив сякаш е резерват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Като казах София, кой разправяше, че в София били много толерантни и в Пловдив били най-нахални?!?! Събота цял ден въртях из града и си ме сечаха от където им хрумне и бяха коли СА, не да са били М, РК или други... На тия глупости за Пловдив и останалите отдавна съм спрял да обръщам внимание лично аз.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.