Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Абе, Ангеле, тоя КУЛТ на мисълта на пРЪвото място как да го разбираме? Аз съм възмутен от тоя гъз!

Ми оплачи се на някой бе, какво ме занимаваш с глупости?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

А и по нощните заведения не е като да ти пуши някой до теб. Малко по-интензивно е. И не, Видене. Найлона не се брои. Представи си тва дето си го видял там, умножено поне по 3.

Е, според теб това не е интензивно ли?!?!  :Facepalm:  "В помещение от 6 квадратни метра има 6 човека постоянно пушещи и един непушещ, той трябва да стои там цели 100 часа, за да погълне дима от една цигара".

Ангел в Найлона? Спрете света, искам да сляза.

Спрете ЗЕМЯТА, искам да сляза, да ме няма няколко цаса  :grin:

Извинявай, че те отегчихме!

Следва запечатване на гърдите на жените ни с цветен силикон външно, така щото дори да ги изперят някъде, да не те притесняват и да не се налага да се взираш в тях и да търсиш зърна. Също така вкарване в пътя на кърмачетата да не търсят гъдри на публични места и да си траят, дорде не са на подходящо място! Малко трудно възприемат, но пък главите им са меки, та имаме шанс. 

Няма проблем. Свикнал съм. Не съм сигурен и какво очаквах. Можеби вината за разочарованието си е моя в крайна сметка.

Към списъка да не забравиш тютюнопушенето в стая с малки деца, щото не само, че е безвредно, а дори и помага. (Кажи им малко Младенски76!) Освен това, научете децата си и пропагирайте пред околните, да НЕ спазват законите, щото ако на някой не му е кеф, да си седи у тях! Същото се отнася и за закона за движение по пътищата. Възможно най-непредвидимо, за да не може тъпите завистници да ви сечат пътя и да ви удрят по кръстовищата. Жалки завистници... Само завиждат на всичко.

Така и не можах да свикна с него, не знам защо.

Аз знам. УжасТен е! Анти-интуитивен и с отвратителен интерфейс!

Няма проблем. Свикнал съм. Не съм сигурен и какво очаквах. Можеби вината за разочарованието си е моя в крайна сметка.

Към списъка да не забравиш тютюнопушенето в стая с малки деца, щото не само, че е безвредно, а дори и помага. (Кажи им малко Младенски76!) Освен това, научете децата си и пропагирайте пред околните, да НЕ спазват законите, щото ако на някой не му е кеф, да си седи у тях! Същото се отнася и за закона за движение по пътищата. Възможно най-непредвидимо, за да не може тъпите завистници да ви сечат пътя и да ви удрят по кръстовищата. Жалки завистници... Само завиждат на всичко.

Ангеле, честно, не мога да те разбера в каква фаза си.... Но някак си подозирам, че е негативна....

Ангеле, честно, не мога да те разбера в каква фаза си.... Но някак си подозирам, че е негативна....

Това дето си го цитирал можеш да го пишеш към наблюдателната и обобщителната ми фази.

Баси драмата, баси проблема с тая пробита търсеща 5 мин слава кърмачка + смешниците от БХК.... нямам думи от какво се вълнува болното ни общество. 

Реално мен не ми пречи да си кърми където си иска, но не виждам и кой знае какъв проблем че са и направили забележка да се премести в СПЕЦИАЛНАТА ЗА ТОВА СТАЯ, какъв е проблема че толкова се раздухва при положение че не са я изгонили ? И как точно специално създадената за това стаичка е по-кофти от коридора на МОЛ-а в който минават маса народ постоянно ? Кое точно е по-хигиеничното и културното ? 

пс : Да не забравим и двамата цигани близнаци бъдещи милионери които са ударили 6/47.....цялото ма'ала щастлива думкат бири  :Facepalm:

В тоя ред на мисли - метат се едни концесийки на наши ора, БДЖ-товарни открива камерите и жипиесите и - О!Чудо - спестява почти милион само от кражби на гориво....И така нататака... Пък ние за кърмачески цици си говорим...

Тия ти фази куцат Ъпьерьнтли...

Тоя негър, щото е негър, последно да го бием или не?

Или чувалче да му сложим главата, че да не дразни?

По расистките въпроси може да си говорите с NEO_DDT. На мен различните раси и сексуални ориентации не ми пречат, стига да не ми влияят пряко.

По расистките въпроси може да си говорите с NEO_DDT. На мен различните раси и сексуални ориентации не ми пречат, стига да не ми влияят пряко.

А извинявай аз имам против мангалите, негрите въобще не ми пречат, даже слушам доста черно :) Иначе да занимават ни отново с глупости, а не знам в новините казали ли са въобще нещо за това което се случва в Йемен...

пс : Да не забравим и двамата цигани близнаци бъдещи милионери които са ударили 6/47.....цялото ма'ала щастлива думкат бири  :Facepalm:

Жената избесня като ги видя тия ...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

И защо? Тези ще са ги пропили парите след 6 месеца. Супер!

Не мога да я намеря снимката - една леля в щатите (негърка) спечелила 12 милиона от тотото... днес вече няма нищо и ходи на работа с автобуса. Ама то щото на богатите им е лесно и са с привилегии

Има много такива истории. Повечето (може би всички) лотарии дават наградите на вноски в продължение на години; ако искаш да вземеш всичко наведнъж, получаваш не повече от 50%, ако не се лъжа. После се купуват скъпи къщи, коли, дрехи и т.н., евентуално някакъв шантав бизнес, който след година-две фалира, хазарт, наркотици, разводи и опаааа, няма повече милиони. Идиотска работа.

Тук има няколко примера: http://entertainment.howstuffworks.com/10-lottery-burnouts.htm#page=0

И защо? Тези ще са ги пропили парите след 6 месеца. Супер!

Не мога да я намеря снимката - една леля в щатите (негърка) спечелила 12 милиона от тотото... днес вече няма нищо и ходи на работа с автобуса. Ама то щото на богатите им е лесно и са с привилегии

Споко, те не са за тях ;) Манговците ще получат минимален процент, некой лев ще вземат и нЕкои хора от тото-то, пък главницата ще отиде при партията (или партиеца) който е на хранилка в момента....

За справка, виж странните хора със странните случаи, които взеха предните големи печалби.

П.п. Що според тебе свинята майка така упорито се противеше да сдаде поста!?!

А извинявай аз имам против мангалите, негрите въобще не ми пречат, даже слушам доста черно :) Иначе да занимават ни отново с глупости, а не знам в новините казали ли са въобще нещо за това което се случва в Йемен...

Това щото си нямаш работа с тия отпадъци негрите. Това са лишеи по-зле и от циганите.

Това щото си нямаш работа с тия отпадъци негрите. Това са лишеи по-зле и от циганите.

Лишеи, лишеи ама като мангалите такъв цирей за икономиката не са...

Лишеи, лишеи ама като мангалите такъв цирей за икономиката не са...

И по-голям са дори. Обаче гъзът на Чичо Сам е голям и тлъст, та не са чак толкова... назрял...., проблем....

П.п. ...все още....

И по-голям са дори. Обаче гъзът на Чичо Сам е голям и тлъст, та не са чак толкова... назрял...., проблем....

П.п. ...все още....

Силно се съмнявам, че някакви майки на неграта от помощи взимат колкото някой нормален работещ бял на ниско платена работа в щатите... Такъв феномен май само тук има

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...