w00x Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 За протокола - цигари пневмония няма как да ти докарат, хеле па пасивно. Ако имаш хронично заболяване, могат да са силен дразнител. Но да те разболеят от фарингит или пневмония - не виждам как ще се получи. За протокола... http://www.m.webmd.com/a-to-z-guides/tc/pneumonia-what-increases-your-risk http://www.patient.co.uk/health/pneumonia-leaflet http://www.sciencedaily.com/releases/1999/08/990816073437.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Ти не си пушач, момче. Няма как да се разболееш от пневмония от цигари! Ако си настинал, не си се долекувал и си допуснал да се развие пневмония е друга работа. За болен от пневмония вече цигарите са жив терор, но това е друга тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Не четеш какво съм написал преди това за пореден път. Освен това, не си влизал в нощно заведение от поне 6 години. Пасивното пушене не е подходящ термин за това, което се случва там в момемта. В един момент, малко след началото на вечерта, въздуха е само цигарен дим. Вентилация никой не пуска, защото на никой не му пука. На посетителите не им пука за собственото им здраве, защо на собстениците да им пука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Чета добре - ти четеш ли? Каква бактерия/вирус по-точно прихващаш от цигарен дим, че да добиеш пневмония? Обясняват ти хората, че пушачите са по-податливи на заболяването. Знаем, че водата е мокра, мерси. А как разбра къде и кога съм влизал последните 6 години не знам. Втори път ми пишеш биографията. Току преди коледа бях два поредни пъти в Найлона, където дима е под кръста. Много добре знам за какво иде реч. А в какви мишкарници съм влизал - да не ти разправям по-добре. В такива ситуации си е по-добре да пушиш и ти... Накратко - не си се разболял от пневмония от цигарен дим - няма как да стане. Предвид наличието на вече не знам колко вида скоротечни вирусни пневмонии, може би първопричината се крие някъде в тълпите кихащи и брихащи по чалготеките и баровете, които обикаляш, а не в цигарите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Чета добре - ти четеш ли? Каква бактерия/вирус по-точно прихващаш от цигарен дим, че да добиеш пневмония? Обясняват ти хората, че пушачите са по-податливи на заболяването. Знаем, че водата е мокра, мерси. :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Ангеле...С години седя един огромен билборд на капкови системи баш на входа на София, с едно бебе, което бозае. Как пък на никой не му направи впечатление... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Мм да.Добра е рекламата. А ти Атанасе видя ли бутона за инвалиди на въртящите врати ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Сега прочитам какво сте писали от вчера. Ангеле онова не е зърно, дето си го сложил с детето. Детето като суче, зърното му е в устата, няма как да го видиш. За другите щуротии дето си изписал просто не смятам да коментирам. Ще се хвана за главата, без да ме види някой в офиса - толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Зърно е. Ореола около зърното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Ъъъъ последно? Зърно или ореол? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Значи да знаете - това е цица без зърно! ========================= Митака Павлов велик както винаги: Ако някой има желание да ме накърми, около 13 часа съм в района на НДК. Има удобни пейки, а аз си нося шал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Почети малко. Цигарения дим е предпоставка за пневмония. Имал съм наченки, сега вече си имам цяла! На всичкото отгоре имам и фарингит и като излезна в Събота, до Вторника не мога да спра да кашлям, но важното е някой да пуши като му се пуши, нали така? Не четеш какво съм написал преди това за пореден път. Освен това, не си влизал в нощно заведение от поне 6 години. Пасивното пушене не е подходящ термин за това, което се случва там в момемта. В един момент, малко след началото на вечерта, въздуха е само цигарен дим. Вентилация никой не пуска, защото на никой не му пука. На посетителите не им пука за собственото им здраве, защо на собстениците да им пука? Ами да прочетем тогава: Цигарите са полезни и спирането им вреди Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Аз прилагам линкове към медицински статии, а ти ми пускаш статия от novinar.bg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Ами те май са медицински изследвания и наблегни на това: Пасивните да не мрънкат Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Ами те май са медицински изследвания и наблегни на това: Пасивните да не мрънкат източник:novinar.bg Медицински ще да са, щом пише в статията, че са медицински... Не е като някой да има интерес от такива статии. А и по нощните заведения не е като да ти пуши някой до теб. Малко по-интензивно е. И не, Видене. Найлона не се брои. Представи си тва дето си го видял там, умножено поне по 3. Щях да ти пиша и като го написа, но реших да не си насилвам пръстите излишно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 А и по нощните заведения не е като да ти пуши някой до теб. Малко по-интензивно е. И не, Видене. Найлона не се брои. Представи си тва дето си го видял там, умножено поне по 3. Не разбирам казуса. Едва ли ще да е по 3, но да го приемем. Ако ще си говорим за пушеци, ела в селската кръчма някой път (макар че вече май спазват закона повече от Пловдив). Там може и да припаднеш, предвид какви неща се пушат и колко си ми лабилен.... Слезе ли дима под кръста - все тая - в мишкарник си. Не е нещо невиждано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 От време на време се отваря врата в тия заведения - селска кръчма и Найлона в случая. А и аз седя там по 5-6 часа. Не влизам за 30 минути. Все тая. Отразява ми се. Не помня вече дори защо го обсъждаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Ангел в Найлона? Спрете света, искам да сляза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 К'во да го спираме, направо да го закриваме света... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Това е за Photoshop Elements 13. Не е супер-дупер гъзарията CC, но все пак има почти всичко, което ми трябва и освен това си е нормално приложение, което да качиш на лаптопа. A защо не GIMP? Хем е безплатен... Аз в началото се бях засилил 340 да давам за едни други, ама попрочетох и се разубедих Дневно прекарвам по 10 понякога 15 часа пред компютъра и затова... @Дядомраз да каже той сигурно прекарва и той по толкова и се е интересувал предполагам Нищо не става от тях. Бях взел едни и ги върнах. По-добре е без нищо. Хубавия монитор си е хубав монитор. Цайсите само пречат. Повишавали контраста. Ами като искаш оправи си гамата през контролния панел. Верно цветовете ще се изменят и няма да става за цветоотделки, но се повишава контраста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Ясно мерси Тук двама колеги си взеха и ме убеждават, че било по-добре уж ама според мен си внушават Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Не помня вече дори защо го обсъждаме. Ти подхвана темата като пример за това как всеки си прави каквото си иска и нарушава закона, в случая пушенето в заведенията. А този пример беше като аргумент за тезата колко нередно било да се кърмят бебета на публично място. Разбирасе гениалната връзка между двете неща е ясна само на теб. A защо не GIMP? Хем е безплатен... Така и не можах да свикна с него, не знам защо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Абе, Ангеле, тоя КУЛТ на мисълта на пРЪвото място как да го разбираме? Аз съм възмутен от тоя гъз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Абе, Ангеле, тоя КУЛТ на мисълта на пРЪвото място как да го разбираме? Аз съм възмутен от тоя гъз! Ааа не ша ма извиняваш там зърно нямаше - значи няма проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.